Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν χρειαζετε να μεγαλώσω ο σεβασμος εμπνέετε.οποτε εισαι ακυρος.και πιος εισαι εσυ που θα μου κανεις υποδείξεις?στους φιλους σου αυτα.οχι σε μενα 
στο ξαναλέω. Τον σεβασμό τον αποδίσεις και στον εμπνέουν όταν αφήνεις τους άλλους να σου μιλήσουνε. Δεν σου κάνω υποδείξεις. Ούτε φίλος μου είσαι και όπως μιλάς δεν νομίζω πως θα γίνεις και εύκολα (όχι πως χρειάζεται κιόλας). Αλλά όταν μπαίνεις σε μια νέα ομάδα όπως είναι αυτή εδώ η παρέα, πρέπει να σέβεσαι τους κανόνες της (ελευθερογνωμία είναι ο βασικός κανόνας εδώ) και να χαίρεσαι να γνωρίζεις τα μέλη της και όχι να προσπαθείς να τα διώξεις.
Οπότε προσπάθησε να γνωρίσεις το σαιτ και να μεγαλώσεις σε αυτό μέσα και μετά άμα θες ύψωσε τη δική σου φωνή και απέκτησε φίλους και εχθρούς.

Φέθρυ, τα ποσοστά σου είναι λιγάκι περίεργα. μην ξεχνάς πως ενωθήκατε εδώ λόγω κλάψας τον τελευταίο χρόνο. Δεν διαφωνώ, να είστε φίλοι, αλλά δεν ξέρεις τι θα γίνει αν ας πούμε του χρόνου εσείς παίρνετε πρωτάθλημα και η ΑΕΚ αδικείται και δεν το παίρνει. Για μένα όλοι εδώ μέσα βρεθήκαμε λόγω μπουρδέλλων και όχι επειδή εδώ είναι αθλητικό σαιτ. Οπότε όλοι χαίρουν της εκτίμησής μου, ασχέτως αν μπορεί να διαφωνούμε στα αθλητικά. Άλλωστε δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μια ομάδα....
Μου αρκεί μόνο να μιλάμε πολιτισμένα και να μη βριζόμαστε για κάποιους που κερδίζουν λεφτά από τη δική μας αγάπη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν είπα πως έβρισε κάποιος!
Μοικάνε μην αρχίσεις πλιζ.... Με τον φέΘρυ δε θα υπάρξει κερδισμένος σε ενδεχόμενη αντιπαράθεση.
Δε σηκώνει ούτε χαβαλέ ούτε αλλη άποψη. Κάνε ανακωχή όπως έκανα και γω και θα είστε και οι δυό ευτυχισμένοι.
Ασε που και για τους άλλους είναι ηλίθιες οι κόντρες ετέρων......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χτες όμως, κάποιο κλώνοι έβριζαν ατιμώρητα.
Δεν το είδες;
Φτιάχτηκε και θρεντ γι΄αυτό.
"Κατά σύμπτωσιν" ήταν γάβροι.
φέΘρυ.
1. Το σάιτ ανήκει σε γαύρους.
2. Οι πιο πολλοί μοντς είναι γαύροι.
3. Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να μην ποστάρει και απλά να διαβάζει, ή να μην μπαίνει καθόλου
4. Εύνοιες υπάρχουν παντού.
5. Οσο κλαψομουνιάζεστε για το συγκεκριμένο θέμα δίνετε περισσότερα δικαιώματα.
6. Μην ασχολείστε με πράγματα που είναι δεδομένα και δεν αλλάζουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν το είδες;
έχω 3 μέρες να μπω, λυπάμαι αν έγινε.
Αλλά από εκει και πέρα αυτό δεν σημαίνει πως όλοι πρέπει να μπαναριστούν επειδή κάποιοι είναι μαλάκες.
Και κάτι ακόμα. Αυτή η ιστορία με τους κλώνους σόρρυ αλλά δεν μου κάθεται. Το λέω γιατί 3-4 βασικοί που πραγματικά έβριζαν διαρκώς (πλέζουρας, κρις, Αρίωνας και κανα δυο άλλοι, ελπίζω να μην παίρνω κανέναν στο λαιμό μου) το έχουνε τηρήσει και πραγματικά χαίρομαι να τους διαβάζω τώρα. Και οι ίδιοι ήταν που κάνανε και κλώνους νομίζω, οπότε μπορεί απλά αυτοί που βρίζανε να ήταν σαν το φίλο εδώ καινούργιοι που απλαά είναι στόκοι (δεν λέω πως ο φίλος εδώ είναι στόκος ' μην παρεξηγηθώ, δεν τον ξέρω και δεν τον κρίνω, άλλωστε δεν μου έδωσε κανένα δικαίωμα να τον βρίσω)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μοικάνε μην αρχίσεις πλιζ.... Με τον φέΘρυ δε θα υπάρξει κερδισμένος σε ενδεχόμενη αντιπαράθεση.
Δε σηκώνει ούτε χαβαλέ ούτε αλλη άποψη. Κάνε ανακωχή όπως έκανα και γω και θα είστε και οι δυό ευτυχισμένοι.
Ασε που και για τους άλλους είναι ηλίθιες οι κόντρες ετέρων......

