Νέα

Rachel McAdams

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouchas

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καυλιτσα φαινεται

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Οποτε τη βλεπω στα Sherlock Holms, παθαινω κατι...

Μετα, μπαινοντας εικονες Google, δεν βρισκω ΚΑΜΙΑ φωτογραφια που να μου βγαζει την ιδια αισθηση.
Δηλ. η τυπισσα εχει μια φυσικη χαρη, στις εκφρασεις και στην κινηση, που δεν μπορει να αποτυπωθει στη φωτο

Παρεμπιπτοντως, εχω μια γνωστη που ειναι ΠΟΛΥ πανομοιοτυπη, αλλα στο πιο μελαχροινο και με καλυτερη κατανομη χαρακτηριστικων (οχι τοσο μεγαλο μετωπο).
Ειλικρινα, την ειχα καψουρευτει απο οταν την πρωτογνωρισα και ακομα τη θεωρω την πιο ωραια γκομενα που εχω γνωρισει ever  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Οποτε τη βλεπω στα Sherlock Holms, παθαινω κατι...

Μετα, μπαινοντας εικονες Google, δεν βρισκω ΚΑΜΙΑ φωτογραφια που να μου βγαζει την ιδια αισθηση.
Δηλ. η τυπισσα εχει μια φυσικη χαρη, στις εκφρασεις και στην κινηση, που δεν μπορει να αποτυπωθει στη φωτο

Παρεμπιπτοντως, εχω μια γνωστη που ειναι ΠΟΛΥ πανομοιοτυπη, αλλα στο πιο μελαχροινο και με καλυτερη κατανομη χαρακτηριστικων (οχι τοσο μεγαλο μετωπο).
Ειλικρινα, την ειχα καψουρευτει απο οταν την πρωτογνωρισα και ακομα τη θεωρω την πιο ωραια γκομενα που εχω γνωρισει ever   :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Εχεις μεγαλο δικιο τυπε, η Ραχηλ ειναι ακρως ερωτευσιμη, την παντρευομουνα αυριο κιολας και εκοβα και τις πουτανες για χαρη της (και καλα  :grin: ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom