You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
;άστα αυτά παλιοχαμούρα δεν πήγες και εσύ πίσω.....ναι ρε..έφαγες τον άμπακο ΄....όπως όλοι οι πρόεδροι στην ελλάδα και τώρα θέλεις σόδες.......κώνιοοοοοοοοο......χωνεύει άμεσα....
στο τέλος κατέβασες και την μισή κούτα με τα μπακλαβαδάκια..
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
άντε και στο επόμενο τσιμπούσι με την παρουσία και φίλων εκτός Αθηνών η παρέα μεγαλώνει...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου.Με μεγάλη επιτυχία έγινε και χθες ή καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση.Παρόλο που είχαμε απώλειες από τα παντα παρόντα μέλη,εντούτοις η παρουσία για πρώτη φορά των Σολιτώνιου και Τσάρου,έδωσε νέα πνοή στην παρέα.Ειδικά για τον Τσάρο θέλω να του πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μου έδωσε για το επικείμενο ταξίδι μου στην Κούβα.
όσο για την στέψη του χουντικού μιλφάκια,αυτή έγινε υπέρ των δεόντων και δυσστυχώς μια νέα χούντα ξεκίνησε.
όσο για την στέψη του χουντικού μιλφάκια,αυτή έγινε υπέρ των δεόντων και δυσστυχώς μια νέα χούντα ξεκίνησε.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Η ψηφοφορία άλλαξε.Παρακαλώ ψηφίστε για να αναδείξουμε τον αρχιπροαγωγό-νταβατζή της Φυλής
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημέρα σε όλους και από εμένα...
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παιδια καταρχην γεια σε ολους και τους θερμοτερους χαιρετησμους μου σε ολα τα χανουμια του forum.Με αφορμη την ληξη του αναμφισβητητα πιο βρωμικου πρωταθληματος θα ηθελα την προσωπικη αποψη του καθενος (χανουμιδες και μη) για την ολη πορεια της ΑΕΚ στο φετινο πρωταθλημα με απολυτη ειληκρινια.
Αν εχετε λιγο χρονο μπειτε καποια στιγμη στο site μου trelos21.blοgspot.com/
Αν εχετε λιγο χρονο μπειτε καποια στιγμη στο site μου trelos21.blοgspot.com/
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν συμφωνώ ότι ήταν το πιο βρώμικο πρωτάθλημα!Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις αλλά εμείς οι Αεκτζήδες έχουμε βιώσει πολύ χειρότερες καταστάσεις!Διαιτητικά δεν μπορείς να πεις ότι γίναν εγκλήματα υπέρ του ενός ή του άλλου...το μελανό σημείο είναι η υπόθεση Βάλνερ αλλά κι εκεί ο γαύρος δεν έκανε κάτι παράνομο!Η στάση και ο ρόλος της ΕΠΟ είναι που προκαλούν αλλά ξέρουμε πολύ καλά ποιος την ελέγχει...
Δεν συμφωνώ ότι ήταν το πιο βρώμικο πρωτάθλημα!Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις αλλά εμείς οι Αεκτζήδες έχουμε βιώσει πολύ χειρότερες καταστάσεις!Διαιτητικά δεν μπορείς να πεις ότι γίναν εγκλήματα υπέρ του ενός ή του άλλου...το μελανό σημείο είναι η υπόθεση Βάλνερ αλλά κι εκεί ο γαύρος δεν έκανε κάτι παράνομο!Η στάση και ο ρόλος της ΕΠΟ είναι που προκαλούν αλλά ξέρουμε πολύ καλά ποιος την ελέγχει...
Φιλε gatto,καταρχας να υποθεσω οτι εισαι κι εσυ Αεκτζης.Λες οτι δεν ηταν το πιο βρωμικο πρωταθλημα.Μα ρε συ αδελφε εως ποτε εισαι διατεθημενος να σου κλεβουν τα πρωταθληματα κατω απο την μυτη?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Το πρωτάθλημα του 1997 ( το πρώτο του γαύρου μετά τα πέτρινα ) το θυμάσαι?Αυτά ήταν πραγματικά εγκλήματα!!!
Φέτος δεν μπορώ να μιλήσω για κλεψιά...υπάρχει ένας νόμος που δεν στέκει τον οποίο και εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και μια ΕΠΟ που είναι βουτηγμένη στην βρωμιά!Διαιτητικά όμως οι αδικίες ήταν μοιρασμένες...
Φέτος δεν μπορώ να μιλήσω για κλεψιά...υπάρχει ένας νόμος που δεν στέκει τον οποίο και εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και μια ΕΠΟ που είναι βουτηγμένη στην βρωμιά!Διαιτητικά όμως οι αδικίες ήταν μοιρασμένες...
Επισκέπτης
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Όποιος λέει την αλήθεια δεν κλαίει πρακτορίσκε... ;)κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Επισκέπτης
την δικη σας αληθεια..Όποιος λέει την αλήθεια δεν κλαίει πρακτορίσκε... ;)
η δικη μου λεει,11 ο τζολε,11 & εσεις..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Το πρωτάθλημα του 1997 ( το πρώτο του γαύρου μετά τα πέτρινα ) το θυμάσαι?Αυτά ήταν πραγματικά εγκλήματα!!!
Σωστοοοος μα μιλαω για τις διαιτητικες αδικιες εχεις δικιο.Αν ομως αν νιωθουν περιφανοι λεγοντας "πηραμε νταμπλ" και εχουν την 4αρα της "ασημαντης μορε, ανυπαρκτης" ΑΕΚ οπως λεγανε να τους βαρενει τοτε μου φαινετε οτι καποιος πρεπει να τους μαθει την ενοια της λεξης ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Ηξερες τι σημενει ΕΠΟ? Εταιεια Προστασιας Ολυμοιακου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65