Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εισαι μεγαλο νουμερο αριονα.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ προς το παρον και παρε βαζελινη για να μην κλαιγεσαι μετα
Πολυ ασχοληθηκα αλλη μια φορα μαζι σου.

ΥΓ

Η απουσια σου απο το site με την''ιντερνετικη αυτοκτονια''(διαγραφη λογαριασμου) ηταν σωτηρια.

Επισης απο αριον1955 εγινες αλητης1970?

Κρυβεις χρονια ρε τζοβενο?
όχι ρε συ....είναι ο Ανιψιός του....αφού δεν είπε πως έιναι η νύφη του...πάλι καλά δεν λες;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πώρε πούστη μου...γι'αυτό δεν βλέπουμε μπάλα τόσο καιρό....εδώ ούτε οι φίλαθλοι που πάνε να δούνε τα ματς δεν ενδιαφέρονται για τα ματς..γιατί να ενδιαφέρεται αυτός που παρέχει το "θέαμα";

Ρε Αρίωνα, αφού είσαι ΤΟΣΟ φοβερός και ΤΟΣΟ εμπεριστατωμένος...πες μας σε παρακαλώ ΠΡΙΝ το ματς ΠΟΎ θα κριθεί, τεχνικές λεπτομέρειες κατά τη γνώμη σου έτσι όπως θα κατέβουν οι ομάδες κάτω.
Έχω περιέργεια να δω τι θα μας πεις

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΓΕια σου requiem, respect.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε συ αριον η αλητη η οπως αλλιως θελεις
μου λυνεις μια απορια ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ?

πριν λιγες μερες ανοιξε ενα θρεντ που ελεγε αυτο

πριν αρκετή ώρα μετά από απαίτηση του προς τους admin του site το μέλος της κοινότητας εδώ με το νικ arion1955 έπαψε να είναι μέλος πλέον.
θέλω εκ μέρους του να μεταφέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα εκατοντάδες μέλη που εκτίμησαν  την προσφορά του εδώ θέλει να ευχαριστήσει το site για την φιλοξενία του εδώ που του έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσει πολλούς φίλους και ειδικά τους φίλους του από την αγαπημένη του ομάδα την ΑΕΚ.
επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που τον πολέμησαν φανερά και κρυφά γιατί απλά και ιδεολογικά ένας μεγάλος άντρας από τον χώρο του ιδεολογικού του πιστεύω είχε πει όταν οι αντίπαλοι σε χειροκροτούν γύρνα λίγο πίσω να διορθώσεις τα λάθη που έκανε μα όταν σε βρίζουν και επικρίνουν προχώρα πάντα εμπρός βαδίζεις καλά.
επίσης αν κάποιους τους πίκρανε τους ζητά συγνώμη αλλά ακόμα ζητά συγνώμη που μερικές φορές παρά φέρθηκε αλλά στην ζωή υπάρχουν και τα λάθη που αν τα δούμε ποιο σφαιρικά είναι αυτά που μας βοηθάν να βελτιωθούμε σαν χαρακτήρες.
ο Αρίωνας θα είναι πάντα κοντά στους φίλους του ΑΕΚτσήδες και τους υγιείς αλλόθρησκους που μερικοί είχαν την ευκαιρία και τον γνώρισαν από κοντά.

περιμένοντας τηλέφωνο από τους συν χανούμηδες    για την νέα συνάντηση σας αποχαιρετά.

με το μικρο μυαλο μου καταλαβα οτι για καποιοιυς δικους λογους διεγραψες το λογαριασμο σου γιατι δεν ηθελες να ξαναπαητσεις εδω
γιατι λοιπον ξαναεκανες νεο λογαριασμο και μαλιστα εισαι πολυ πιο επιθετικος απο οτι ησουν σαν αριωνας
και αφου συχαθηκες τα παντα τι αλλαξε ?

και στο ξαναλεω οτι αν θελεις απαντας
γιατι ειναι δικο σου θεμα

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ αριον η αλητη η οπως αλλιως θελεις
μου λυνεις μια απορια ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ?

πριν λιγες μερες ανοιξε ενα θρεντ που ελεγε αυτο

πριν αρκετή ώρα μετά από απαίτηση του προς τους admin του site το μέλος της κοινότητας εδώ με το νικ arion1955 έπαψε να είναι μέλος πλέον.
θέλω εκ μέρους του να μεταφέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα εκατοντάδες μέλη που εκτίμησαν  την προσφορά του εδώ θέλει να ευχαριστήσει το site για την φιλοξενία του εδώ που του έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσει πολλούς φίλους και ειδικά τους φίλους του από την αγαπημένη του ομάδα την ΑΕΚ.
επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που τον πολέμησαν φανερά και κρυφά γιατί απλά και ιδεολογικά ένας μεγάλος άντρας από τον χώρο του ιδεολογικού του πιστεύω είχε πει όταν οι αντίπαλοι σε χειροκροτούν γύρνα λίγο πίσω να διορθώσεις τα λάθη που έκανε μα όταν σε βρίζουν και επικρίνουν προχώρα πάντα εμπρός βαδίζεις καλά.
επίσης αν κάποιους τους πίκρανε τους ζητά συγνώμη αλλά ακόμα ζητά συγνώμη που μερικές φορές παρά φέρθηκε αλλά στην ζωή υπάρχουν και τα λάθη που αν τα δούμε ποιο σφαιρικά είναι αυτά που μας βοηθάν να βελτιωθούμε σαν χαρακτήρες.
ο Αρίωνας θα είναι πάντα κοντά στους φίλους του ΑΕΚτσήδες και τους υγιείς αλλόθρησκους που μερικοί είχαν την ευκαιρία και τον γνώρισαν από κοντά.

περιμένοντας τηλέφωνο από τους συν χανούμηδες    για την νέα συνάντηση σας αποχαιρετά.

με το μικρο μυαλο μου καταλαβα οτι για καποιοιυς δικους λογους διεγραψες το λογαριασμο σου γιατι δεν ηθελες να ξαναπαητσεις εδω
γιατι λοιπον ξαναεκανες νεο λογαριασμο και μαλιστα εισαι πολυ πιο επιθετικος απο οτι ησουν σαν αριωνας
και αφου συχαθηκες τα παντα τι αλλαξε ?

και στο ξαναλεω οτι αν θελεις απαντας
γιατι ειναι δικο σου θεμα
σήμερα θα πάρεις και την οριστική απάντηση καλή αντάμωση μετά τον αγώνα και θα σου λυθεί η κάθε απορία.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σήμερα θα πάρεις και την οριστική απάντηση καλή αντάμωση μετά τον αγώνα και θα σου λυθεί η κάθε απορία.
αν νομιζεις οτι αυτη ειναι απαντηση τοτε παω πασο
το τι θα γινει φιλε αριον στο σημερινο παιχνιδι πιστεψε με το γραφω ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ μου
γιατι εχω πιο σοβαρα πραματα να με απασχολουν στη ζωη μου
αλλα εγω σε ρωτησα κατι και αφου ασχοληθηκες να μου απαντησεις ετσι
οκ και συγνωμη κιολλας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν ξέρω requiem.
Όπως είχα πει ακόμα και τότε που ο ΠΑΟ ήταν μπροστά και ο Ολυμπιακοί όλοι τα είχαν βάψει μαύρα εγώ βλέπω κι άλλες γκέλες. Δεν πιστεύω πως το ματς αυτό θα κρίνει το πρωτάθλημα. Για τον Ολυμπιακό τα ματς με Πανιώνιο, άρη και Ξάνθη πιστεύω πως είναι σημαντικότερα και πιο καθοριστικά γιατί δεν θα έχει τρόπο αντιμετώπισης ενδεχόμενων απωλειών.
Τώρα επίσης δεν λέω πως παίζουν χάλια οι 3 προπορευόμενοι, αλλά πως παίζουν καλά οι επόμενοι, τόσο καλά ώστε να μπορούν άνετα να κόψουν βαθμούς.
Εγώ προβλέπω πως ο Ολυμπιακός μάλλον θα το πάρει, αλλά αλήθεια δεν βάζω στοίχημα.
Όπως δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως ο ΠΑΟ θα τον πάρει τον Πανιώνιο. Γιατί δεν έχει το μυαλό του στο δικό του ματς, αλλά σε αυτο της ΑΕΚ με τον ΟΣΦΠ. Κοίτα πλάκα που μπορεί να φέρουμε κανα Χ και να χάσει ο ΠΑΟ....θα γελάω απίστευτα τότε...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Το ματς σημερα ειναι 0-3 απο τα αποδυτηρια και του χρονου φουντουνια αϊ καπιτο !!!!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξέρω requiem.
Όπως είχα πει ακόμα και τότε που ο ΠΑΟ ήταν μπροστά και ο Ολυμπιακοί όλοι τα είχαν βάψει μαύρα εγώ βλέπω κι άλλες γκέλες. Δεν πιστεύω πως το ματς αυτό θα κρίνει το πρωτάθλημα. Για τον Ολυμπιακό τα ματς με Πανιώνιο, άρη και Ξάνθη πιστεύω πως είναι σημαντικότερα και πιο καθοριστικά γιατί δεν θα έχει τρόπο αντιμετώπισης ενδεχόμενων απωλειών.
Τώρα επίσης δεν λέω πως παίζουν χάλια οι 3 προπορευόμενοι, αλλά πως παίζουν καλά οι επόμενοι, τόσο καλά ώστε να μπορούν άνετα να κόψουν βαθμούς.
Εγώ προβλέπω πως ο Ολυμπιακός μάλλον θα το πάρει, αλλά αλήθεια δεν βάζω στοίχημα.
Όπως δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως ο ΠΑΟ θα τον πάρει τον Πανιώνιο. Γιατί δεν έχει το μυαλό του στο δικό του ματς, αλλά σε αυτο της ΑΕΚ με τον ΟΣΦΠ. Κοίτα πλάκα που μπορεί να φέρουμε κανα Χ και να χάσει ο ΠΑΟ....θα γελάω απίστευτα τότε...
καθολου απιθανο το τελευταιο σεναριο που ειπες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το ξέρω reqiuem. Το λέω συνέχεια πως αν αφήσουμε τη διαιτησία στην άκρη το πρωτάθλημα έχει γούστο μέχρι το τέλος. Και λέω να την αφήσουμε στην άκρη, γιατί ΟΛΟΙ λένε πως είναι ριγμένοι από τη διαιτησία. Ακόμα και από στατιστικής πλευράς να το πάρεις, όλοι έχουν χάσει και κερδίσει βαθμούς, άντε να είναι 2 διαφορά πάνω κάτω. και μιλάω και για τις θεωρητικά "μικρότερες".

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩ....εθνικιστής και ελληναράς ο μινίστρος....ΑΕΡΑΑΑΑ να πάρουμε την πόλη ,την μικρά ασία και την β'ορειο ήπειρο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Το ξέρω reqiuem. Το λέω συνέχεια πως αν αφήσουμε τη διαιτησία στην άκρη το πρωτάθλημα έχει γούστο μέχρι το τέλος. Και λέω να την αφήσουμε στην άκρη, γιατί ΟΛΟΙ λένε πως είναι ριγμένοι από τη διαιτησία. Ακόμα και από στατιστικής πλευράς να το πάρεις, όλοι έχουν χάσει και κερδίσει βαθμούς, άντε να είναι 2 διαφορά πάνω κάτω. και μιλάω και για τις θεωρητικά "μικρότερες".
κοιτα οτι και να εχει κανει φετος η διαιτησια δε μπορει να πει κανεις τιποτα.εμεις ειμασταν πρωτοι μεχρι την 20η αγωνιστικη και καναμε δυο ηττες κολλητες απο πανιωνιο,λαρισα στο πιο κρισιμο σημειο του πρωταθληματος.οι βαζελοι κρατουσαν τη τυχη στα χερια τους και εφαγαν τρια στη ξανθη και εφεραν με ηρακλη Χ στην εδρα τους.τι θα κανει ο ολυμπιακος θα το αφησει αφου του το δινουν οι αλλοι δυο?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοιτα οτι και να εχει κανει φετος η διαιτησια δε μπορει να πει κανεις τιποτα.εμεις ειμασταν πρωτοι μεχρι την 20η αγωνιστικη και καναμε δυο ηττες κολλητες απο πανιωνιο,λαρισα στο πιο κρισιμο σημειο του πρωταθληματος.οι βαζελοι κρατουσαν τη τυχη στα χερια τους και εφαγαν τρια στη ξανθη και εφεραν με ηρακλη Χ στην εδρα τους.τι θα κανει ο ολυμπιακος θα το αφησει αφου του το δινουν οι αλλοι δυο?
Αυτό λέω κι εγώ....το φετινό είναι τόσο αμφίρροπο που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε.
και είναι το μοναδικό που θυμάμαι εγώ που ΟΛΟΙ έκτος ΠΑΟΚ, Καλαμαριάς, Ατρόμητου και Άρη (όχι τόσο) έχουν 4 αγωνιστικές πριν το τέλος ένα στόχο να κυνηγήσουνε. Άλλοι για την παραμονή, άλλοι πρωτάθλημα, άλλοι πεντάδα, άλλοι πλασάρισμα ....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άντε αδέλφια την κάνω...πάμε γερά μωρή Αεκάρα! :rockon:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό λέω κι εγώ....το φετινό είναι τόσο αμφίρροπο που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε.
και είναι το μοναδικό που θυμάμαι εγώ που ΟΛΟΙ έκτος ΠΑΟΚ, Καλαμαριάς, Ατρόμητου και Άρη (όχι τόσο) έχουν 4 αγωνιστικές πριν το τέλος ένα στόχο να κυνηγήσουνε. Άλλοι για την παραμονή, άλλοι πρωτάθλημα, άλλοι πεντάδα, άλλοι πλασάρισμα ....
μωρε αμφιρροπο ειναι ποιοτητα δεν εχει.εκτος απο κανα δυο ομαδες ολες οι αλλες το θεαμα που παρουσιαζουν ειναι οικτρο.βλεπω καμμια φορα αγγλικο πρωταθλημα,ισπανικο η αγωνες του CL και αναρωτιεμαι αν παιζουμε το ιδιο αθλημα καμμια φορα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και γουστάρω το γεγονός πως φέτος όλοι εμείς του ΠΟΚ φάγαμε φλόκια από τους αλλους. Πανιώνιος, ξάνθη, Ηρακλής, Άρης, Αστέρας, όλοι μα όλι έκαναν σε καποιον ή κάποιους κηδείες από εμάς του ΠΟΚ.
και να σου πω...το χάρηκα....επενδύσανε και οι άλλες ομάδες που τόσο καιρό ψωνίζανε από τις προσφορές στα πανέρια ξένους, βάλανε λεφτά. Κάποιες ομάδες πλέον έχουν σοβαρούς προέδρους. Πανιώνιος, Ξάνθη, Αστερας, Εργοτέλης, Άρης, Ηρακλής, έχουν προέδρους πια και διοικήσεις που εμπνέουν εμπιστοσύνη. Και είναι κρίμα πραγματικά που δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον ΠΑΟΚ.
Πιο ανταγωνιστικό αν γίνει το πρωτάθλημα, κάποια στιγμή θα δούμε και μπάλα. Και μην ξεχνάς πως όλες οι ομάδες είναι φρέσκιες φέτος (καινούργιες). και εκτός τησ ΑΕΚ φυσιολογικά θα χτίσουν πάνω στη φετινή βάση...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θειε δεν ειπα τιποτα για τον Αρη - με τα Σκοπια τα εχω ......
Υπουργέ μη μου εξαγριώνεις του Σκοπιανούς. Αύριο πάω επάνω με το αυτοκίνητο...μη μου το κάνουν λαμπόγιαλο στα σύνορα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom