quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Απαπαπα εγω νομιζα τα κανω ολα καλα η καημενη ........Ας αρχίσουμε με το τί δεν κάνετε λάθος, Γαρδουμπίτσα μου.
Ετσι μου λεγανε
Απαπαπα εγω νομιζα τα κανω ολα καλα η καημενη ........Ας αρχίσουμε με το τί δεν κάνετε λάθος, Γαρδουμπίτσα μου.
Απαπαπα εγω νομιζα τα κανω ολα καλα η καημενη ........
Ετσι μου λεγανε
Πιο ωραιος ειναι ο δικος μου και πιο σφιχτος...........με προσβαλεις καλε :'( :'(είναι αυτή η κουάρ ??
να χυνεται το πατσο :Sείναι αυτή η κουάρ ??
πιο ωραίος είναι σίγουραΠιο ωραιος ειναι ο δικος μου και πιο σφιχτος...........με προσβαλεις καλε :'( :'(
Παρακαλω τον πετραν να επιβεβαιωσει
Πιο ωραιος ειναι ο δικος μου και πιο σφιχτος...........με προσβαλεις καλε :'( :'(
Παρακαλω τον πετραν να επιβεβαιωσει
χαχαχχαχα ρωτα την εριναλ που τον επιασε κιολαςπιο ωραίος είναι σίγουρα
δεν τον έπιασα όμως για να ξέρω την σφιχτοσύνη του
ελα μ ντε... πεστααααανα χυνεται το πατσο :S
θα στον χουφτώσω την επόμενη φορά να έχω ιδια αποψηχαχαχχαχα ρωτα την εριναλ που τον επιασε κιολας
τςςςς σημερα το μυαλο στη χουφτα ειναιθα στον χουφτώσω την επόμενη φορά να έχω ιδια αποψη
ε για τον κώλο σου μιλάμε ρε βλήμα που θες να είναι?τςςςς σημερα το μυαλο στη χουφτα ειναι
εσυ πρεπει να εισαι αγιος ανθρωπος πια! ντροπηςε για τον κώλο σου μιλάμε ρε βλήμα που θες να είναι?
θα στον χουφτώσω την επόμενη φορά να έχω ιδια αποψη
Όταν όμως έρχονται εδώ οι Ράιχενμπαχ, Φούχτεν και Task Force για να σας φτιάξουν φωνάζετε και θέλετε εθνική ανεξαρτησία.
εεεεεεε χμ, αξίζει διαπιστωμένα και χωρίς να έχω χουφτώσει αγαπητέΚύριε Πετροσφήνα, αν διαπιστώσετε πως αξίζει τον κόπο, στείλτε μου ένα μήνυμα για να ανέβω να της ρίξω ένα ευχέλαιο...
εεεεεεε χμ, αξίζει διαπιστωμένα και χωρίς να έχω χουφτώσει αγαπητέ
θα με παρεις παρεακι?Καλώς. Θα κοιτάξω να το τακτοποιήσω μέχρι τα Χριστούγεννα.
Ευχαριστώ.
Έλα ντε, αντί να πούμε κι ένα ευχαριστώ.
Μήπως σκάρωσες και κανα ποιηματάκι για δαύτους για να μη ζηλεύουν??