Επισκέπτης
είμαι ενάντια κάθε μορφής βίας απο όπου κι αν προέρχεται, ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο την κυβερνηση
Δεν πήγες στη βράβευση Παπαδήμου από το ΙΟΒΕ??
είμαι ενάντια κάθε μορφής βίας απο όπου κι αν προέρχεται, ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο την κυβερνηση
Δεν πήγες στη βράβευση Παπαδήμου από το ΙΟΒΕ??
πήγα και ειμαι παρα πολύ ευχαριστημενη
Ειναι υποχρεωση ολων μας να καταδισουμε απεριφραστα τετοιου ειδους ενεργειες,αυτες οι ενεργειες εχουν στοχο την δημοκρατια ομως εμεις πρεπει να ορθωσουμε το αναστημα μας και να τους πουμε οτι η δημοκρατια δεν τρομοκρατειται.Να παρει αμεσως θεση ο ΣΥΡΙΖΑ για το ονειδος των δηλωσεων του xaros1982!
Eπιτελους η αριστερα ας σταματησει να ονειρευεται ρεβανς για το 1949!
Ο Μανωλης Γλεζος εχει απολυτο δικιο. Ασχετως του ποιοι ειναι πισω απο αυτη την ενεργεια, κρατικοι υπαληλοι ή καποια ομαδα των αυτοαποκαλουμενων αναρχικων, η ενεργεια αυτη δεν βοηθαει καθολου την κοινωνια.
Έτσι μπράβο μανίτσα μου.
Μην εκνευρίσουμε και τον φπ γιατί που να κρυφτούμε μετά??
O μόνος που πραγματικά ευνοείτε από τα γκαζάκια και τα πιστολίδια είναι ο Αλέξης και η επιτελική "μετριοπαθείς" ομάδα του ... Γιατί!?
Με την επικοινωνιακή δυσφήμιση που υφίστανται οι βίαιες πρακτικές των αναρχοαπλήτων των πεζοδρομίων καθίσταται πιεστική πλέον η ανάγκη αποκήρυξης των ενεργειών των μπαχαλάκιδων ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ ...
Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στον Άλεξ για μια "αστική στροφή" των μετριοπαθών - τουλάχιστον - συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ που θα του δώσει δυνατότητα άντλησης ψήφων από την τεράστια δεξαμενή των "νοικοκυραίων" έναντι αυτής της ελάχιστα ενδιαφέρουσας εκλογικά μειοψηφίας των αναρχοκομμουνιστοληστοσυμμοριτών & απλύτων.
Με μια κουβέντα, οι γκαζάκιδες και οι πιστολάδες δίνουν μια εξαιρετική ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να απαλλαγεί - ή τουλάχιστον να κουτουπώσει προσωρινά - τα αναρχοάπλυτα βαρίδια του - και να ξεφύγει από το δημοσκοπικό τέλμα της τελευταίας περιόδου.
Παίζει σοβαρή πιθανότητα να ζήσουμε την "Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών" στον ΣΥΡΙΖΑ όπου οι νέα ιθύνουσα ομάδα θα εκκαθαρίσει τα SA και τους επικεφαλείς τους - πρώην "συντρόφους και κοινωνικούς αγωνιστές" - προς όφελος της εκλογικής/κυβερνητικής προοπτικής του κυρίως "κινήματος" ...
O μόνος που πραγματικά ευνοείτε από τα γκαζάκια και τα πιστολίδια είναι ο Αλέξης και η επιτελική "μετριοπαθείς" ομάδα του ... Γιατί!?
Με την επικοινωνιακή δυσφήμιση που υφίστανται οι βίαιες πρακτικές των αναρχοαπλήτων των πεζοδρομίων καθίσταται πιεστική πλέον η ανάγκη αποκήρυξης των ενεργειών των μπαχαλάκιδων ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ ...
Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στον Άλεξ για μια "αστική στροφή" των μετριοπαθών - τουλάχιστον - συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ που θα του δώσει δυνατότητα άντλησης ψήφων από την τεράστια δεξαμενή των "νοικοκυραίων" έναντι αυτής της ελάχιστα ενδιαφέρουσας εκλογικά μειοψηφίας των αναρχοκομμουνιστοληστοσυμμοριτών & απλύτων.
Με μια κουβέντα, οι γκαζάκιδες και οι πιστολάδες δίνουν μια εξαιρετική ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να απαλλαγεί - ή τουλάχιστον να κουτουπώσει προσωρινά - τα αναρχοάπλυτα βαρίδια του - και να ξεφύγει από το δημοσκοπικό τέλμα της τελευταίας περιόδου.
Παίζει σοβαρή πιθανότητα να ζήσουμε την "Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών" στον ΣΥΡΙΖΑ όπου οι νέα ιθύνουσα ομάδα θα εκκαθαρίσει τα SA και τους επικεφαλείς τους - πρώην "συντρόφους και κοινωνικούς αγωνιστές" - προς όφελος της εκλογικής/κυβερνητικής προοπτικής του κυρίως "κινήματος" ...
Λεμε και καμμια μαλακια να περνα η ωρα...O μόνος που πραγματικά ευνοείτε από τα γκαζάκια και τα πιστολίδια είναι ο Αλέξης και η επιτελική "μετριοπαθείς" ομάδα του ... Γιατί!?
AXAXAXAXAXAXAXAX,ρε τι εγραψε ο ανθρωπος...τωρα το ειδα...Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στον Άλεξ για μια "αστική στροφή" των μετριοπαθών - τουλάχιστον - συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ που θα του δώσει δυνατότητα άντλησης ψήφων από την τεράστια δεξαμενή των "νοικοκυραίων" έναντι αυτής της ελάχιστα ενδιαφέρουσας εκλογικά μειοψηφίας των αναρχοκομμουνιστοληστοσυμμοριτών & απλύτων.
Λεμε και καμμια μαλακια να περνα η ωρα...
Χωρίς να το καταλάβεις λοιπόν μας έγραψες πως ο μεγάλος φόβος των συστημικών δεν είναι η περίπτωση να κυβερνήσει ο Τσίπρας.
Αυτό σαν ενδεχόμενο το έχετε αποδεχθεί. Αυτό που σας στοιχειώνει στην κυριολεξία είναι η πιθανότητα να συντάσσεται μαζί του το αναρχικό κίνημα.
Θέλετε λοιπόν από τον Τσίπρα ν' αποκηρύξει το κίνημα αυτό κι αν είναι δυνατόν να μεταβληθεί σε Κουβέλη στοχεύοντας στην περιβόητη δεξαμενή των νοικοκυραίων. Τώρα αν το πράξει ή όχι αυτό ο άλεξ, δε μπορώ να το ξέρω.
Μου φτάνει που γνωρίζω πως το "σύστημα" μπορεί άνετα να δεχθεί Φωτοπουλαίους Ρίζους στο τετράγωνο και λοιπούς αρκεί να'απαλλαγεί απ'ότι πραγματικά το ενοχλεί.
Το ενοχλητικό όμως, όσο γνωρίζει πως ενοχλεί τόσο θα δυναμώνει..
Εννοειται.Kι απ'τη μαλακία του καθενός βγαίνουν συμπεράσματα..
-καταδικαζεις και συ απεριφραστα?πήγα και ειμαι παρα πολύ ευχαριστημενη
-αμα εισαι καυλιαρης "μερακλης" και δεξιος.....μεγαλα "εργαλεια" ονειρευεσαι....πες μου οτι εισαι ατριχος?...αυτο μονο !τελος!O μόνος που πραγματικά ευνοείτε από τα γκαζάκια και τα πιστολίδια είναι ο Αλέξης και η επιτελική "μετριοπαθείς" ομάδα του ... Γιατί!?
Καλά, η ανάλυσή σου ήταν τόσο κουκουρούκου που όντως δε χρειάζεται να προσθέσεις κάτι, όσο για το που κι αν χρειάζεται να ψάξω κάτι περί αναρχισμού κι αναρχικού κινήματος, σίγουρα δε μπορείς εσύ να μου το υποδείξεις.Την ανάλυσή μου την έκανα παραπάνω, δεν έχω κάτι να προσθέσω.
Περί "αναρχικού κινήματος" (το οποίο παρεπιμπτόντως δεν υπάρχει - ο αντιεξουσιαστικός χώρος είναι εξαιρετικά πολυδιασπασμένος - οπότε απλά δανείζομαι τον όρο, για περισσότερα ψάξε βρές το ):
Όσο ο αναρχικός χώρος απομακρύνεται από τις βιβλιοθήκες και προσχωρεί στην αμιγώς χουλιγκάνικη νοοτροπία των μπαχαλάκιδων τόσο θα χάνει τον δρόμο του, τόσο θα διαβρώνεται από ηγετίσκους και "υπηρεσίες" και τόσο θα γίνεται εργαλείο - άθελα του - στα χέρια του "συστήματος".
Οι συγκρουσιακή δράση προϋποθέτει ένα επίπεδο ψυχικής καλιέργειας και αυτογνωσίας που ούτε τα χουλιγκάνια ούτε οι πρέζονες διαθέτουν - δυστυχώς ...
Καλά, η ανάλυσή σου ήταν τόσο κουκουρούκου που όντως δε χρειάζεται να προσθέσεις κάτι, όσο για το που κι αν χρειάζεται να ψάξω κάτι περί αναρχισμού κι αναρχικού κινήματος, σίγουρα δε μπορείς εσύ να μου το υποδείξεις.
Επίσης τα περί συγκρουσιακής δράσης κι άλλα όμορφα τα έχω ακούσει από πολλούς πολύ πιο σχετικούς με το άθλημα από σένα.
Οπότε ούτε το τι ακριβώς προϋποθέτει μια τέτοια δράση δε μπορείς να ξέρεις, πόσο μάλλον να μ'ενημερώσεις.
Το ότι κάπου κάπως έχεις ακούσει/διαβάσει δυό πραγματάκια δε σε κάνει λιγότερο μυρωδιά απ'όσο είσαι.
Όσο δεν ξεχωρίζετε την αναρχία από το μάντ μαξ όπως εύστοχα παρατήρησε πρόσφατα κάποιο μέλος τόσο θα παραμένετε νυχτωμένοι βλέποντας τη δεξαμενλη των νοικοκυραίων ακόμα μεγάλη.
-ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΡΕΠΕΙ οταν γυριζεις σπιτι σου να κλαις ,να πινεις ενα μπουκαλι και να δερνεις τη γυναικα σου ,απο την στεναχωρια σου γι αυτο!!!!τι ζορι τραβας ,σε τι τελμα εισαι....δραμα!Όσο ο αναρχικός χώρος απομακρύνεται από τις βιβλιοθήκες και προσχωρεί στην αμιγώς χουλιγκάνικη νοοτροπία των μπαχαλάκιδων τόσο θα χάνει τον δρόμο του, τόσο θα διαβρώνεται από ηγετίσκους και "υπηρεσίες" και τόσο θα γίνεται εργαλείο - άθελα του - στα χέρια του "συστήματος".
Η συγκρουσιακή δράση προϋποθέτει ένα επίπεδο ψυχικής καλιέργειας και αυτογνωσίας που ούτε τα χουλιγκάνια ούτε οι πρέζονες διαθέτουν - δυστυχώς ...
-καταδικαζεις και συ απεριφραστα?