spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτό?
Εξω οι Βρωμοβουλγαρες του Αριωνα με τις αξυριστες μασχαλες εποχης ΚΟΜΕΚΟΝ
εγώ μπάιτ υπεδειχθειν απο τον σκοτεινό για να φέρω νέα πνοή στο θρέντ με μόνο σκοπο την ...κονόμα... ..δεν θα αποσυρθώ ,θα παλέψω με νύχια και δόντια για την πλήρη εκκαθάριση του θρέντ.....εξάλλου οι οπαδοί μου παίρνουν μόνο 50€ το κεφάλι οπότε αντέχω..... .....έστω και απο τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα παλέψω για έναν σκοπό.....να...κονομάμε όλοι....το σύνθημα μου είναι τιμιότης και διαφάνεια....ωωω ταλε μου τωρα σε ειδα στη ψηφοφορια...
εμ ηθελες να δημιουργησεις δικο σου κομμα με σκοπο να υπερισχυσεις.. λαθος σου...
ακυρωσε την υποψηφιοτητα σου κ επεστρεψε σε μας... η αγκαλια μας ειναι ανοιχτη κ ετοιμη να σε υποδεχτει.. *P
λαπλας.. πασοκ τι ειναι αυτο?
μπάιτ...οι ήρωες πεθαίνουν όρθιοι......ρεεεεε κάποιος να με σηκώσειιιιιιι......κριμα ταλε μου κριμα.. που θα ιτ αουαρ νταστ...
αλλα εσυ το επελεξες... *P
τον προκαλώ ότι αν δεν πιάσει το 51% δεν μπορεί να πάρει προεδρεία αλλιώς θα πάμε σε 2ο γύρο οι δυο μας...η ψηφοφορια εχει παρει ανεξελεγκτες διαστασεις..
απο την μια ΚΑΥΤΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ που μας προσφερει ο παντα ανοιχτοχερης Αριων κ απο την αλλη 'ελληνιδες για σπιτι' που προσφερει ο αδιστακτος αλτεκ..
δυσκολα τα πραγματα..
τον προκαλώ ότι αν δεν πιάσει το 51% δεν μπορεί να πάρει προεδρεία αλλιώς θα πάμε σε 2ο γύρο οι δυο μας...
μιλφάκιας με σήμα τον αγαπούλα...Υπομονη μεχρι αυριο το απογευμα...
Αυτοδυναμια