txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Μαγκια κ καλαΑρχίσανε οι μαλάκες να ρίχνουνε.
Τι ζώα, ρε πούστη μου.
τ φελεκι τους
Μαγκια κ καλαΑρχίσανε οι μαλάκες να ρίχνουνε.
Τι ζώα, ρε πούστη μου.
Η κάθε χαζομαρα εγινε εθιμο,Μυθική κανατα στο κεφάλι έφαγε τυπισσα στην Κερκυρα
Υποκλίνομαι...
Πασχα ΕΛΛΗΝΩΝ Πάσχα .Πόσο Εβραιολαγνοι είμαστε κατά βάθος τελικά για να ευχόμαστε καλό "Πάσχα" ο ένας στον άλλον.. Εγώ θα γουσταρα να γιορτάζαμε κάποια αρχαιοελληνική γιορτή και να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον παρά μια γιορτή που ήταν των Εβραίων.. Όπως και να έχει χρόνια πολλά σε όλους που είναι το βασικό!
Ευχαριστούμε!Καλή ανάσταση από το πατριαρχείο κ τον οικουμενικό Πατριάρχη σε όλα τα μέλη
Aπο Γαζα ειναι αυτο τυπε?Υπάρχει πιο μαλάκας λαός στον πλανήτη;
Εκρηκτική Ανάσταση στο Νέο Κόσμο -Εγινε η νύχτα μέρα με βεγγαλικά και μολότοφ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ανάσταση στον Νέο Κόσμο ήταν εκρηκτική καθώς τα πέριξ του ιερού ναού της Αναλήψεως γέμισαν με βεγγαλικά, εκρηκτικά αλλά και μολότοφ.www.iefimerida.gr
Πράγματι...δεν νομίζω να έχουν τέτοια σκηνικά Ρουμάνοι,Σέρβοι καί οι λοιποί Σλάβοι συνεορταζοντες.Υπάρχει πιο μαλάκας λαός στον πλανήτη;
Εκρηκτική Ανάσταση στο Νέο Κόσμο -Εγινε η νύχτα μέρα με βεγγαλικά και μολότοφ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ανάσταση στον Νέο Κόσμο ήταν εκρηκτική καθώς τα πέριξ του ιερού ναού της Αναλήψεως γέμισαν με βεγγαλικά, εκρηκτικά αλλά και μολότοφ.www.iefimerida.gr
εδω εσπασαν ολοκληρη κανατα στο κεφαλι της γυναικας, δεν παει καλα ο κοσμοςΠράγματι...δεν νομίζω να έχουν τέτοια σκηνικά Ρουμάνοι,Σέρβοι καί οι λοιποί Σλάβοι συνεορταζοντες.
Tα εμβόλια φταίνε...εδω εσπασαν ολοκληρη κανατα στο κεφαλι της γυναικας, δεν παει καλα ο κοσμος
Αμα δεν πετουσαν τις φωτιες στα ΜΑΤ, δεν ειναι έθιμοΥπάρχει πιο μαλάκας λαός στον πλανήτη;
Πρεπει να βρουμε πιο ηπια εθιμα, το bukkake για παραδειγμα ειναι καλη ιδεαεδω εσπασαν ολοκληρη κανατα στο κεφαλι της γυναικας, δεν παει καλα ο κοσμος