Νέα

Γυναίκα σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της μέσα στα δικαστήρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ααααα οπως θες να με αποκαλεις οπως ευχαριστησε αγαπημενε μου, εγω σαν καλο κοριτσι υπακουω σε ολα ! :grin: :grin:
Ετσι και αλλιως κοντα στο μπαν ειμαι δεν θαναι για πολυ χαχαχχαχαχαχ

γιατι να φας μπαν. εισαι και αματουρι ιεροδουλο. μια χαρα μελος για το σαιτ.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Τον νου σας ρεμάλια!

Μη μου μπανάρετε την QUAR!!!!

Θα δείρω 50!

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
θα ηθελα να τους πω να το βαλλουν στον πατο τους. Δεν αργει η στιγμη που την σφαιρα θα την φαει δικαστης. Εκει να δεις γλεντια. Στο δικαστικο μεγαρο μπορεις να μπεις και με μπαζουκας.

Πως φαίνεται η εμπειρία ....

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν το πρωί στο κτήριο 9 των δικαστηρίων της Ευελπίδων. Γυναίκα έβγαλε όπλο από την τσάντα της και πυροβόλησε δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν προσαχθεί για δικαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., υπάρχει ένας τραυματίας. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας ακόμη εμπλεκόμενος είναι νεκρός. Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό. Δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι και όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο κτήριο δεν επιτρέπεται να αποχωρήσουν.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και συνέλαβαν τη δράστιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, η γυναίκα είναι Ρομά και πυροβόλησε οκτώ φορές τους κατηγορουμένους για την ανθρωποκτονία του γιου της.

Πολλά ερωτήματα εγείρονται για το γεγονός ότι πολίτης πέρασε όπλο στην αίθουσα και τα γραφεία, αποφεύγοντας κάθε έλεγχο στα δικαστήρια.
Τι ρομα ρε φιλαρακι?Κωλογυφτισσα του κερατα ηταν!Και καλα εκανε που σκοτωσε τα καθαρματα που της πηραν το παιδι της.
Αλλα τι ρομα???Ελεος!

Επισκέπτης
Για ακομα μια φορα η ελληνικη αστυνομια στο πλευρο του πολιτη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
Η Γαρδούμπα, που πήγε;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom