Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Ο Χελάκης είπε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του, αύριο το ΚΑΣ δεν κάνει δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της Καλαμαριάς 

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γαυροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  πρωτάθλημα?  πάρτε νούμερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

http://[URL unfurl="true"]www.aekfanclub.org/uploads/photos/912.jpg[/img[/URL]]

εγώ προσωπικά αν ήμουνα γαύρος σήμερα θα ντρεπόμουν....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Χελάκης είπε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του, αύριο το ΚΑΣ δεν κάνει δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της Καλαμαριάς 
έγινε και ο Χελάκης δημοσιογράφος και προφεσόρος σιγά το νούμερο.......

Επισκέπτης
Γεια σας αδέρφια. Εμείς το χρέος μας το κάναμε. Κερδίσαμε και αυτό τον αγώνα. Τώρα τον Πρωταθλητή θα τον δείξει μια απόφαση. Μένει να δούμε αν θα είναι χάρτινο ή γηπεδικό! Εγώ πάντως όπως και να 'χει ευχαριστημένος είμαι. Ήμουνα από αυτούς που έλεγαν ότι ΔΕΝ πάμε για πρωτάθλημα φέτος. Τελικά όμως μάλλον το αξίζαμε. Αυτό δείχνουν τα νούμερα!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εκτος απροοπτου πρωταθλητης ελλαδος για τη χρονια 2007-2008 ειναι ο ολυμπιακος
ο ολυμπιακος για μενα και καθαρα ηθικα δεν επρεπε να κανει ενσταση
αλλα ολυμπιακος ΑΕ δεν ειμαι εγω
οποιος αλλος αεκ,παο,αρης κτλπ νοιθει αδικημενος
θελω απλα να σκεφτει οτι αν γινοταν στην ομαδα του αυτο θα πανηγηριζε κουπα ναι η οχι?
ολα ειναι θεμα αυτοκριτικης
δεν μπορουμε να κατηγορισουμε καποιον πχ που σκοτωσε το βιαστη του παιδιου του
που για τον ιδιο λογο θα καναμε και εμεις το ιδιο
ενταξει ειναι λιγο χοντρο το παραδειγμα αλλα το θετω ετσι για να μπορεσετε να το καταλαβετε πιο ευκολα
ας τα δουμε σφαιρικα παιδες τα πραματα
αυτα απο εμενα
μπραβο σε ολες τις ομαδες
και ενα τεραστιο μπραβο στον εργοτελη που για μενα αυτο αν ηταν αδικο να πεσει ο εργοτελης
και ξαναλεω
οποιος θελησει να απαντησει ζητω να εχει απαντησει στον εαυτο του πρωτα

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Ο Ατρόμητος καλά να πάθει, πάρε εσύ, πάρε και εσύ, δώσε και παραπέρα, ήρθε η ώρα να πληρώσει για αυτά τα δώσε πάρε!!!
αλλά αυτόν που λυπάμαι είναι ο Ανατολάκης, μαθημένος με πρωταθλήματα και μεγαλεία, τώρα στα στερνά του να τον βρει υποβιβασμός!!!
Για τον Θρασύβουλο αυτό που έχω να πω ότι έχει μια καλή ομάδα, αλλά είναι ξεφτίλα να υπάρχει στην σουπερ λιγκα, σε επίπεδο κόσμου, γηπέδου, περιοχής, φανέλας, ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας αδέρφια. Εμείς το χρέος μας το κάναμε. Κερδίσαμε και αυτό τον αγώνα. Τώρα τον Πρωταθλητή θα τον δείξει μια απόφαση. Μένει να δούμε αν θα είναι χάρτινο ή γηπεδικό! Εγώ πάντως όπως και να 'χει ευχαριστημένος είμαι. Ήμουνα από αυτούς που έλεγαν ότι ΔΕΝ πάμε για πρωτάθλημα φέτος. Τελικά όμως μάλλον το αξίζαμε. Αυτό δείχνουν τα νούμερα!
από εφέτος θα δίνουν 2 κούπες μια στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και ένα στους γαύρους για το πρωτάθλημα καφενείων στο κουμ καν.......

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
[size=20pt]«Αν δεν μας δώσουν τον τίτλο φεύγω από την Ελλάδα» δήλωσε ο Ριβάλντο[/size]

Με ένα ...αινιγματικό μπλουζάκι που έγραφε «ευχαριστώ τον Χριστό, ευχαριστώ για τα τέσσερα», εμφανίστηκε ο Ριβάλντο μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς να διευκρίνιζει αν τα ...τέσσερα, είναι τα πρωταθλήματα που θεωρεί ο ίδιος ότι έχει κατακτήσει στην Ελλάδα ή τα τέσσερα γκολ που έβαλε η «Ένωση» στον Ολυμπιακό. Πάντως, στις δηλώσεις του έδειξε πως αναφέρεται ...και στα δύο!

«Αυτό το πρωτάθλημα το χάρηκα περισσότερο από τα τρία που πήρα με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ είναι ηθική πρωταθλήτρια, είναι πρωταθλήτρια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Σε περίπτωση που το CAS δεν μας δικαιώσει, θα ζητήσω από τον πρόεδρο Ντέμη Νικολαϊδη να φύγω από την ΑΕΚ και την Ελλάδα, για να πάω στη Βραζιλία.

» Αν δεν δικαιωθούμε, δεν αξίζει να παίζω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί δεν είναι σωστό να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα που δεν το αξίζει στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο άθλημα και πρέπει να παίζεται στο γήπεδο», είπε ο Βραζιλιάνος σταρ.

Θέμα μη συμμετοχής της ομάδας του στα πλέι-οφ έθεσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος: «Αν δεν δικαιωθούμε από το CAS, σκεφτόμαστε να πάμε στη διοίκηση και να πούμε πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο και να μην παίξουμε στα πλέι-οφ».

Ο Λυμπερόπουλος μίλησε και για τον Ριβάλντο, δικαιολογώντας τη στάση του: «Είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής και έχει απίστευτες παραστάσεις από το ποδόσφαιρο».

Για την «υπόθεση Βάλνερ», είπε συσχετίζοντάς την με την ΑΕΚ: «Εμείς είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Απορώ γιατί αφού η Καλαμαριά έπρεπε να χάσει τους τρεις βαθμούς, τους έδωσαν στον Ολυμπιακό...».

ουδεν σχολιο :grin:
δηλωσεις μεγαλου παιχτη χαχαχα

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δήλωση βόμβα του Ριβάλντου : "Αν δεν δώσουν το πρωτάθλημα στην αεκ , φεύγω από την Ελλάδα "

Στο καλό Ριβάλντου , θα μας λείψεις
sad2.gif

Πες μας μόνο πότε , για να σου κουνήσουμε το μαντήλι
fr.gif

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δήλωση βόμβα του Ριβάλντου : "Αν δεν δώσουν το πρωτάθλημα στην αεκ , φεύγω από την Ελλάδα "

Στο καλό Ριβάλντου , θα μας λείψεις
sad2.gif

Πες μας μόνο πότε , για να σου κουνήσουμε το μαντήλι
fr.gif
στην υγειά σας στρακια

URL]]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι γίνεται?Η κρατική τηλεόραση συμμετέχει στην χάρτινη φιέστα του πελάτη της? :2funny:
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε οι κρατικοδίαιτοι? :uglystupid:
Φοβερές γκολάρες από Ρίμπο και Ζορό! :rockon:
Άκης Ζήκος... :dancing:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι γίνεται?Η κρατική τηλεόραση συμμετέχει στην χάρτινη φιέστα του πελάτη της? :2funny:
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε οι κρατικοδίαιτοι? :uglystupid:
Φοβερές γκολάρες από Ρίμπο και Ζορό! :rockon:
Άκης Ζήκος... :dancing:
καλά που έχω σούπερ σπορ και όταν το κρατικό λέει μαλακίες το γυρίζω..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπηχτές από... παντού δέχεται ο Ολυμπιακός! Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να τερμάτισαν πρώτοι στη βαθμολογία (έστω και αν εκκρεμεί η απόφαση του CAS για την επικύρωση ή όχι της υπάρχουσας βαθμολογίας), αλλά οι παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς είχαν... αντίθετη άποψη!

Τρανή απόδειξη η δήλωση του τερματοφύλακα της ομάδας, Χρήστου Κελπέκη, ο οποίος την ώρα που μιλούσε στον αέρα, πληροφορήθηκε και το αποτέλεσμα του αγώνα στο ΟΑΚΑ: «Πόσο ήρθε η ΑΕΚ με τον Αστέρα;» ρώτησε χαρακτηριστικά και μόλις του γνωστοποιήθηκε η νίκη της «Ένωσης», εκείνος είπε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα που κατέκτησε στη συνείδηση όλων» εκφράζοντας (εμμέσως πλην σαφώς) την πικρία του για την ένσταση των «ερυθρολεύκων» αλλά και την παραδοχή του τίτλου από την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου εντός των τεσσάρων γραμμών.

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
χανουμακια συγχαρητηρια για το πρωταθλημα

Υ.Γ τζιγγερ αλανι για παντα στο λιμανι

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μπηχτές από... παντού δέχεται ο Ολυμπιακός! Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να τερμάτισαν πρώτοι στη βαθμολογία (έστω και αν εκκρεμεί η απόφαση του CAS για την επικύρωση ή όχι της υπάρχουσας βαθμολογίας), αλλά οι παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς είχαν... αντίθετη άποψη!

Τρανή απόδειξη η δήλωση του τερματοφύλακα της ομάδας, Χρήστου Κελπέκη, ο οποίος την ώρα που μιλούσε στον αέρα, πληροφορήθηκε και το αποτέλεσμα του αγώνα στο ΟΑΚΑ: «Πόσο ήρθε η ΑΕΚ με τον Αστέρα;» ρώτησε χαρακτηριστικά και μόλις του γνωστοποιήθηκε η νίκη της «Ένωσης», εκείνος είπε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα που κατέκτησε στη συνείδηση όλων» εκφράζοντας (εμμέσως πλην σαφώς) την πικρία του για την ένσταση των «ερυθρολεύκων» αλλά και την παραδοχή του τίτλου από την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου εντός των τεσσάρων γραμμών.

γενικά όλοι τους έχουν κάνει ρόμπες.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.Καλή βδομάδα κ Χρόνια Πολλά.

2 πράγματα κρατάω από χθες:
1)Ακης Ζήκος
2)Το πρωτάθλημα πυο κατέκτησα μετά από 14 χρόνια ΔΙΚΑΙΑ.
Το τι θα γίνει στο CAS ειλικρεινά δεν μου καίγεται καρφάκι.Και του χρόνου με το ρόστερ που θα έχω κ με προπονητή ,όχι μαλάκες τύπου Φερρέρ,ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ και δεν θα περιμένω κανένα CAS.Τώρα να σας δω γαυράκια που θα παίξετε και προκριματικά για το Τσου Λου,πόσο εύκολα θα είναι τα πράγματα Ευρωπαίοι.

Άκη ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.983
Πόντοι
5.235
Καλημερα σε ολους! Πραγματικα νομιζω πως ολοι οι ΑΕΚτζιδες αισθανομαστε πρωταθλητες φετος! Δεν ξερω αν ειδατε ολοι τις δηλωσεις του Ριμπο στο συνδρομητικο καναλι??? Μαγκες ο τυπος τους εκανε τους γαυρους , ρομπες!!! Αν ακουγατε με τι παθος μιλουσε θα παθαινατε πλακα!!! Τους εδειχνε ξανα και ξανα τα τεσσερα δακτυλα που τοσο τους πειραξε! Τα λογια του και το υφος του κυριως, ηταν φαρμακι! Σου εδειχνε ρε παιδι μου αυτος ο ανθρωπος οτι το ειχε παρει τοσο προσωπικα το θεμα, που αν τους εβαζες να παιξουν παλι αυριο ΑΕΚ-Ολυμπιακος , θα τους νικουσε ΜΟΝΟΣ του!!! Μακαρι να παρακολουθησετε ολη την συνεντευξη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom