Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σουηδό αμυντικό Daniel Majstorovic. O  31 ετών (5/4/1977)- διεθνής με την ομάδα της  Σουηδίας -ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Daniel Majstorovic δήλωσε στο aekfc.gr:

«Από την πρώτη στιγμή που συνάντησα τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τη διοίκηση, μου έμεινε ένα πολύ καλό συναίσθημα, κατάλαβα ότι υπάρχει ένα πολύ καλό επίπεδο σε αυτή την ομάδα. Με όσους μίλησα μου εξήγησαν ότι πρόκειται για έναν σύλλογο πάρα πολύ καλά οργανωμένο, με ανθρώπους – επαγγελματίες. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ γνωστή ομάδα, που κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό, με ένα πολύ μεγάλο και δυνατό κοινό. Έχω αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες και πρωταθλήματα της Ευρώπης, θέλω να γνωρίσω κάτι διαφορετικό. Θέλω να νιώσω την πίεση των αγώνων, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε κάτι καλό, να κατακτήσουμε τον τίτλο, να παίξουμε στο Champions League. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δημιουργικά τα επόμενα χρόνια στην ΑΕΚ. Όλα αυτά με έκαναν να διαλέξω την ΑΕΚ. Είναι ένα πολύ θετικό βήμα για την καριέρα μου και περιμένω με ανυπομονησία να ενταχθώ στην ομάδα και να ξεκινήσουμε δουλειά». 

Ο Daniel Majstorovic, γεννήθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Brommapojkarna (1996-1997), την περίοδο 1998-1999 αγωνίστηκε στην Fortuna Koln, συνέχισε στην Vasteras Sk (1999/2000), στην Malmo FF (2001-2004), στην FC Twente (2004 – 2006) και στην FC Basel (2006-2008).
Είναι 14 φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας και έχει πετύχει ένα γκολ. 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η sportday αναφέρει ότι στοιχίζει 800.000 ευρώ το χρόνο! :huh:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Kαλο Κριαρι,αντε καλη αρχη.Θα ειναι ο δασκαλος του Παπασταθο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Kαλο Κριαρι,αντε καλη αρχη.Θα ειναι ο δασκαλος του Παπασταθο
Αν δεν τον δούμε ρε φίλε δεν μπορούμε να έχουμε άποψη!Τον Τσιρίλο τον ήξερες πριν έρθει ή μήπως σου έπεφτε λίγος? :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Altec ανέλαβε δράση!Διώξε τους εγκάθετους και δείξε ότι αξίζεις την θέση του προέδρου! :grin:

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Να'χατε κι εσεις παπασταθο θα θελατε πολυ αλλα που..Με βουλη και σεζαρ για να γελαει ο κοσμος και ο ριμπο.Αλλα δεν τους χρειαζεται ο οσφπ ετσι κι αλλιως.Αλλοι εχουν guts και αλλοι γκα-γκατς.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.862
Πόντοι
12.056
Αστους..καλοι ειναι....
Πως θα περνα την ωρα του ο Αριωνας αλλωστε... :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ ξέρω 2 πράγματα:
πρώτον, δεν μπορείς να κρίνεις πριν να δεις και πριν να φτάσεις στο τέλος. Και καλός παίκτης να είναι μπορεί να μη δέσει ποτέ με την ομάδα επειδή τον βάζει σε λάθος ΄θέση ή επειδή τον πρήζει η γυναίκα του (περιπτώσεις Μπερμούδες, Ουαντού από ΟΣΦΠ και αμυντικοί για να είναι ακριβής ο παραλληλισμός)
Δεύτερον, η ΑΕΚτζήδες ημέτεροι και υμέτεροι φίλοι μας πρήζανε 2-3 χρόνια τώρα για γερασμένη ομάδα και παπαριές τούμπανα. Τώρα που παίρνουνε τον έναν τριαντάρη μετά τον άλλον...ξαφνικά γίνανε νιούδια οι 30ρηδες;; Αυτό το λέω για να πάψουνε να μιλάνε και να κρίνουνε κάποιοι ΠΡΙΝ να δούνε.
Η Ξερολείαση είναι η χειρότερη ασθένεια και την έχουμε στην Ελλάδα σε αφθονία. Ποτέ μα ποτέ δεν λενε μερικοί τα πράγματα στη σωστή τους ώρα, πάντα ή πριν την ώρα τους ή μετά την ώρα τους.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
καλα τι κώλυμα εχουν φαει και ολοι οι γαυρο-βαζελοι μπαινουν και ποσταρουν εδω?δεν ξερουν να διαβαζουν πως λεγετε το topic αυτο?βρε ουστ.αλλα βεβαια οταν εχουμε 6.000 πιο πολλες απαντησεις και αλλες τοσες εμφανίσεις.ποναει......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγώ ξέρω 2 πράγματα:
πρώτον, δεν μπορείς να κρίνεις πριν να δεις και πριν να φτάσεις στο τέλος. Και καλός παίκτης να είναι μπορεί να μη δέσει ποτέ με την ομάδα επειδή τον βάζει σε λάθος ΄θέση ή επειδή τον πρήζει η γυναίκα του (περιπτώσεις Μπερμούδες, Ουαντού από ΟΣΦΠ και αμυντικοί για να είναι ακριβής ο παραλληλισμός)
Δεύτερον, η ΑΕΚτζήδες ημέτεροι και υμέτεροι φίλοι μας πρήζανε 2-3 χρόνια τώρα για γερασμένη ομάδα και παπαριές τούμπανα. Τώρα που παίρνουνε τον έναν τριαντάρη μετά τον άλλον...ξαφνικά γίνανε νιούδια οι 30ρηδες;; Αυτό το λέω για να πάψουνε να μιλάνε και να κρίνουνε κάποιοι ΠΡΙΝ να δούνε.
Η Ξερολείαση είναι η χειρότερη ασθένεια και την έχουμε στην Ελλάδα σε αφθονία. Ποτέ μα ποτέ δεν λενε μερικοί τα πράγματα στη σωστή τους ώρα, πάντα ή πριν την ώρα τους ή μετά την ώρα τους.
Τωρα οι 30+ ειναι ιδανικοι για το Αεκακι ο Βανδης που εχει σταθερες αποψεις φτιαχνει ομαδα με προοπτικη...ετσι δεν ελεγε πριν 4 χρονια οτι θελει νεους παικτες
αλλα μην ξεχναμε οτι αφου εκανε την εμφυτευση για την καραφλα του και αυτος ξανανιωσε οποτε αλλαξε φιλοσοφια

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
καλα τι κώλυμα εχουν φαει και ολοι οι γαυρο-βαζελοι μπαινουν και ποσταρουν εδω?δεν ξερουν να διαβαζουν πως λεγετε το topic αυτο?βρε ουστ.αλλα βεβαια οταν εχουμε 6.000 πιο πολλες απαντησεις και αλλες τοσες εμφανίσεις.ποναει......

Καλά οι γάβροι που προκαλούν, εμείς οι βάζελοι τι φταίμε ρε φιλαράκι;    :)

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η αεκ ενδιαφερεται για νεους παιχτες.Πηρε ηδη τον ρικκα,χτυπαει μακο,κοιταει χριστοδουλοπουλο.Αλλα επιβαλλεται να υπαρχουν και καποιοι παιχτες μεγαλυτερης ηλικιας με εμπειρια και κυριως στο κεντρο της αμυνας διπλα στον πολυ νεο παπασταθοπουλο και γι'αυτο πηρε μαιστοροβιτς.Και σιγουρα θα παρει και ενα αμυντικο χαφ κοντα στα 30.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πρωτον, όταν μεγαλώσεις στο σαιτ, θα μάθεις να σέβεσαι τις γνώμες όλων. Τα τόπικ είναι για να γράφουν όλοι.
Δεύτερον, άμα θες γράψε και εσύ στο δικό μας αλλά κόσμια όπως εμείς εδώ.
Τρίτον, όταν ακούς μόνο εσένα να μιλάς νομίζεις πως έχεις πάντα δίκιο, αλλά η αλήθεια είναι πως πολλές φορές έχεις άδικο και δεν το ξέρεις...
Κοινώς μάθε να ακούς...
και μάθε να συζητάς...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

τπτ απλα το topic αυτο απευθυνθείτε σε αεκτσιδες ανοιξτε ενα θ 13 και πείτε τα.και το λεω χωρις να ειμαι ειρωνικός.σοβαρα το λεω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μην κάνεις διαχωρισμούς.
Υποτίθεται πως συμφωνήσαμε να μη βρίζουμε γενικότερα
και νομίζω τηρείται από όλους

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
πρωτον, όταν μεγαλώσεις στο σαιτ, θα μάθεις να σέβεσαι τις γνώμες όλων. Τα τόπικ είναι για να γράφουν όλοι.
Δεύτερον, άμα θες γράψε και εσύ στο δικό μας αλλά κόσμια όπως εμείς εδώ.
Τρίτον, όταν ακούς μόνο εσένα να μιλάς νομίζεις πως έχεις πάντα δίκιο, αλλά η αλήθεια είναι πως πολλές φορές έχεις άδικο και δεν το ξέρεις...
Κοινώς μάθε να ακούς...
και μάθε να συζητάς...

δεν χρειαζετε να μεγαλώσω ο σεβασμος εμπνέετε.οποτε εισαι ακυρος.και πιος εισαι εσυ που θα μου κανεις υποδείξεις?στους φιλους σου αυτα.οχι σε μενα 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τπτ απλα το topic αυτο απευθυνθείτε σε αεκτσιδες ανοιξτε ενα θ 13 και πείτε τα.και το λεω χωρις να ειμαι ειρωνικός.σοβαρα το λεω

Φιλαράκι, έχεις χάσει τεύχη.
Υπάρχει και κόκκινο και κίτρινο και πράσινο θρεντ.
Και οι βάζελοι με τους ΑΕΚτζήδες είμαστε φιλαράκια εδώ.
Όχι όμως και με το 99% των γάβρων.
Πάμε και μαζί σε ταβέρνες.
Ρώτα για να εξακριβώσεις αν σου λέω αλήθεια.

Υ.Γ. Αν δεις ας πούμε την ψηφοφορία στην αρχή της σελίδας, για πρόεδρος του θρεντ προτείνεται ο "τάλος ο βαζέλας" και ο "άλφα ο χτιστός" που είναι παναθηναϊκοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom