Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Δεν ηρωτήθην  :sunglasses:

Και ψήφισα ΦΡΟΣΩ, μετά από έντονο προβληματισμό: Φρόσω ή Νανά :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ THREAD ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΑΤΟ  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
εγκρίνω και επαυξάνω.....ντάρκ προυχώρα σι θέλ ούλη η χούρα........ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρεσπέκτ στον Αλτεκ21 και απο εμένα!
Αξιος πρόεδρος καθότι αμετανόητος και τρελός μιλφάκιας :rockon:
θα σου κάνω δώρο τρελό μιλφ...
κοιτα πμ σε λίγο
νάτα...τάλεγα εγώ....βία και νοθεία....όλο το αρχηγικό τημ του σάιτ στηρίζει υποχθόνια τον προδότη και δοσίλογο μιλφάκια.....αυτό δεν θα περάσει έτσι.....αντίσταση και παλη παντού πλέον....όλοι στα οδοφράγματα...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΛΦΑΚΙΑ....
ΟΙ ΜΟΝΤΣ ΠΟΥΛΆΝΕ ....ΤΑ ΜΙΛΦ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπανάρετε τον κύριοι...λοιδορεί την προσωπικότητα του σπάρτακου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.326
Πόντοι
12.056
Αμα αργησω φατε... :birdman: :birdman:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έλα..πρόεδρε....στημένη θα στην έχουμε...10 κοτζαμάνηδες θα σε περιμένουν..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.326
Πόντοι
12.056
Εγω θα ειμαι με την ταβερνιαρισσα... ;) ;) ;)
Ασε που αμα μαθουν απο που ειμαι θα κλασουν μεντες.. :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου,ψεύτικοι προεδρίσκοι και μη.

Βλέπω ότι η Χούντα του Μιλφ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.Προβλέπω την Πέμπτη να γίνεται μεγάλος σκοτωμός προκειμένου την κατάκτηση των κεκτημένων από τους ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ του συλλόγου μας,που δίκαια θα αναζητήσουν το δίκιο τους.

Κάτω  ο μηχανόβιος μιλφ.

όσο για μένα που λέτε ότι έπρεπε να γίνω πρόεδρος,σας ευχαριστώ φίλοι μου,αλλά πάνε οι εποχές που πολιτευόμουν στο φοιτητικό κίνημα,όντας ένα μικρό κ τρυφερό φοιτητούδι :2funny: :2funny: :2funny:

Μου αρκεί αυτή την στιγμή ο ρόλος του διοργανωτή-διεκπαιρεωτή κρασοκατανύξεων και άλλων χοροεσπερίδων

Την Πέμπτη θα δοθούν κανονικά οι τίτλοι στους εκλεγμένους,δίκαιους και μη,μαζί με τα ανάλογα έπαθλα.όσος περισσότερος λαός παραβρεθεί στην στέψη τόσο το καλύτερο....μπας κ γλυτώσουμε την Μακρόνησο.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ,θα αφήσεις τα αδέρφια σου μόνα τους να τραβήξουν για την εξορία;;; :tickedoff:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και βέβαια να μην ξεχνάμε την θρυλική παρουσία την Πέμπτη του τιμωρού των ζωηρών κοριτσιών σε μια μοναδική cameo εμφάνιση...που θα χαλάσει κόσμο και την Φυλής.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλημερα Αεκακια,και μια σπεσιαλ καλημερα στον κολλητο Σπαρταριων!!!!!!!!!!!
Ο Μαιστοροβιτς πολυ μεγαλη παικτουρα,τον ειχα παρακολουθησει στο Βασιλεια Γκρασχοπερς 
κτηνος ειναι,να τον καλεσετε και στην ταβερνα που θα πατε και θα τσονταρουμε ουλοι απο το σαιτ γιατι καθαριζει μια μπουζοπουλα στην καθισια του.
Ζητω το ΕΑΜ-ΕΣΑ
36 23 13!!!!!!!!!!!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα αδέρφια μου,ψεύτικοι προεδρίσκοι και μη.

Βλέπω ότι η Χούντα του Μιλφ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.Προβλέπω την Πέμπτη να γίνεται μεγάλος σκοτωμός προκειμένου την κατάκτηση των κεκτημένων από τους ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ του συλλόγου μας,που δίκαια θα αναζητήσουν το δίκιο τους.

Κάτω  ο μηχανόβιος μιλφ.

όσο για μένα που λέτε ότι έπρεπε να γίνω πρόεδρος,σας ευχαριστώ φίλοι μου,αλλά πάνε οι εποχές που πολιτευόμουν στο φοιτητικό κίνημα,όντας ένα μικρό κ τρυφερό φοιτητούδι :2funny: :2funny: :2funny:

Μου αρκεί αυτή την στιγμή ο ρόλος του διοργανωτή-διεκπαιρεωτή κρασοκατανύξεων και άλλων χοροεσπερίδων

Την Πέμπτη θα δοθούν κανονικά οι τίτλοι στους εκλεγμένους,δίκαιους και μη,μαζί με τα ανάλογα έπαθλα.όσος περισσότερος λαός παραβρεθεί στην στέψη τόσο το καλύτερο....μπας κ γλυτώσουμε την Μακρόνησο.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ,θα αφήσεις τα αδέρφια σου μόνα τους να τραβήξουν για την εξορία;;; :tickedoff:
καλημέρα αδέλφια και από εμένα........
δυο ημέρες έμειναν για την νέα μας συνάντηση.....

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
scorelive_2008_05_20.jpg

Stories

Νέο!