Ο Φέθρυ και χαβαλέ σηκώνει κι απ' όλα.
Πουστίτσες δεν σηκώνει, και αβάντες σε τύπους σε στυλ δωρητή κλπ.
Όταν δεν με βρίζουν και δεν με προκαλούν, συμπεριφέρομαι αναλόγως.
Και ο μοΙκάνος είναι μεν γάβρος και ενίοτε εκνευριστικός ( :) ), αλλά δεν έχει καμμιά σχέση με τη συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δεν το είδες;

Φιλε Φερθυ εσυ που δεν εχεις βρισει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ(οπως και ο μεγαλυτερος φιλος μου ΑριωνΣπαρτακος) πρεπει να δινεις το καλο παραδειγμα γιατι ΚΑΘΕ ΒΑζελοχανουμης ειναι ως γνωστο Ανωτερος ανθρωπος,ενω εμεις οι γαυροι ειμαστε ''επισημονες-ποταποι-αγραμματοι´'

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
φέΘρυ.
3. Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να μην ποστάρει και απλά να διαβάζει, ή να μην μπαίνει καθόλου

Αν όμως πρόκειται όντως γι΄αυτό που λες, τότε γιατί οι admins έχουν φτιάξει κανόνες στο σάϊτ και κηρύσσουν την ισονομία των απόψεων;  (βλέπε άρθρο 6 του κανονισμού, που χρησιμοποιείται όπως του καπνίσει του καθένα)
Θα αρκούσε να μας πουν οτι μόνο γάβρους θέλουν εδώ μέσα και να τελειώνει το ζήτημα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φιλε Φερθυ εσυ που δεν εχεις βρισει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ(οπως και ο μεγαλυτερος φιλος μου ΑριωνΣπαρτακος) πρεπει να δινεις το καλο παραδειγμα γιατι ΚΑΘΕ ΒΑζελοχανουμης ειναι ως γνωστο Ανωτερος ανθρωπος,ενω εμεις οι γαυροι ειμαστε ''επισημονες-ποταποι-αγραμματοι´'

Έχω ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ κυρίως, μιας και με ρωτάς.
Και έχω βρίσει και μερικές φορές κάποιους που με έβρισαν πολύ χειρότερα.
Αλλά ποτέ απρόκλητα.
Δεν θα ήταν καλύτερα να παιρνόντουσαν μέτρα όμως γι' αυτό;
Το λέω ανεξαρτήτως απόψεων, ομάδων κλπ

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
φέΘρυ.
Αν όμως πρόκειται όντως γι΄αυτό που λες, τότε γιατί οι admins έχουν φτιάξει κανόνες στο σάϊτ και κηρύσσουν την ισονομία των απόψεων;  (βλέπε άρθρο 6 του κανονισμού, που χρησιμοποιείται όπως του καπνίσει του καθένα)
Θα αρκούσε να μας πουν οτι μόνο γάβρους θέλουν εδώ μέσα και να τελειώνει το ζήτημα.
Συγκεκριμένα???
Για να τα δούμε όλα απο την αρχή μπας και βγάλουμε άκρη....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτά μπορούμε να τα γράψουμε στο θρεντ που άνοιξε χθες ο Αρίωνας... :tickedoff:
Άντε πια...εδώ θέλουμε να μιλήσουμε για το νέο αστέρι μας...τον Μαιστόροβιτς! :grin:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άντε πια...εδώ θέλουμε να μιλήσουμε για το νέο αστέρι μας...τον Μαιστόροβιτς! :grin:
Πράκτωρ, διάττων αστέρας......
Πέρασε η περίοδος χάριτος, τα λάθη και οι παραλείψεις απαγορεύονται....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Έχω ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ κυρίως, μιας και με ρωτάς.
Και έχω βρίσει και μερικές φορές κάποιους που με έβρισαν πολύ χειρότερα.
Αλλά ποτέ απρόκλητα.
Δεν θα ήταν καλύτερα να παιρνόντουσαν μέτρα όμως γι' αυτό;
Το λέω ανεξαρτήτως απόψεων, ομάδων κλπ
Πρεπει ολοι να ακολουθησουμε την τακτικη του ΦΙΛΤΑΤΟΥ ΑΡΙΩΝ_ΣΠΑΤΑΚΟΥ παντα απαντα με ευγενεια,αβροφροσυνη και μετριοπαθεια.Ειναι το προτυπο μου,το μονο κακο οτι ειναι ΑΕΚΑΤΖΗΣ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πράκτωρ, διάττων αστέρας......
Πέρασε η περίοδος χάριτος, τα λάθη και οι παραλείψεις απαγορεύονται....
Έχει κάποιο παράπονο το αφεντικό?Τον μπουλάκο όπως βλέπεις τον έβγαλα από την μέση... :cool2:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πρεπει ολοι να ακολουθησουμε την τακτικη του ΦΙΛΤΑΤΟΥ ΑΡΙΩΝ_ΣΠΑΤΑΚΟΥ παντα απαντα με ευγενεια,αβροφροσυνη και μετριοπαθεια.Ειναι το προτυπο μου,το μονο κακο οτι ειναι ΑΕΚΑΤΖΗΣ.

Μιλάς μαζί μου όμως τώρα.
Και δεν θυμάμαι να σε έχω ειρωνευτεί η βρίσει ποτέ, εφόσον δεν το έχεις κάνει πρώτος.
Κάνω λάθος;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο Μαιστοροβιτς ειναι ιδιος σε φατσα με τον Τζερομ Λιμπανερ τον Γαλλο κικμποξερ,κτηνοτεραδολοφονος επαιζε και στο καλυτερο πρωταθλημα ανεξαρτητων χωρων στην Ελβετια,πολυ μεγαλος παικτης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Με Μαϊστόροβιτς και Βενετίδη θα τη βγάλετε δηλαδή;
Άσε που μου είπαν οτι κανόνισε να φέρει ο Ρίμπο και τον συμπατριώτη του τον Ριβελίνο.
Είναι στα 60 πια, αλλά σημασία έχει η στόφα του παίχτη, όχι η ηλικία!    :)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Με Μαϊστόροβιτς και Βενετίδη θα τη βγάλετε δηλαδή;
Άσε που μου είπαν οτι κανόνισε να φέρει ο Ρίμπο και τον συμπατριώτη του τον Ριβελίνο.
Είναι στα 60 πια, αλλά σημασία έχει η στόφα του παίχτη, όχι η ηλικία!    :)
Θα πάρουμε και τον Χαλκιά! :helpplea:
Για να δούμε...στο τέλος θα κάνουμε ταμείο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom