Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όλοι οι καλοί χωράνε.προσδοκάμε στην πιο μαζική συναξη που έγινε ποτέ!!!
Καλημέρα χανούμιαααα!!!!

[move][size=12pt]ΘΕΛΩ ΨΗΣΕ-ΦΕΡΕ!!!!![/size][/move]
Κάλις σε ευχαριστώ αδερφέ, αλλά ξέρεις...καλύτερα είναι να σε προσκαλούν παρά να αυτοπροσκαλείσαι. Και επίσης, δεν θα ήθελα να πάω σε μια παρέα απλά για να ανεβάσω τον αριθμό των συμμετεχόντων, αλλά για να περάσω καλά. Τέλος, δεν θα ήθελα η παρουσία μου να χαλάσει κάποιον που είναι ήδη εντός της παρέας....ο σκοπός της σύναξης είναι να περάσουν όσοι έρθουν καλά και να μη χαλαστούν.
Επομένως...εάν με επιθυμείτε θα είναι χαρά μου να δω την πρόσκληση και όχι να ζητάω εγώ να με καλέσετε.
Άσχετο, ήταν κανένας σας στην εκδήλςση της Ένωσης 1924;

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα αδερφια και φιλοι.lastmoican οπως ειπε και ο ναυαρχος ολοι οι καλοι χωρανε.κανεις δε θα εχει προβλημα αν ερθεις.εξαλλου θα ειναι και αλλοι αλλοθρησκοι.καποιοι μας παιρνουν και τα φλουρια κιολας. :2funny:  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αναμένω τότε σημείο και ώρα πρόσκρουσης.
και ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω. Παντρεμένος με παιδιά ο ομιλών γαρ.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.440
Πόντοι
12.056
Αναμένω τότε σημείο και ώρα πρόσκρουσης.
και ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω. Παντρεμένος με παιδιά ο ομιλών γαρ.

Ελα να φας και εσυ τις Ξυλιες σου  :knuppel: :knuppel:

Ειναι γνωστο τι κανουμε στους αλλοθρησκους στις συναξεις μας...

Ρωτηστε τον skidoo k pitsilisti μου τους καναμε κλυσμα με γιαουρτλου κεμπαπ..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ελα να φας και εσυ τις Ξυλιες σου  :knuppel: :knuppel:

Ειναι γνωστο τις κανουνε στους αλλοθρησκους στις συναξεις μας...

Ρωτηστε τον skidoo k pitsilisti μου τους καναμε κλυσμα με γιαουρτλου κεμπαπ..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που χαθηκες βρε altec?χαθηκε η ευα χαθηκες και εσυ κατι συμβαινει εδω. :think: :2funny:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα αδέλφια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι διαψεύθηκαν για άλλη μια φορά και φάνηκε η διάθεση τους στο να δημειουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα στο θέμα της συμμετοχής η όχι του Μπλάνκο στην αυριανή εντεκάδα.όπως ανέφερα και σε ποστ μου το όλο θέμα εντάσετε στο κλίμα δημειουργείας άσχημης ψυχολογίας στην ομάδα σε σχέση με το αυριανό ματς από την μια και από την άλλη στο να πιέσουν καταστάσεις ώστε να δεί το ΔΣ της ομάδας αλλά και το τεχνικό τημ με καλό μάτι τους ποδοσφαιριστές η και τον τεχνικό της αρεσκείας τους, μην ξεχνάμε πρόσφατα την περίπτωση του Λίνεν και κατηγορούσαν τον Ντέμη για παρέμβαση στα εσωτερικά άλλου συλλόγου και εξωμειώνοντας τον με την περίπτωση του Κρόκους και την προδοσία του Βάτραχου προς την ομάδα μας αλλά και την απώλεια του τίτλου τότε.
αδέλφια δεν μασάμε ζούμε για την αυριανή νίκη.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Κάλις σε ευχαριστώ αδερφέ, αλλά ξέρεις...καλύτερα είναι να σε προσκαλούν παρά να αυτοπροσκαλείσαι. Και επίσης, δεν θα ήθελα να πάω σε μια παρέα απλά για να ανεβάσω τον αριθμό των συμμετεχόντων, αλλά για να περάσω καλά. Τέλος, δεν θα ήθελα η παρουσία μου να χαλάσει κάποιον που είναι ήδη εντός της παρέας....ο σκοπός της σύναξης είναι να περάσουν όσοι έρθουν καλά και να μη χαλαστούν.
Επομένως...εάν με επιθυμείτε θα είναι χαρά μου να δω την πρόσκληση και όχι να ζητάω εγώ να με καλέσετε.
Άσχετο, ήταν κανένας σας στην εκδήλςση της Ένωσης 1924;
τι τραγουδάς μωρέ?Σε καλώ εγώ ένα από τα ιδρυτικά στελέχη των συνάξεων και θα υπάρχει θέμα??Ούτε μία στο εκατομύριο..Μόλις μάθουμε τον τόπο θα σου στείλουμε pm ή εγώ ή ο Σκοτεινός...
ΥΓ Στην Ένωση 1924 όχι δεν πήγα..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Πάρτε τον "τράγο" από το θρέντ και έχουμε ντέρμπυ αύριο...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Πάρτε τον "τράγο" από το θρέντ και έχουμε ντέρμπυ αύριο...
εγώ λέω να τον πάρουμε μια παρτούζα το βράδυ εξ ου και αυτό που λέει ο σοφός λαός με παπα κοιμήθηκες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom