Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 2qj9ggl.jpg
    2qj9ggl.jpg
    69,2 KB · Εμφανίσεις: 23

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου κ υγειείς φίλοι.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

Χαίρομαι καταρχάς για την παλαϊκή συμμετοχή που θα έχει η κρασοκατάνυξη μας στις 11/4.Λεπτομέρειες θα μάθετε άμεσα.Όσοι επιθυμούν να έρθουν από αυτούς που δεν είχαν έρθει ποτέ,ήδη μου έστειλαν p.m.
Για πρώτη φορά θα έχουμε στην παρέα μας από ότι δείχνει το πράγμα,γαυράκια(αν ζήσουν αύριο) κ Πάνθηρες!!!!
Οπότε όπως όλα δείχνουν το φαινόμενο,να είναι οι κρασοκατανύξεις ΜΟΝΟ με την παρουσία χάνουμων,δεν υφίσταται ,κατι που με χαροποιεί ιδιαίτερα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι έγινε με τον Καλόν ρε παιδιά;;;;
Πολύ απειθαρχία παιδάκι μου.Κάτι δεν κάνει καλά ο Κωστένογλου.Όχι ότι επικροτώ τις αντιδράσεις των Ρίμπο,Μπλάνκο,Καλόν αλλά για να έχουμε τόσα κρούσματα απειθαρχίας,κάτι πρέπει να συμβαίνει κ με τον κόουτς.
Ελπίζω να μην επηρεαστεί η ομάδα κ από αυτό κ αύριοο με την παρουσία 50.000 τρελλαμένων ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ να πάρουμε την μεγάλη νίκη.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σήμερα κυκλοφόρησε η καινούργια αθλητική εφημερίδα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΕΚΤΖΗ του Σαμπράκου,΄΄Η Εξέδρα΄΄.
Προσωπικά τον Σαμπράκο τον θεωρώ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΕΚΤΖΗ κ εθεωρείται το καλύτερο παιδί στον χώρο της αθλητικης δημοσιογραφίας.Καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα κ προσωπικά λέω να τη τιμήσω την νέα εφημεριδα ελέω Σαμπράκου.

Επισκέπτης
Τι έγινε με τον Καλόν ρε παιδιά;;;;
Πολύ απειθαρχία παιδάκι μου.Κάτι δεν κάνει καλά ο Κωστένογλου.Όχι ότι επικροτώ τις αντιδράσεις των Ρίμπο,Μπλάνκο,Καλόν αλλά για να έχουμε τόσα κρούσματα απειθαρχίας,κάτι πρέπει να συμβαίνει κ με τον κόουτς.
Ελπίζω να μην επηρεαστεί η ομάδα κ από αυτό κ αύριοο με την παρουσία 50.000 τρελλαμένων ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ να πάρουμε την μεγάλη νίκη.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
καλημερα και απο μενα απο εμπειρη πηγη εμαθα οτι ο κλον μετα το τελος της προπονησης επιασε απο το γικα το κωστενογλου και του ζηταγε εξηγησεις γιατι δεν θα παιξει. ηταν λεει εκτος ελεγχου και αν δεν επενεβαιναν  θα τον ειχε κανει το κωστενογλου μαυρο. γιαυτο και αποκλειστικε και δε νομιζω να ξαναπαιξει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γενικά είναι ΄΄καλόπαιδο΄΄ ο Καλόν.Δεν θυμάμαι ποιος ήταν,αλλά είχε σπάσει στον ξύλο έναν προπονητή του σε κάποια ομαδα-μεγάλη Ευρωπαϊκή.
Κατά τα άλλα δεν μας άρεσε ο Τσιρίλο λόγω χαραχτήρα.

Επισκέπτης
Γενικά είναι ΄΄καλόπαιδο΄΄ ο Καλόν.Δεν θυμάμαι ποιος ήταν,αλλά είχε σπάσει στον ξύλο έναν προπονητή του σε κάποια ομαδα-μεγάλη Ευρωπαϊκή.
Κατά τα άλλα δεν μας άρεσε ο Τσιρίλο λόγω χαραχτήρα.
και να σκεφτεις οτι ο ντεμης του εδωσε 300 χιλιαρικα για μηνες ελεος!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Του βγήκε λαχείο από το πουθενά ο Εντίνιο όμως....
Αν κ θα φανεί του χρόνου αν αξίζει ή όχι.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Θα είσαι αύριο Dark??

Επισκέπτης
παντως αυριο σας ευχομαι καλη επιτυχια αν και ειναι δυσκολο το ματσακι βλεπετε η ομαδα που εχει προεδρο τον ανθρωπο που κατεχει το 50% των κρατικων εργων δυσκολα θα αφησει το ματσακι στη τυχη του μεχρι και το ζωγραφο επιστρατευσε. μου θυμιζει τις εποχες τσαγκαρακη για οσους θυμουνται! ;)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γειά σας συναγωνιστές. Εδώ είμαι και εγώ πάλι. Η τελευταία μας ευκαιρία αύριο. Αντε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Ελπίζω να μην έχουμε "ζωγραφιές" αύριο.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλημερα παιδες
σαν πρωτη φαση και οι δυο μας μπουρδελο ειμαστε να το ξεκαθαρισω
αλλα ποιος πιστευει ειλικρινα οτι η φετινη κακη αεκ μπορει να κερδισει τον κακο φετινο ολυμπιακο?
εγω παντως πιστευω στο 2 με πινελιες του χ

Επισκέπτης
και κατι σταστιστικο ο ζωγραφος περσι σφυριξε μονο παιχνιδια του ολυμπιακου και του εργοτελη!! και ψαξτε πως ανεβηκε τοσο γρηγορα να σφυριξει Α εθνικη και ποιοι τον βοηθησαν και πως απο την ουεφα αν και το προτειναν για διεθνη δεν του δινουν παιχνιδια να σφυριξει γιατι αραγε και κατι αλλο περσι σε 6 μηνες ειχε δυο τιμωριες που αν τις ειχε φετος δε θα σφυριζε.και αυτα τα λεω πριν το ντερμπι. ;)

Επισκέπτης
καλημερα παιδες
σαν πρωτη φαση και οι δυο μας μπουρδελο ειμαστε να το ξεκαθαρισω
αλλα ποιος πιστευει ειλικρινα οτι η φετινη κακη αεκ μπορει να κερδισει τον κακο φετινο ολυμπιακο?
εγω παντως πιστευω στο 2 με πινελιες του χ
φιλε νικ ο ολυμπιακος δυσκολα θα χασει αυριο για πολους λογους. ;)τους αναφερω.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
οι συνομοσιες εμενα δε με αγκιζουν φιλαρακι
η ρετσινια μπορει να υπαρχει αλλα δεν τα πιστευω
διοτι αν αυριο γινει καποιο λαθος υπερ του ολυμπιακου
ολος ο κοσμος θα αναφερεται σε αυτα που λες
αν ομως γινει κατι υπερ της αεκ δεν θα ακουστει τιποτα
απλα ειναι τα πραματα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν αύριο ο Ζωγράφος κάνει χοντρές μαλακίες-και δη σε ματς της ΑΕΚ εναντίον του γαύρου,ΔΥΣΚΟΛΑ τον βλέπω να φεύγει ζωντανός.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
και κατι σταστιστικο ο ζωγραφος περσι σφυριξε μονο παιχνιδια του ολυμπιακου και του εργοτελη!! και ψαξτε πως ανεβηκε τοσο γρηγορα να σφυριξει Α εθνικη και ποιοι τον βοηθησαν και πως απο την ουεφα αν και το προτειναν για διεθνη δεν του δινουν παιχνιδια να σφυριξει γιατι αραγε και κατι αλλο περσι σε 6 μηνες ειχε δυο τιμωριες που αν τις ειχε φετος δε θα σφυριζε.και αυτα τα λεω πριν το ντερμπι. ;)
ετσι είναι αδελφέ. Τα γράφει και ο Καρπετόπουλος σήμερα. Τώρα θα μάθουμε τι εστί ζωγράφος? Εμένα αυτό που με νευριάζει είναι ότι ο Ιβιτς ζήτησε για αύριο έξτρα αντιτόπινγκ κοντρόλ και με εξετάσεις αίματος. Κρίμα γιατί τον συμπαθούμε και γιατί η ΑΕΚ του έδειξε εμπιστοσύνη και τον έκανε αυτό που είναι. Δηλαδή τι θέλει να μας πει? Οτι οι παίκτες της ΑΕΚ ντοπάρονται? Ντροπή σου ΙΛΙΑ!! Οταν ήταν στην ΑΕΚ και τον έσφαζε η διαιτησία με τον Ολυμπιακό δεν το θυμάται!!! Τελικά όποιος πάει στο λιμάνι, αλλάζει χαρακτήρα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom