Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
να ηταν Α5 να πω ναι για Α3 δεν με ενθουσιαζει

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για το ματσάκι τώρα......χανούμια το καλλίτερο που βλέπω σ΄ημερα για εσάς είναι το χου.....και εξηγούμαι..αν ο κρόκους θέλει το πρωτάθλημα δεν το χάνει το ματσάκι σήμερα....αν..λέω αν είναι να μας το δώσει..[γιατί μόνοι μας είμαστε ανίκανοι να το πάρουμε]...θα χάσει....με την προυπόθεση ότι εμείς θα κερδίσουμε..δηλαδή παπάρια τούμπανα....
ρεεεεεεεεε........το πρωτάθλημα κατάντησε βυζαντινή δολοπλοκία.....γι αυτό.....ΑΤΡΟΜΗΤΑΤΡΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ..... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
α3 quattro...ή α4 quattro...αλλά επιμενω...FOCUS ST...225 άλογατακια....και 30.000 με τα έξτρα....και γερμανικ΄λη αξιοπιστία....για τα λεφτά του πολυ καλό...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στον ταφο μαζι με την ταφοπλακα θα σε ριξω 7 το απογευμα χανουμι.
Μετα μην κλαιγεσαι παλι,δειξε λιγο αξιοπρεπεια
εγώ έχω αξιοπρέπεια και πολύ μεγάλη και απλά άκου και διάβασε για τελευταία φορά, εγώ κάτι τσαμπουκάδες από τσιράκια δεν χαμπαριάζω λοιπόν 1ον ποιο είναι το πρόβλημα σου με τα 16500 ποστ που είχα σαν Αρίων? κατ αρχήν μάθε να κρίνεις την ποιότητα αυτών που ανέβασα και γενικά την ποικιλία που στο εν λόγο site κουβάλαγαν την ημέρα 300 επισκέπτες πελάτες εδώ που σημαίνει μπικικίνια για το site και δες την παρουσία σου εδώ μέσα με ύβρεις καφρίλα τσαμπουκάδες και ανάπτυξη του μεγαλύτερου βαθμού υποκουλτούρας και ανθρώπινης δυστυχίας.
έχω μάθει να παλεύω μόνος μου χωρίς προστάτες και νταβατζήδες και έχω την συμπαράσταση δεκάδων μελών εδώ μέσα και σύντομα μερικοί θα πάρουν το μήνυμα εδώ μιας αγανάκτησης που έχει φουντώσει από δεκάδες μέλη και δεν είναι κάτι δικό μου αλλά απλά άλλοι το ζήτησαν και απλά υπομονή.
μερικοί πρέπει να κάτσουν    και να δούνε πόσα μέλη αυτή την στιγμή την έχουν κάνει από εδώ η είναι πμαναρισμένα απλά πολλοί ζουν για την σημερινή ημέρα............................
το αύριο θα είναι πολύ διαφορετικό.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
εγώ έχω αξιοπρέπεια και πολύ μεγάλη και απλά άκου και διάβασε για τελευταία φορά, εγώ κάτι τσαμπουκάδες από τσιράκια δεν χαμπαριάζω λοιπόν 1ον ποιο είναι το πρόβλημα σου με τα 16500 ποστ που είχα σαν Αρίων? κατ αρχήν μάθε να κρίνεις την ποιότητα αυτών που ανέβασα και γενικά την ποικιλία που στο εν λόγο site κουβάλαγαν την ημέρα 300 επισκέπτες πελάτες εδώ που σημαίνει μπικικίνια για το site και δες την παρουσία σου εδώ μέσα με ύβρεις καφρίλα τσαμπουκάδες και ανάπτυξη του μεγαλύτερου βαθμού υποκουλτούρας και ανθρώπινης δυστυχίας.
έχω μάθει να παλεύω μόνος μου χωρίς προστάτες και νταβατζήδες και έχω την συμπαράσταση δεκάδων μελών εδώ μέσα και σύντομα μερικοί θα πάρουν το μήνυμα εδώ μιας αγανάκτησης που έχει φουντώσει από δεκάδες μέλη και δεν είναι κάτι δικό μου αλλά απλά άλλοι το ζήτησαν και απλά υπομονή.
μερικοί πρέπει να κάτσουν     και να δούνε πόσα μέλη αυτή την στιγμή την έχουν κάνει από εδώ η είναι πμαναρισμένα απλά πολλοί ζουν για την σημερινή ημέρα............................
το αύριο θα είναι πολύ διαφορετικό.
Αν νομιζεις οτι αυτα που λες σε πνιγουν πηγαινε εξω απο τη Βουλη με πλακατ και κανε διαμαρτυρια,αν γουσταρεις ξεκινα και απεργια πεινας.
Αν θελησεις να φωναξω τα καναλια και τις πρωινες εκπομπες ευχαριστως.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
προς ΣΚΟΤΕΙΝΟ.......

ρε...μουρλός είσαι?...ΛΕΟΝ?....2 είναι οι επιλογές σου.....ή FOCUS ST...29.ΟΟΟΕ..ή AUDI A3....άντε μην τα πάρω...και σε είχα σε υπόληψη.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mazda 3 Mps εαν δεν σ ενδιαφέρει να πουλάς μούρη...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν νομιζεις οτι αυτα που λες σε πνιγουν πηγαινε εξω απο τη Βουλη με πλακατ και κανε διαμαρτυρια,αν γουσταρεις ξεκινα και απεργια πεινας.
Αν θελησεις να φωναξω τα καναλια και τις πρωινες εκπομπες ευχαριστως.
άντε φάντασμα και για σήμερα το βραδάκι θα στο πω ποντιακά φάε το λιλίμ................

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χανουμι θα στο πω οθωμανικα το βραδακι οπως στον α`γυρο με Νταρκο...
καλά τώρα βάλε το κεφάλι σου στον κουβά με το νερό να δεις από που χάνει και τράβα για μπάλωμα στο εφημερεύων βουλκανιζατέρ.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
καλά τώρα βάλε το κεφάλι σου στον κουβά με το νερό να δεις από που χάνει και τράβα για μπάλωμα στο εφημερεύων βουλκανιζατέρ.
εισαι μεγαλο νουμερο αριονα.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ προς το παρον και παρε βαζελινη για να μην κλαιγεσαι μετα
Πολυ ασχοληθηκα αλλη μια φορα μαζι σου.

ΥΓ

Η απουσια σου απο το site με την''ιντερνετικη αυτοκτονια''(διαγραφη λογαριασμου) ηταν σωτηρια.

Επισης απο αριον1955 εγινες αλητης1970?

Κρυβεις χρονια ρε τζοβενο?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άλλη φορά όταν βλέπεις ποδόσφαιρο να βγάζεις τα γυαλιά ηλίου γιατί είναι πολύ σκούρα και δεν βλέπεις καλά.
τώρα μιλάει ο ανιψιός σου;...ή μήπως η σουηδέζα υπηρέτριά σας; Μήπως μιλάει μέσω εσού και η Νετμεντ;

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εισαι μεγαλο νουμερο αριονα.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ προς το παρον και παρε βαζελινη για να μην κλαιγεσαι μετα
Πολυ ασχοληθηκα αλλη μια φορα μαζι σου.

ΥΓ

Η απουσια σου απο το site με την''ιντερνετικη αυτοκτονια''(διαγραφη λογαριασμου) ηταν σωτηρια.

Επισης απο αριον1955 εγινες αλητης1970?

Κρυβεις χρονια ρε τζοβενο?
ραντεβού το βράδυ μετά την πίπα που θα μας κάνετε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλώς τον χρυσαυγίτη βλέπεις ο φασισμός γεννιέται εκεί που υπάρχει αγραμματοσύνη νοητική στέρηση και πολύ πολιτιστική φτώχια.
και πολλή ανορθογραφία επίσης....για να μην ξεχνιόμαστε Αρίωνα...χιχι

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295

requiem