Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Με Μαϊστόροβιτς και Βενετίδη θα τη βγάλετε δηλαδή;
Άσε που μου είπαν οτι κανόνισε να φέρει ο Ρίμπο και τον συμπατριώτη του τον Ριβελίνο.
Είναι στα 60 πια, αλλά σημασία έχει η στόφα του παίχτη, όχι η ηλικία!    :)
Θα παρουν το πρωην πουλεν σας τον Γκολτζαλες και ετσι θα παιζουν τρεις Ριβαλντο,θα παρουν και τον Ζαμπιδη για προπονητη του,και θα βαλουν και ρινγκ στους θρακομακεδονες...ο Βανδης εχει επιχειρηματικο μυαλο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Φέθρυ και χαβαλέ σηκώνει κι απ' όλα.
Πουστίτσες δεν σηκώνει, και αβάντες σε τύπους σε στυλ δωρητή κλπ.
Όταν δεν με βρίζουν και δεν με προκαλούν, συμπεριφέρομαι αναλόγως.
Και ο μοΙκάνος είναι μεν γάβρος και ενίοτε εκνευριστικός ( :) ), αλλά δεν έχει καμμιά σχέση με τη συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων.

Στο είπα παλαιότερα και στο ξαναλέω.....
Εάν εσύ έχεις πλακωθεί με τον πλε τον δωρητή ή τον βόθρο αυτό δεν πάει να πει ότι θα πάρω το μέρος σου επειδή είσαι βάζελος και αριστερός. Εχω δικαίωμα να καθορίζω μόνος μου και τον κύκλο μου και αυτούς που συναναστρέφομαι.
Μπορώ με την ίδια ευκολία που μπινελικώνομαι με τον πλε, να συνδιαλλέγομαι σε άριστο επίπεδο με τον κρις1976.
Αβάντα δεν κάνω, ούτε μου κάνει κανείς.
Το ότι τα πάω καλά με τον πλε, τον δωρητή, τον κρις, τον μοικάνο και τον ζωγράφο δεν πάει να πει ότι συμφωνώ μαζί τους ή ότι τους κάνω αβάντα. Την μπάλλα την έχω για την πλάκα μου και έτσι αντιμετωπίζω και τα μπινελίκια.
Τώρα εάν εσύ ή δεν ξέρω γω ποιός άλλος κοιμούντια και ξυπνάνε με τον δωρήτη και το πλε στο μυαλό τους δικό τους θέμα είναι και όχι δικό μου.
Επίσης, εάν εσύ θέλεις να κάνεις παρέα μόνο με αριστερούς και βάζελους δικό σου πάλι θέμα είναι και όχι δικό μου.
Αλλά εάν εγώ κσυναναστρέφομαι και με γαύρους και με ακροδεξιούς και με χανούμες και με βάζελους και με αγράμματους και με εν πάση περιπτώσει όποιον άλλο θέλω, είναι δικό μου μόνο θέμα και κανενός άλλου. Νουθεσίες στα παιδιά σου που άλλωστε είσαι και αποκλειστικά υπεύθυνος για την ανατροφή τους.
Οι κολλημένες σου θέσεις περί αβάντας και γλειψίματος γαύρων μου θυμίζει τους Κουκουέδες που όποιος αριστερός διαφωνεί μαζί τους, ή συνδιαλλέγεται με τους αντιπάλους είναι οπορτουνίστας, ρουφιάνος, προδότης κλπ.....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Με μενα τον ταπεινο Βοθρουλη δεν εχει πλακωθει κανεις βλεπεις ειμαι μιση μεριδα και δεν με παιρνει ειμαι γιγαντας του 1,68.

36 23 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με μενα τον ταπεινο Βοθρουλη δεν εχει πλακωθει κανεις βλεπεις ειμαι μιση μεριδα και δεν με παιρνει ειμαι γιγαντας του 1,68.

36 23 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βόθρε.....
είσαι όντως μικροσκοπικός.....
με διαστάσεις 36-23-13 πιο πολύ για τον νάνο του Φορτ μπουαγιάρ μου ταιριάζεις παρά για βοθρατζή........
Εγώ προτιμώ το τρίπτυχο 90-60-90

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
βόθρε.....
είσαι όντως μικροσκοπικός.....
με διαστάσεις 36-23-13 πιο πολύ για τον νάνο του Φορτ μπουαγιάρ μου ταιριάζεις παρά για βοθρατζή........
Εγώ προτιμώ το τρίπτυχο 90-60-90
Εισαι μοντελοπνικτης ενω εγω ειμαι μπυροπνικτης,1,68 89 κιλα ,
διευθυνων συμβουλος σε εταιρεια αποφραξεων,εκκενωσεων και καθαρισμο λιμνοδεξαμενων
Παρακαλω ο παραπανω ειναι ο επισημος τιτλος μου,
ετσι να με αποκαλεις!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στο είπα παλαιότερα και στο ξαναλέω.....
Εάν εσύ έχεις πλακωθεί με τον πλε τον δωρητή ή τον βόθρο αυτό δεν πάει να πει ότι θα πάρω το μέρος σου επειδή είσαι βάζελος και αριστερός. Εχω δικαίωμα να καθορίζω μόνος μου και τον κύκλο μου και αυτούς που συναναστρέφομαι.
Μπορώ με την ίδια ευκολία που μπινελικώνομαι με τον πλε, να συνδιαλλέγομαι σε άριστο επίπεδο με τον κρις1976.
Αβάντα δεν κάνω, ούτε μου κάνει κανείς.
Το ότι τα πάω καλά με τον πλε, τον δωρητή, τον κρις, τον μοικάνο και τον ζωγράφο δεν πάει να πει ότι συμφωνώ μαζί τους ή ότι τους κάνω αβάντα. Την μπάλλα την έχω για την πλάκα μου και έτσι αντιμετωπίζω και τα μπινελίκια.
Τώρα εάν εσύ ή δεν ξέρω γω ποιός άλλος κοιμούντια και ξυπνάνε με τον δωρήτη και το πλε στο μυαλό τους δικό τους θέμα είναι και όχι δικό μου.
Επίσης, εάν εσύ θέλεις να κάνεις παρέα μόνο με αριστερούς και βάζελους δικό σου πάλι θέμα είναι και όχι δικό μου.
Αλλά εάν εγώ κσυναναστρέφομαι και με γαύρους και με ακροδεξιούς και με χανούμες και με βάζελους και με αγράμματους και με εν πάση περιπτώσει όποιον άλλο θέλω, είναι δικό μου μόνο θέμα και κανενός άλλου. Νουθεσίες στα παιδιά σου που άλλωστε είσαι και αποκλειστικά υπεύθυνος για την ανατροφή τους.
Οι κολλημένες σου θέσεις περί αβάντας και γλειψίματος γαύρων μου θυμίζει τους Κουκουέδες που όποιος αριστερός διαφωνεί μαζί τους, ή συνδιαλλέγεται με τους αντιπάλους είναι οπορτουνίστας, ρουφιάνος, προδότης κλπ.....

Περσόνα, θα στο πω ξανά, και ελπίζω για τελευταία φορά.
Δεν με νοιάζει με ποιους συναναστρέφεσαι και με ποιους χαριεντίζεσαι, δεν είμαι η πεθερά σου.
Μπορείς να μιλάς και με φασίστες και με φρικιά και με παιδεραστές και με σαλαμέμπορους άμα γουστάρεις.
Όταν όμως μιλάς με τον δωρητή (που όλοι ξέρουν τη χαριτωμένη μας κόντρα) και του πετάς μπηχτούλες για άτακτα παπάκια που πρέπει να τιμωρούνται κλπ, αυτό το εκλαμβάνω ως χτύπημα κάτω απο τη ζώνη σε σχέση με την αμοιβαία υπόσχεση που δώσαμε οι δυο μας να μην προκαλούμε ο ένας τον άλλον.
Γιατί ξέρουμε πολύ καλά πως θα το εκλάβει αυτό ο δωρητής και τι συνέχεια θα δώσει στο σήριαλ.
Μη μου κάνεις το βλάκα, μόνο τέτοιος δεν είσαι.
Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ.
Όσο για το εδάφιο που με κατηγορείς επι ΚΚΕδισμώ, το βρήκα πολύ αφελές και πρόχειρο απο σένα.
Αλλά τα κάνεις κάτι τέτοια μερικές φορές.
Αυτά.

MR BIN

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον θα φύγει ο παπασταθο για αυτό πήραμε Daniel Majstorovic

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν με νοιάζει με ποιους συναναστρέφεσαι και με ποιους χαριεντίζεσαι, δεν είμαι η πεθερά σου.
Τις περισσότερες φορές όμως κάνεις σαν κακιά πεθερά.

Όταν όμως μιλάς με τον δωρητή (που όλοι ξέρουν τη χαριτωμένη μας κόντρα)
Καλά γκλαντιέτορς είστε;

και του πετάς μπηχτούλες για άτακτα παπάκια που πρέπει να τιμωρούνται κλπ, αυτό το εκλαμβάνω ως χτύπημα κάτω απο τη ζώνη σε σχέση με την αμοιβαία υπόσχεση που δώσαμε οι δυο μας να μην προκαλούμε ο ένας τον άλλον.
κάτι λέγαμε για χιούμορ λίγο πιο πριν.........
Τα χτυπήματα κάτω απ τη ζώνη χρεώνονται στο μποξ μόνο. Εδώ κάνουμε το χαβαλέ μας και λέμε και καμμιά μαλακία να περνά η ώρα.

Γιατί ξέρουμε πολύ καλά πως θα το εκλάβει αυτό ο δωρητής και τι συνέχεια θα δώσει στο σήριαλ.
Εγώ πάντως δε βλέπω τα σήριαλ... Τα θεωρώ πολύ ηλίθια απασχόληση.

Μη μου κάνεις το βλάκα, μόνο τέτοιος δεν είσαι.
Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ.
Εσύ έχεις καταλάβει που τα γράφεις αυτά που γράφεις;

Όσο για το εδάφιο που με κατηγορείς επι ΚΚΕδισμώ, το βρήκα πολύ αφελές και πρόχειρο απο σένα.
Αλλά τα κάνεις κάτι τέτοια μερικές φορές.
Αυτά.

Δλδ τώρα εννοείς ότι οι ΚΚΕδες είναι αφελείς και πρόχειροι;
Να που στο τέλος συμφωνήσαμε και κάπου.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Περσόνα, δεν είσαι σε φόρμα, τα επιχειρήματά σου εδώ είναι πολύ κάτω ρου μέσου όσου σου.
Δεν σου ζητάω να κάνεις δήλωση μετανοίας, σου ζητάω να μην ασχολείσαι μαζί μου, και να μην δίνεις λαβές και σε άλλους να το κάνουν.
Θέλω να πιστεύω οτι θα το κάνεις πράξη, κι ας μην το παραδέχεσαι τώρα οτι έκανες φάουλ.
Άντε, γιατί τους πρήξαμε τους φίλους μας τους ΑΕΚτζήδες με τα off topic μας.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Μαιστοροβιτς ειναι ιδιος σε φατσα με τον Τζερομ Λιμπανερ τον Γαλλο κικμποξερ,κτηνοτεραδολοφονος επαιζε και στο καλυτερο πρωταθλημα ανεξαρτητων χωρων στην Ελβετια,πολυ μεγαλος παικτης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ό,τι πρέπει για το παραγκοπρωτάθλημα Ελλάδος.

Πάντως για γαύρος, έχεις χιούμορ, ομολογουμένως.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ό,τι πρέπει για το παραγκοπρωτάθλημα Ελλάδος.

Πάντως για γαύρος, έχεις χιούμορ, ομολογουμένως.
Στη σκατοδουλεια ειμαι και πηζω,ολο σε ενα τηλεφωνο να κανονιζεις εκκενωσεις και αποφραξεις,τι να κανω και γω ζωγραφιζω

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμια καλησπέρααααααααααα..........μην αρχίσετε πάλι καυγάδες γιατί.......απειλώ με μηνύσεις και αγωγές.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

έξω ο άλτεκ....ο εφιάλτης του θρέντ.....ο μητσοτάκης του σάιτ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.862
Πόντοι
12.056
Εδω ειμαι εγω..
Εποπτευω την ψηφοφορια... :rockon: :P :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εδω ειμαι εγω..
Εποπτευω την ψηφοφορια... :rockon: :P :P
την....στήνεις θες να πεις......ρεεεεεεε...ούτε το 1964-65 τέτοια βία και νοθεία δεν έγινε....εδώ ψήφισαν εκτός απο τις ιερόδουλες της φυλής και οι τράνς της συγγρού.....και αναμενονται και όλα τα σίτυ τούρς που είναι στην ελλάδα.........ΑΙΣΧΟΣ....θα απευθυνθώ στο εκλογοδικείο.....θα φωνάξω και τον ...εθνικό στάρ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ψήφισα Νανά, σιγά μην την έριχνα στο τέρας, τον μητσοτάκη(altec), τον προδότη (talos) κ την κουμμούνα τον αρίωνα. Ούστ ρε, ΖΗΤΩ ΤΑ  :boobies: :boobies:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Τώρα είδα κ τον alfa στη ψηφοφορία, βρούτε...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ψήφισα Νανά, σιγά μην την έριχνα στο τέρας, τον μητσοτάκη(altec), τον προδότη (talos) κ την κουμμούνα τον αρίωνα. Ούστ ρε, ΖΗΤΩ ΤΑ  :boobies: :boobies:
εντροπή ρε..ούτε το...αίμα σου δεν ψήφισες.....α ρε σωφεράντζα που σου χρειάζεται..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καλα τι κώλυμα εχουν φαει και ολοι οι γαυρο-βαζελοι μπαινουν και ποσταρουν εδω?δεν ξερουν να διαβαζουν πως λεγετε το topic αυτο?βρε ουστ.αλλα βεβαια οταν εχουμε 6.000 πιο πολλες απαντησεις και αλλες τοσες εμφανίσεις.ποναει......
ειστε πρωταθλητες των θρεντς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom