Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.116
Πόντοι
12.056
Φερτε Σοδεεεεεεεεεες  :rockon: :rockon: :rockon:

Μια χαρα περασαμε και αποψε  :dancing: :dancing: :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ναι ρε..έφαγες τον άμπακο ΄....όπως όλοι οι πρόεδροι στην ελλάδα και τώρα θέλεις σόδες.......κώνιοοοοοοοοο......χωνεύει άμεσα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε..έφαγες τον άμπακο ΄....όπως όλοι οι πρόεδροι στην ελλάδα και τώρα θέλεις σόδες.......κώνιοοοοοοοοο......χωνεύει άμεσα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
;άστα αυτά παλιοχαμούρα δεν πήγες και εσύ πίσω.....
στο τέλος κατέβασες και την μισή κούτα με τα μπακλαβαδάκια..

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
άντε και στο επόμενο τσιμπούσι με την παρουσία και φίλων εκτός Αθηνών η παρέα μεγαλώνει...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Με μεγάλη επιτυχία έγινε και χθες ή καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση.Παρόλο που είχαμε απώλειες από τα παντα παρόντα μέλη,εντούτοις η παρουσία για πρώτη φορά των Σολιτώνιου και Τσάρου,έδωσε νέα πνοή στην παρέα.Ειδικά για τον Τσάρο θέλω να του πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μου έδωσε για το επικείμενο ταξίδι μου στην Κούβα.
όσο για την στέψη του χουντικού μιλφάκια,αυτή έγινε υπέρ των δεόντων και δυσστυχώς μια νέα χούντα ξεκίνησε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η ψηφοφορία άλλαξε.Παρακαλώ ψηφίστε για να αναδείξουμε τον αρχιπροαγωγό-νταβατζή της Φυλής :dancing:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
Όλα δείχνουν ότι θα το γλυτώσουμε το παλτό-μπασινάς! :priest:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.116
Πόντοι
12.056
Kαλημερα.... :rockon: :rockon: :rockon:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
scorelive_2008_05_23.jpg

Scriptor

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια καταρχην γεια σε ολους και τους θερμοτερους χαιρετησμους μου σε ολα τα χανουμια του forum.Με αφορμη την ληξη του αναμφισβητητα πιο βρωμικου πρωταθληματος θα ηθελα την προσωπικη αποψη του καθενος (χανουμιδες και μη) για την ολη πορεια της ΑΕΚ στο φετινο πρωταθλημα με απολυτη ειληκρινια.

Αν εχετε λιγο χρονο μπειτε καποια στιγμη στο site μου trelos21.blοgspot.com/

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν συμφωνώ ότι ήταν το πιο βρώμικο πρωτάθλημα!Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις αλλά εμείς οι Αεκτζήδες έχουμε βιώσει πολύ χειρότερες καταστάσεις!Διαιτητικά δεν μπορείς να πεις ότι γίναν εγκλήματα υπέρ του ενός ή του άλλου...το μελανό σημείο είναι η υπόθεση Βάλνερ αλλά κι εκεί ο γαύρος δεν έκανε κάτι παράνομο!Η στάση και ο ρόλος της ΕΠΟ είναι  που προκαλούν αλλά ξέρουμε πολύ καλά ποιος την ελέγχει...

Scriptor

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Δεν συμφωνώ ότι ήταν το πιο βρώμικο πρωτάθλημα!Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις αλλά εμείς οι Αεκτζήδες έχουμε βιώσει πολύ χειρότερες καταστάσεις!Διαιτητικά δεν μπορείς να πεις ότι γίναν εγκλήματα υπέρ του ενός ή του άλλου...το μελανό σημείο είναι η υπόθεση Βάλνερ αλλά κι εκεί ο γαύρος δεν έκανε κάτι παράνομο!Η στάση και ο ρόλος της ΕΠΟ είναι  που προκαλούν αλλά ξέρουμε πολύ καλά ποιος την ελέγχει...

Φιλε gatto,καταρχας να υποθεσω οτι εισαι κι εσυ Αεκτζης.Λες οτι δεν ηταν το πιο βρωμικο πρωταθλημα.Μα ρε συ αδελφε εως ποτε εισαι διατεθημενος να σου κλεβουν τα πρωταθληματα κατω απο την μυτη?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το πρωτάθλημα του 1997 ( το πρώτο του γαύρου μετά τα πέτρινα ) το θυμάσαι?Αυτά ήταν πραγματικά εγκλήματα!!!
Φέτος δεν μπορώ να μιλήσω για κλεψιά...υπάρχει ένας νόμος που δεν στέκει τον οποίο και εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και μια ΕΠΟ που είναι βουτηγμένη στην βρωμιά!Διαιτητικά όμως οι αδικίες ήταν μοιρασμένες...

Scriptor

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Το πρωτάθλημα του 1997 ( το πρώτο του γαύρου μετά τα πέτρινα ) το θυμάσαι?Αυτά ήταν πραγματικά εγκλήματα!!!
Φέτος δεν μπορώ να μιλήσω για κλεψιά...υπάρχει ένας νόμος που δεν στέκει τον οποίο και εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και μια ΕΠΟ που είναι βουτηγμένη στην βρωμιά!Διαιτητικά όμως οι αδικίες ήταν μοιρασμένες...

Σωστοοοος μα μιλαω για τις διαιτητικες αδικιες εχεις δικιο.Αν ομως αν νιωθουν περιφανοι λεγοντας "πηραμε νταμπλ" και εχουν την 4αρα της "ασημαντης μορε, ανυπαρκτης" ΑΕΚ οπως λεγανε να τους βαρενει τοτε μου φαινετε οτι καποιος πρεπει να τους μαθει την ενοια της λεξης ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Ηξερες τι σημενει ΕΠΟ? Εταιεια Προστασιας Ολυμοιακου  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom