boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
να ηταν Α5 να πω ναι για Α3 δεν με ενθουσιαζει
εγώ έχω αξιοπρέπεια και πολύ μεγάλη και απλά άκου και διάβασε για τελευταία φορά, εγώ κάτι τσαμπουκάδες από τσιράκια δεν χαμπαριάζω λοιπόν 1ον ποιο είναι το πρόβλημα σου με τα 16500 ποστ που είχα σαν Αρίων? κατ αρχήν μάθε να κρίνεις την ποιότητα αυτών που ανέβασα και γενικά την ποικιλία που στο εν λόγο site κουβάλαγαν την ημέρα 300 επισκέπτες πελάτες εδώ που σημαίνει μπικικίνια για το site και δες την παρουσία σου εδώ μέσα με ύβρεις καφρίλα τσαμπουκάδες και ανάπτυξη του μεγαλύτερου βαθμού υποκουλτούρας και ανθρώπινης δυστυχίας.Στον ταφο μαζι με την ταφοπλακα θα σε ριξω 7 το απογευμα χανουμι.
Μετα μην κλαιγεσαι παλι,δειξε λιγο αξιοπρεπεια
Αν νομιζεις οτι αυτα που λες σε πνιγουν πηγαινε εξω απο τη Βουλη με πλακατ και κανε διαμαρτυρια,αν γουσταρεις ξεκινα και απεργια πεινας.εγώ έχω αξιοπρέπεια και πολύ μεγάλη και απλά άκου και διάβασε για τελευταία φορά, εγώ κάτι τσαμπουκάδες από τσιράκια δεν χαμπαριάζω λοιπόν 1ον ποιο είναι το πρόβλημα σου με τα 16500 ποστ που είχα σαν Αρίων? κατ αρχήν μάθε να κρίνεις την ποιότητα αυτών που ανέβασα και γενικά την ποικιλία που στο εν λόγο site κουβάλαγαν την ημέρα 300 επισκέπτες πελάτες εδώ που σημαίνει μπικικίνια για το site και δες την παρουσία σου εδώ μέσα με ύβρεις καφρίλα τσαμπουκάδες και ανάπτυξη του μεγαλύτερου βαθμού υποκουλτούρας και ανθρώπινης δυστυχίας.
έχω μάθει να παλεύω μόνος μου χωρίς προστάτες και νταβατζήδες και έχω την συμπαράσταση δεκάδων μελών εδώ μέσα και σύντομα μερικοί θα πάρουν το μήνυμα εδώ μιας αγανάκτησης που έχει φουντώσει από δεκάδες μέλη και δεν είναι κάτι δικό μου αλλά απλά άλλοι το ζήτησαν και απλά υπομονή.
μερικοί πρέπει να κάτσουν και να δούνε πόσα μέλη αυτή την στιγμή την έχουν κάνει από εδώ η είναι πμαναρισμένα απλά πολλοί ζουν για την σημερινή ημέρα............................
το αύριο θα είναι πολύ διαφορετικό.
προς ΣΚΟΤΕΙΝΟ.......
ρε...μουρλός είσαι?...ΛΕΟΝ?....2 είναι οι επιλογές σου.....ή FOCUS ST...29.ΟΟΟΕ..ή AUDI A3....άντε μην τα πάρω...και σε είχα σε υπόληψη....
άντε φάντασμα και για σήμερα το βραδάκι θα στο πω ποντιακά φάε το λιλίμ................Αν νομιζεις οτι αυτα που λες σε πνιγουν πηγαινε εξω απο τη Βουλη με πλακατ και κανε διαμαρτυρια,αν γουσταρεις ξεκινα και απεργια πεινας.
Αν θελησεις να φωναξω τα καναλια και τις πρωινες εκπομπες ευχαριστως.
Χανουμι θα στο πω οθωμανικα το βραδακι οπως στον α`γυρο με Νταρκο...άντε φάντασμα και για σήμερα το βραδάκι θα στο πω ποντιακά φάε το λιλίμ................
καλά τώρα βάλε το κεφάλι σου στον κουβά με το νερό να δεις από που χάνει και τράβα για μπάλωμα στο εφημερεύων βουλκανιζατέρ.Χανουμι θα στο πω οθωμανικα το βραδακι οπως στον α`γυρο με Νταρκο...
εισαι μεγαλο νουμερο αριονα.καλά τώρα βάλε το κεφάλι σου στον κουβά με το νερό να δεις από που χάνει και τράβα για μπάλωμα στο εφημερεύων βουλκανιζατέρ.
τώρα μιλάει ο ανιψιός σου;...ή μήπως η σουηδέζα υπηρέτριά σας; Μήπως μιλάει μέσω εσού και η Νετμεντ;άλλη φορά όταν βλέπεις ποδόσφαιρο να βγάζεις τα γυαλιά ηλίου γιατί είναι πολύ σκούρα και δεν βλέπεις καλά.
ραντεβού το βράδυ μετά την πίπα που θα μας κάνετε.εισαι μεγαλο νουμερο αριονα.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ προς το παρον και παρε βαζελινη για να μην κλαιγεσαι μετα
Πολυ ασχοληθηκα αλλη μια φορα μαζι σου.
ΥΓ
Η απουσια σου απο το site με την''ιντερνετικη αυτοκτονια''(διαγραφη λογαριασμου) ηταν σωτηρια.
Επισης απο αριον1955 εγινες αλητης1970?
Κρυβεις χρονια ρε τζοβενο?
Εσύ πώς και βρήκες τη φωτό της γκόμενάς μου και τη βάζεις στο άβατάρ σου; ε;;καλώς το βαζελάκι...
και πολλή ανορθογραφία επίσης....για να μην ξεχνιόμαστε Αρίωνα...χιχικαλώς τον χρυσαυγίτη βλέπεις ο φασισμός γεννιέται εκεί που υπάρχει αγραμματοσύνη νοητική στέρηση και πολύ πολιτιστική φτώχια.
Εγώ πάντως είμαι ερωτευμένος με το Άστρα...το 1800να ηταν Α5 να πω ναι για Α3 δεν με ενθουσιαζει
εμαθα εδω και τοσα χρονια οτι τα καταπινεις και οταν δεν το κανεις πεφτεις κατω.ραντεβού το βράδυ μετά την πίπα που θα μας κάνετε.
και ο πατριώτης μου ο ΜΠΟΣΤ έγραφε έτσι.και πολλή ανορθογραφία επίσης....για να μην ξεχνιόμαστε Αρίωνα...χιχι
εγώ πίνω καταπίνω ούζα και εσύ λιβάνια και γάλατα.εμαθα εδω και τοσα χρονια οτι τα καταπινεις και οταν δεν το κανεις πεφτεις κατω.
Ειναι αληθεια παπαριονα?
καλυτερα λιβανια παρα μια ντουζινα φλοκια καθε χρονοεγώ πίνω καταπίνω ούζα και εσύ λιβάνια και γάλατα.