Παρτε τον ειναι Τζοβενο!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέρα!
Κάτι παπαριές που διαβάζω περί απόκτησης του Βενετίδη ελπίζω να μην στέκουν!Με τα "αποφάγια" του γαύρου δεν χτίζεται ομάδα...
36 23 13!!!!!!!!!!!!
Παρτε τον ειναι Τζοβενο!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέρα!
Κάτι παπαριές που διαβάζω περί απόκτησης του Βενετίδη ελπίζω να μην στέκουν!Με τα "αποφάγια" του γαύρου δεν χτίζεται ομάδα...
Το 13 τι είναι ρε κουραδοεισπράκτορα?Παρτε τον ειναι Τζοβενο!!!!!!!!!!!!!!!
36 23 13!!!!!!!!!!!!
Ελα που δεν ξερεις.....Το 13 τι είναι ρε κουραδοεισπράκτορα?
καλημέρα σφετεριστή της εξουσίας καλημέρα σε όλους..Kαλημερα σε ολους τους φιλους και ψηφοφορους μου...
Σιγά να μην κάθομαι να μετράω τις κούπες ρε φίλε...Αει χέσου!Ελα που δεν ξερεις.....
Ειναι νουμερα που δεν θα δεις ποτε σου!!!!!!!!!!!!!
Εσεις εχετε 11 πρωταθληματα και εμεις μονο 13 νταμπλ!!!!!!!!!!
Το χεσιμο για μενα ισον χρημα,και οποτε παω να χεσω μετραω κουπες για να ξαλαφροσω!!!!!!!!!!!!!!!Σιγά να μην κάθομαι να μετράω τις κούπες ρε φίλε...Αει χέσου!
Αγαπημενε μου ιντερΦιλε απο που τον παιρνετε?
Πηρατε το ΝΤΑΜΑΡΙ απο τη Σουηδια,μπραβο σας...και περιμενετε τι θα διωξει ο Θρυλος για να ψωνισετε,αμα εισαι αφραγκος τι να περιμενεις...Πεσμενα πραγματα σημερα....
Ξυπνατε ρεεεεεεεε
Πηρατε το ΝΤΑΜΑΡΙ απο τη Σουηδια,μπραβο σας...και περιμενετε τι θα διωξει ο Θρυλος για να ψωνισετε,αμα εισαι αφραγκος τι να περιμενεις...
36 23 13
Εεεεεεε συνεχίζεται ακόμα η ψηφοφορία!Την είδες από τώρα πρόεδρος?Δεν πας στο μαγαζακι σου να πεις οτι θες καλυτερα????
Εεεεεεε συνεχίζεται ακόμα η ψηφοφορία!Την είδες από τώρα πρόεδρος?
Μεχρι στιγμης Προεδρε σε παρακαλω επετρεψε μου να συνδραμω και γω στην αναδιαθρωση της Χανουμας...Δεν πας στο μαγαζακι σου να πεις οτι θες καλυτερα????
Μεχρι στιγμης Προεδρε σε παρακαλω επετρεψε μου να συνδραμω και γω στην αναδιαθρωση της Χανουμας...
Τωρα ο Μαιστοροβιτς τι λεει????