troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
που θα πας με φιλο βαρο να ερθω και εγω?καλό Πάσχα,καλή Ανασταση με υγεία
που θα πας με φιλο βαρο να ερθω και εγω?καλό Πάσχα,καλή Ανασταση με υγεία
αρχιζει 3ημερο ατζελο τυπε σε λιγες ωρες......δεν θα μεινει κουνουπι να φαμεΚαλή Ανάσταση και καλό Πάσχα τι τσιμπησατε σήμερα τύποι?
ρωτα και τ μαρκα σωβρακο γουσταρει.που θα πας με φιλο βαρο να ερθω και εγω?
αγγελικη τι μαρκα και τιχρωμα σωβρακα ειναι φιατην περισταση πασχα 2024? μην γινει καμμι;α μαλακιακαλό Πάσχα,καλή Ανασταση με υγεία
Μολις άνοιξε νήμα για αυτό!ρωτα και τ μαρκα σωβρακο γουσταρει.
απο εκει το εκλεψα τυπε.Μολις άνοιξε νήμα για αυτό!
Eχεις δει αλλη χωρα,σοβαρη ή μη,να εχει πρωτο θεμα παντου αρνια κρεμασμενα σε τσιγκέλια;;;Όλες οι θρησκείες τα ίδια έχουν πάνω κάτω βρε άρχοντα ! ,συμφωνώ μαζι σου αλλα δες και τους άλλους να σπασεις πλάκα και με τη πάρτη τους .
Έχω δεί όμως και τρελαμένους καθολικούς , ακόμα και σέχτες μουσουλμάνων να αυτομαστιγώνοντε σε κοινή θέα για να ξεπλύνουν δήθεν τις αμαρτίες τους , θέαμα αποτρόπαιο και φριακιαστικό αφού οι δρόμοι γεμίζουν αίματα και ξεσκισμένες ανθρώπινες σάρκες . Υπόψιν το παραπάνω γεγονός που αναφέρω το παίζει ο BBC κάθε χρόνο .Eχεις δει αλλη χωρα,σοβαρη ή μη,να εχει πρωτο θεμα παντου αρνια κρεμασμενα σε τσιγκέλια;;;
Στα δελτια ειδησεων,ο εκφωνητης να δειχνει κοψιδια και γαρδουμπάκια;;
Φανταζεσαι το BBC να λεει τετοιες ειδησεις;Να δειχνει σφαγια στην (αντιστοιχη )Βαρβακειο;;
Οι Ελληνες να καμαρωνουν για τα αρνια που κουβαλάνε στον ωμο σαν τροπαια;;
Είναι θέμα παράδοσης... η μαλακία που μας δέρνει, τύπε.Eχεις δει αλλη χωρα,σοβαρη ή μη,να εχει πρωτο θεμα παντου αρνια κρεμασμενα σε τσιγκέλια;;;
Φανταζεσαι το BBC να λεει τετοιες ειδησεις;Να δειχνει σφαγια στην (αντιστοιχη )Βαρβακειο;;
Είναι μέρος της παράδοσής μας. Δε χρειάζεται να υπάρχει και κάπου αλλού για να γίνεται και εδωEχεις δει αλλη χωρα,σοβαρη ή μη,να εχει πρωτο θεμα παντου αρνια κρεμασμενα σε τσιγκέλια;;;