Νέα

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swinger76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Τυπε απο το σκηνικο νομιζω οτι λειπει ο Λιλας σαν μπαλαντερ.Αν θελει να του γαμησουν την γυναικα θα βαλει μεσα τον ιπποτη.Αν θα θελησει να γαμησει κι αυτος θα βαλει αλλαγη τον Λιλα,ενω αν θελει να γαμησει και να γαμηθει κι αυτος και η γυναικα του θα βαλει μεσα και τους 2.Πως το βλεπεις το σκηνικο τυπε?

μπερδευτηκα λιγο στην αρχη αλλα οκ :tooth: :tooth:

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
ή αργοτερα θα μας σκασει το μυστικο οτι θελει και αυτος το γαργαλεμα του τυπε :grin:
Αρχίζει να με μπερδεύει η εξίσωση - Ο διαθέτων λούτσο μπορεί να γαργαλέψει - Μήπως εννοείς οτι με τραβέλι παραμένει άντρας ενώ με άλλον άντρα μπορεί να τον πούμε και φούστη?? :rolleyes:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
ψηνεις τη γυναικα... τη βαζεις στο αμαξι και κατεβαινετε μαζι συγγρου... μολις δειτε καποια που γουσταρετε σταματατε και κανετε παιχνιδι

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
οχι και με ολα τυπε
με φανταρους και με τριχωτες κωλοτρυπιδες μονο :tooth:
τριχωτες σαν καλαμποκι
URL]]

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
θα φτασει και για τους δυο πιστευω, η μια 23cm h allh 24cm. κανεις δε θα μεινει παραπονεμενος μπορει να γαργαληθεις κ εσυ που ξερεις. εμπαινε

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
Τυπε προτεινε το στον ιπποτη.Μπορει να μην ειναι τραβεστι,ομως μπορει να σε εξυπηρετησει το ιδιο.Δες και το σχετικο thread που υπαρχει γι αυτον.Ειναι μορφη ο τυπος.

το πακι θες να πεις.,...

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0
καλο θα ειναι οταν καποιος ανοιγει ενα θεμα με οποιοδηποτε ερωτημα , να απαντατε σ αυτο που ρωταει και οχι να τρολαρετε... φιλικα παντα...  δεν κρινει κανεις τις φαντασιωσεις και τα θελω του στο σεξ και στο κρεβατι!  βγαλτε πια απο πανω σας τη ρετσινια του βλαχομπαροκ και της μικροαστικης ελληνικης κοινωνιας που ολα τα κοροιδευει και τα κατακρινει και πισω απο τη κουρτινα βγαζει τα ματια της !!! 

στο ερωτημα του φιλου , θα συμφωνησω κι εγω πως με μια βολτα στη συγγρου , θα εκτιμησετε καλυτερα απο κοντα , θα συζητησετε και θα αποφασισετε...  αρκετες πλεον πανε και με ζευγαρια . τα αντιτιμα διαφερουν αναλογα την τρανς και το χρονο και το χωρο ...  μπορεις με 100 ευρω να κανεις τη δουλεια σου στο χωρο της, η με περισσοτερα αν πατε σε ξενοδοχειο. περιπου τα διπλα, αλλα με ανεση χρονου...  επισης μια βολτα στις κουκλες τις μερες που εχει SHOW  ισως βρεις κατι μεταξυ ποτου κ χαβαλε... εχω να σου προτεινω καποιες αλλα τα γουστα του καθενος διαφερουν...

υ.γ.  απαντατε στον αλλον με πιο πολυ σοβαροτητα ...  καλος ο χαβαλες , ολοι τον κανουμε , αλλα κατα κυριο λογο , εδω ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων κ οχι για να τρολαρουμε

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
ρε φιλε οταν θες κατι να βρεις το βρισκεις δεν μπενεις εδω μεσα να το ψαξεις ....θες να μου πεις οτι εγω οταν πηγα πρωτη φορα με τρανς γυρο στα 18 που δεν ηξερα που πεφτη η αθηνα εμπιστευτηκα γνωμη 3των
νομιζω οτι το καλητερο που εχει να κανει ο φιλος ειναι να κρινει μονος....

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
ολοι σας εδω και 3 σελιδες δεν εχει απαντησεις κανεις και η μονη απαντηση ηταν η δικη μου. ασχετα το τι εκανες εσυ ο τυπος ηθελε να μπει να ρωτησει. γ αυτο υπαρχει ενα forum. εσυ ησουν οπως κ εγω και αλλοι πολλοι απ αυτους που ψαχτηκαμε μονοι μας, οι εποχες ομως δεν ειναι για να πετας 100ευρα προφανως γ αυτο ρωταει ο φιλος για μια σιγουρη και δουλεμενη λυση. πριν 6-7 χρονια δε νομιζω να χες προλημα να πεταξεις το 50ευρω στο τρανσακι απλα για να το δοκιμασεις

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
ολοι σας εδω και 3 σελιδες δεν εχει απαντησεις κανεις και η μονη απαντηση ηταν η δικη μου. ασχετα το τι εκανες εσυ ο τυπος ηθελε να μπει να ρωτησει. γ αυτο υπαρχει ενα forum. εσυ ησουν οπως κ εγω και αλλοι πολλοι απ αυτους που ψαχτηκαμε μονοι μας, οι εποχες ομως δεν ειναι για να πετας 100ευρα προφανως γ αυτο ρωταει ο φιλος για μια σιγουρη και δουλεμενη λυση. πριν 6-7 χρονια δε νομιζω να χες προλημα να πεταξεις το 50ευρω στο τρανσακι απλα για να το δοκιμασεις

φιλαρακη αν δεν εχεις δεν το πετας κ στην τελική δεν υπαρχει αυτο που θελει ο φιλος κ αν το βρει θα κοστιζει πολλα αν κ νομηζω οτι δεν θα το βρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom