Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Kαλημέρα φίλοι!  :)

Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα. Όλη η Ελλάδα θεωρεί την ΑΕΚ πρωταθλήτρια. ΕΜΕΙΣ αυτοκτονήσαμε προς το τέλος...  :sunglasses:

Όσο για τους κομπλεξικούς, όσα πρωταθλήματα ακόμα και να αγοράσουν δεν θα κατακτήσουν ΠΟΤΕ αυτό το οποίο διακαώς επιθυμούν (και που κατά καιρούς έχουν κατακτήσει τόσο η ΑΕΚ, τόσο ο ΠΑΟ, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και άλλες ομάδες): ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.  :sunglasses:

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ

Σαν τα ζαβολιάρικα κωλόπαιδα: "κερδίζουν", τσιρίζουν λες και τα γαμάνε, κοκορεύονται.....ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Αυτό εξηγεί και τη γλοιώδη και κατάπτυστη συμπεριφορά τους. Η απόρριψη τούς καίει. Textbook Case: Ego Defence Mechanisms  :sunglasses:

Και πάλι καλημέρα  :)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
Ο όμιλος Χελάκη έχει μάθει από χθες το βράδυ την απόφαση του αδιάβλητου ΤΑΣ-ΚΑΣ!!!!
Το ξέρουμε ότι είστε υπάλληλοι του συνεταιρισμού θρήνος-Επο...δεν θέλουμε άλλες αποδείξεις!
:cool2:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλημέρα! :rockon:
Ο όμιλος Χελάκη έχει μάθει από χθες το βράδυ την απόφαση του αδιάβλητου ΤΑΣ-ΚΑΣ!!!!
Το ξέρουμε ότι είστε υπάλληλοι του συνεταιρισμού θρήνος-Επο...δεν θέλουμε άλλες αποδείξεις!
:cool2:
μα τι λες ρε gatto. Άντε και είναι υπάλληλοι του συνεταιρισμού (που ΔΕΝ είναι συνεταιρισμός αλλά τεσπα) και που ΔΕΝ είναι υπάλληλοι (μαλλον της ΑΕΚ είναι αν διαβάσεις ΚΑρπετοΠανουσόπουλο και σία), αλλά εγώ σου λέω πως είναι. Την απόφαση γιατί θα την έχουν μάθει για αυτό το λόγο δηλαδή ρε gatto; Δεν δέχεσαι πως το δικαστήριο της Λωζάνης γνωστό και ως CAS είναι αμερόληπτο και ασύνδετο με την ΕΠΟ και με τον Ολυμπιακό (που τους βάζεις και μαζί);
Και αφού δεν το δέχεσαι...γιατί προσφύγατε εκεί;;;
Άντε ρε σεναριογράφοι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Kαλημέρα φίλοι!  :)

Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα. Όλη η Ελλάδα θεωρεί την ΑΕΚ πρωταθλήτρια. ΕΜΕΙΣ αυτοκτονήσαμε προς το τέλος...  :sunglasses:

Όσο για τους κομπλεξικούς, όσα πρωταθλήματα ακόμα και να αγοράσουν δεν θα κατακτήσουν ΠΟΤΕ αυτό το οποίο διακαώς επιθυμούν (και που κατά καιρούς έχουν κατακτήσει τόσο η ΑΕΚ, τόσο ο ΠΑΟ, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και άλλες ομάδες): ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.  :sunglasses:

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ

Σαν τα ζαβολιάρικα κωλόπαιδα: "κερδίζουν", τσιρίζουν λες και τα γαμάνε, κοκορεύονται.....ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Αυτό εξηγεί και τη γλοιώδη και κατάπτυστη συμπεριφορά τους. Η απόρριψη τούς καίει. Textbook Case: Ego Defence Mechanisms  :sunglasses:

Και πάλι καλημέρα  :)
όσα δεν φτάνει η αλεπού λέω εγώ....
ξαφνικά γίνατε φίλοι...
δεν μας είπες πως βγήκες τσου-λου επειδή δεν δώσανε πέναλντι στην ΑΕΚ.
Δεν μας είπες πως φέτος βγήκες 3ος επειδή δώσανε πέστινο πεναλντάκι στο μεταξύ σας ματς στην ΑΕΚ. ...
Ο Ολυμπιακός σας φταίει...δεν βλέπετε...μετα ξύ σας βγάζετε τα μάτια σας.
αλλά ξεχνάτε...είναι μάλλον λόγω ηλικίας...(τα 100 χρόνια βαραίνουν στη μνήμη)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άκης Ζήκος:
Ο ΛΟΥΖΕΡ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα ελεγα να τον κάνετε προπονητή...να σκουπίζει τα χεσμένα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μα τι λες ρε gatto. Άντε και είναι υπάλληλοι του συνεταιρισμού (που ΔΕΝ είναι συνεταιρισμός αλλά τεσπα) και που ΔΕΝ είναι υπάλληλοι (μαλλον της ΑΕΚ είναι αν διαβάσεις ΚΑρπετοΠανουσόπουλο και σία), αλλά εγώ σου λέω πως είναι. Την απόφαση γιατί θα την έχουν μάθει για αυτό το λόγο δηλαδή ρε gatto; Δεν δέχεσαι πως το δικαστήριο της Λωζάνης γνωστό και ως CAS είναι αμερόληπτο και ασύνδετο με την ΕΠΟ και με τον Ολυμπιακό (που τους βάζεις και μαζί);
Και αφού δεν το δέχεσαι...γιατί προσφύγατε εκεί;;;
Άντε ρε σεναριογράφοι...
Πες μας ότι είναι και Αεκτζήδες όλοι εκεί μέσα!Ένα πάρε-δώσε με τον Ντέμη έχουνε αλλά κι αυτό σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τα γαυροσυμφέροντα!!!
Έχουνε πεθάνει τα αδιάβλητα και τα αμερόληπτα φίλε μου... ;)Και επειδή μάλλον δεν πολυασχολείσαι σε ενημερώνω ότι ο δικηγόρος που πήρε ο Ολυμπιακός είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του Κας ενώ η ΑΕΚ πήγε με κάποιον Γρηγορίου και ο Πάο με κάποιον Στράτο!Θα μου πεις "πρόβλημα σας"...αλλά άσε μας τουλάχιστον να φτιάχνουμε σενάρια! :cool2:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αφού ο πρόεδρός σας δεν είπε πως η ΑΕΚ ΔΕΝ παίρνει πρωταθλήματα;;; Πριν ένα μήνα το δήλωσε...κανονικά και να σας το κατακυρώσει το ΚΑΣ...πρέπει να το γυρίσει πίσω ο κωλοτούμπας.
Ο Μόνιμος κωλοτούμπας: Φεύγει από την Εθνική, μετά γυρνάει. Δηλώνει πως φταίνε οι διαιτητές αν δεν θα πάρει το πρωτάθλημα (καλοκαίρι), μετά του φταίει ο προπονητής και τον διώχνει.
Δηλώνει πως η ΑΕΚ δεν παίζει μπάλα (πριν από ένα μήνα), μετά λέει πως η ΑΕΚ παίζει την καλύτερη μπάλα.
Δηλώνει πως η ΑΕΚ ΔΕΝ παίρνει πρωταθλήματα...τώρα το ζητάει.
Δηλώνει πως θα χτίσει ομάδα...και μετά παίρνει δανεικούς και γέρους για 1 χρόνο.
...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και μια και αυτό είναι το 1000στο μήνυμά μου.....

θα πω ένα άσχετο...εχθές είδα στο γήπεδο τη Βανδή δίπλα του...καθόμουνα λίγο πιο μακριά τους στα επίσημα...
Πολύ χάλια η κοπέλα ρε γμτ...πώς έγινε έτσι...πριν από καμιά 10ρια χρόνια ήταν θεόμουνο...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Οι αποτέτοιοι έχουν και γλέντια σε υπόγειο. Τους θυμίζει την Τρούμπα φαίνεται...  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: Με αποτέτοιους δε συζητώ για αθλητικά θέματα. Αν ήθελα θα έμπαινα και στο thread της Τρούμπας  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Συνημμένα

• Picture1.jpg
    Picture1.jpg
    74,6 KB · Εμφανίσεις: 18

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
είναι απλό.
Δεν έχει πάρει κούπα ....
μόνο τελικούς παίζει...όλο στο παρατσάκ
Ε και τι σημασία έχει αυτό?Το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα!!!Δηλαδή ο  Σεγκούρα είναι winner?Αν είναι έτσι κρατήστε τον!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πες μας ότι είναι και Αεκτζήδες όλοι εκεί μέσα!Ένα πάρε-δώσε με τον Ντέμη έχουνε αλλά κι αυτό σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τα γαυροσυμφέροντα!!!
Έχουνε πεθάνει τα αδιάβλητα και τα αμερόληπτα φίλε μου... ;)Και επειδή μάλλον δεν πολυασχολείσαι σε ενημερώνω ότι ο δικηγόρος που πήρε ο Ολυμπιακός είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του Κας ενώ η ΑΕΚ πήγε με κάποιον Γρηγορίου και ο Πάο με κάποιον Στράτο!Θα μου πεις "πρόβλημα σας"...αλλά άσε μας τουλάχιστον να φτιάχνουμε σενάρια! :cool2:
δεν διαφωνώ πουθενά....σχεδόν.
Επειδή ήμουνα από τους φανατικούς αναγνώστες της εφημερίδας, επειδή πιστεύω πως είναι πολυγνωμική εφημερίδα ... σόρρυ, αλλά η γνώμη μου είναι πως είναι κίτρινη φυλλάδα.
Αλλά μου τη δίνει που το παίζει ανεξάρτητη. Όπως παλιότερα η sportime.
Γι'αυτό προτιμώ να διαβάζω πρωταθλητή και να φιλτράρω μόνος μου ... να κρατάω τις πληροφορίες.
Όσο για τους δικηγόρους... τόσα χρόνια είχε ο ολυμπιακός ένα παπάρα που τον είχα γνωρίσει σε ξενοδοχείο των καμμενων Βούρλων...ο άνθρωπος συναγωνιζόταν σε IQ τον Mr. Bean. καιρός ήταν να κάνουνε μια καλή επιλογή. Από κει και πέρα...ξαναλέω....καλά τα σενάρια...αλλά αφού θεωρείτε διαβλητό το συστημα...για ποιο λόγο πήγατε;
Για ποιο λόγο λέγατε στους οπαδούς σας πως είχατε ελπίδες;
Άρα διαρκώς σας κοροιδεύουνε αδερφέ, αυτό λέω.
Πως σας λένε και τα χάφτετε όλα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ε και τι σημασία έχει αυτό?Το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα!!!Δηλαδή ο  Σεγκούρα είναι winner?Αν είναι έτσι κρατήστε τον!
εγώ έκανα μια κρίση για τον Ζήκο...τίποτα παραπάνω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οι αποτέτοιοι έχουν και γλέντια σε υπόγειο. Τους θυμίζει την Τρούμπα φαίνεται...  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: Με αποτέτοιους δε συζητώ για αθλητικά θέματα. Αν ήθελα θα έμπαινα και στο thread της Τρούμπας  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
είδες που δεν απαντάς;;;
ξεχνάς....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δεν διαφωνώ πουθενά....σχεδόν.
Επειδή ήμουνα από τους φανατικούς αναγνώστες της εφημερίδας, επειδή πιστεύω πως είναι πολυγνωμική εφημερίδα ... σόρρυ, αλλά η γνώμη μου είναι πως είναι κίτρινη φυλλάδα.
Αλλά μου τη δίνει που το παίζει ανεξάρτητη. Όπως παλιότερα η sportime.
Γι'αυτό προτιμώ να διαβάζω πρωταθλητή και να φιλτράρω μόνος μου ... να κρατάω τις πληροφορίες.
Όσο για τους δικηγόρους... τόσα χρόνια είχε ο ολυμπιακός ένα παπάρα που τον είχα γνωρίσει σε ξενοδοχείο των καμμενων Βούρλων...ο άνθρωπος συναγωνιζόταν σε IQ τον Mr. Bean. καιρός ήταν να κάνουνε μια καλή επιλογή. Από κει και πέρα...ξαναλέω....καλά τα σενάρια...αλλά αφού θεωρείτε διαβλητό το συστημα...για ποιο λόγο πήγατε;
Για ποιο λόγο λέγατε στους οπαδούς σας πως είχατε ελπίδες;
Άρα διαρκώς σας κοροιδεύουνε αδερφέ, αυτό λέω.
Πως σας λένε και τα χάφτετε όλα...
Θα ήταν λάθος να μην κυνηγήσει η ομάδα την υπόθεση με κάθε τρόπο,ακόμη και αν ήξερε ότι δεν έχει πολλές ελπίδες!Μάλιστα για εμένα θα έπρεπε να γίνει από την πρώτη στιγμή και όχι να αναμιχθούμε στο τέλος,όταν δηλαδή καταλάβαμε ότι χάρη σε αυτούς τους βαθμούς χάνουμε το πρωτάθλημα!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Άλλο το "ξεχνάω" και άλλο το "επιλέγω σε ποιούς απευθύνομαι και σε ποιούς απαντώ"  :cool2:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Ζήκος έχει παίξει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ,δεν είναι μικρό πράγμα!Η ομάδα σου έχει παίξει εκεί μόνο στα μακρινά όνειρα του προέδρου σου!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και κάτι ακόμα.
Το έχω ξαναγράψει.
Το φετινό είναι πρωτάθλημα που αποτελεί μαύρη τρύπα για όλους.
Ας πάρουμε τα δεδομένα όπως είναι τώρα προ απόφασης:
Ολυμπιακός πρωταθλητής: το πήρε λόγω Λεμονή και Ίβιτς και επιλογών παικτών; Το πήρε επειδή ο Πρόεδρος άλλαξε τον προπονητή στην ώρα που έπρεπε; Το πήρε επειδή ο Σεγκούρα επιτέλους άλλαξε το σύστημα; ΚΑΝΕΙ~ δεν ξέρει και δεν μπορεί να κρίνει.
ΑΕΚ δέυτερη: Το έχασε λόγω διαιτητών; Λόγω Φερέρ; Λόγω αργής προσαρμογής του Κωστένογλου; Λόγω παικτών και λαθος επιλογών; Λόγω Ντέμη και σχεδιασμού; Λόγω του ότι δεν έβαλε λεφτά;
ΠΑΟ τρίτος: Λόγω διαιτησίας; Λόγω Τζίγγερ; Λόγω Τεσσέϊρο; λόγω χάλια παικτών;

Κανείς δεν μπορεί να πει το λόγο για την πορεία του φέτος, αυτό εννοώ. Ασχέτων αν τελικά πάει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ κανείς δεν ξέρει τι έφταιξε για τη θέση που πήρε. Κανείς δεν μπορεί να χτίσει κάτιπάνω σε αυτή τη χρονιά. Η μοναδικές ομάδες που μπορούν να το κάνουν είναι ο Πανιώνιος, ο Αστέρας, η Λάρισα και ο Αρης. Σύμπτωση; και οι τέσσερις ομάδες θα διαλυθούν το καλοκαίρι από τους 3 του κέντρου....θα τις ξεζουμίσουνε...θυμηθέιτε με.

Μην κολλάτε στα νομικά...δεν είναι το πρόβλημα των ομάδων ένα πρωτάθλημα...ή μάλλον δεν είναι το π΄ροβλημα των οπαδών τους ένα πρωτάθλημα...ή μάλλον δεν θα έπρεπε να είναι.
Όπως όλα στην Ελλάδα...έτσι και αυτό...είναι ένας αποπορσανατολισμός που δυστυχώς επικουρείται και από οπαδούς τύπου αρίωνα (που κολλάνε).
Σαν την υπόθεση Ζαχόπουλου...κανείς δεν ασχολήθηκε με τις ρεμούλες που ήταν από πίσω.
Όλοι ασχολούνταν με το ποια και γιατί και πώς την πήδηξε...μαλακίες δηλαδή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom