Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
στο ξαναλέω. Τον σεβασμό τον αποδίσεις και στον εμπνέουν όταν αφήνεις τους άλλους να σου μιλήσουνε. Δεν σου κάνω υποδείξεις. Ούτε φίλος μου είσαι και όπως μιλάς δεν νομίζω πως θα γίνεις και εύκολα (όχι πως χρειάζεται κιόλας). Αλλά όταν μπαίνεις σε μια νέα ομάδα όπως είναι αυτή εδώ η παρέα, πρέπει να σέβεσαι τους κανόνες της (ελευθερογνωμία είναι ο βασικός κανόνας εδώ) και να χαίρεσαι να γνωρίζεις τα μέλη της και όχι να προσπαθείς να τα διώξεις.δεν χρειαζετε να μεγαλώσω ο σεβασμος εμπνέετε.οποτε εισαι ακυρος.και πιος εισαι εσυ που θα μου κανεις υποδείξεις?στους φιλους σου αυτα.οχι σε μενα
Οπότε προσπάθησε να γνωρίσεις το σαιτ και να μεγαλώσεις σε αυτό μέσα και μετά άμα θες ύψωσε τη δική σου φωνή και απέκτησε φίλους και εχθρούς.
Φέθρυ, τα ποσοστά σου είναι λιγάκι περίεργα. μην ξεχνάς πως ενωθήκατε εδώ λόγω κλάψας τον τελευταίο χρόνο. Δεν διαφωνώ, να είστε φίλοι, αλλά δεν ξέρεις τι θα γίνει αν ας πούμε του χρόνου εσείς παίρνετε πρωτάθλημα και η ΑΕΚ αδικείται και δεν το παίρνει. Για μένα όλοι εδώ μέσα βρεθήκαμε λόγω μπουρδέλλων και όχι επειδή εδώ είναι αθλητικό σαιτ. Οπότε όλοι χαίρουν της εκτίμησής μου, ασχέτως αν μπορεί να διαφωνούμε στα αθλητικά. Άλλωστε δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μια ομάδα....
Μου αρκεί μόνο να μιλάμε πολιτισμένα και να μη βριζόμαστε για κάποιους που κερδίζουν λεφτά από τη δική μας αγάπη.