Νέα

Πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά πρώην σύντροφό της μετά από διαπληκτισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.473
Πόντοι
456
«Είμαι απόγονος της οικογένειας Παυλίδη» ισχυρίζεται η Κλοντιάνα Τσέλο που πυροβόλησε τον γιατρό

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα γράφει, συνοδευόμενα από την φωτογραφία της Ασπασίας Παυλίδη:

«Ασπασία Παυλίδου του Αλέξανδρου & Ελένης. Η τελευταία διάδοχος της θρυλικής βιομηχανίας σοκολάτοποιας ” ΠΑΥΛΙΔΟΥ ” Απεβίωσε το 1998.
Ήταν η βιολογική ΜΗΤΕΡΑ μου !
Ήταν σπουδαία Ελληνίδα! :crazy::crazy:

Καλά αυτή ήταν τρελή για δέσιμο. Κανονικά όλοι οι προηγούμενοι που της τα έχωναν χοντρά έπρεπε να την έκαναν με ελαφρά μόλις καταλάβαιναν τι νούμερο είναι.
Παρόλα αυτά είναι απίστευτο πως μια γυναίκα ακόμη και ανισόρροπη είχε σπόνσορες. Ακόμη πιο απίστευτο είναι πως αν και ανισόρροπη κατάλαβε πολύ καλά πως να εκμεταλευτεί το γιατρό κάνοντας παιδί μαζί του.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Καλά,τώρα μπορεί και να το παίζει πιο τρελή για να γλυτώσει

Εγγρ.
28 Σεπ 2021
Like
43
Πόντοι
0
Είσαι η απόλυτη απόδειξη για ποιο λόγο οι γυναίκες κάνουν ότι γουστάρουν και συνήθως τη γλυτώνουν. Καλά του έκανε, έτσι; από που κι ως που υποστηρίζεις ότι προσπάθησε να τη βγάλει τρελή, χωρίς να είναι διαταραγμένη; ποια φυσιολογική γυναίκα επιλέγει να αφήσει το παιδί της ορφανό, γιατί προσπάθησε να σκοτώσει τον πατέρα του, και η ίδια να μείνει πολλά χρόνια στη φυλακή; αλλά ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως θα πεταχτούν μουνοζητιάνοι σαν κι εσένα για να την υπερασπίσουν, χωρίς να έχουν την παραμικρή γνώση της κατάστασης. Αν τα φύλα ήταν αντίθετα θα ούρλιαζες για την Πατριαρχία, απόπειρα γυναικοκτονίας κλπ
Δεν ξέρω τι σύνδρομα κουβαλάς απέναντι στις γυναίκες ρε φίλε ελληνάρα. Εγώ σέβομαι τις γυναίκες και τις γουστάρω. Εσύ μπορεί να είσαι μουνοζητιάνος και να σου λείπει το μουνί γι΄' αυτό το απαξιώνεις. Εγώ είμαι πολύυυυ χορτάτος. Αν καταφέρεις να γαμήσεις τις μισές απ' όσες γάμησα, τότε θα σου βγάλω το καπέλο. Είσαι απλά ένας άσχετος με το θέμα. Λοιπόν άκου: Άλλο να της πάρει την επιμέλεια και άλλο να της απαγορεύσει να βλέπει το παιδί της. Και τρελή να ήταν (που δεν την έβγαλε) θα μπορούσε έστω και με συνοδεία να το βλέπει. Είμαι πολύ σχετικός με το θέμα λόγω δουλειάς πανάσχετε χαζοβιόλη. Ο τύπος είναι γνωστός λεφτάς και επώνυμος και μπόρεσε με κάποιο μεγάλο γραφείο να τη διαλύσει. Τον είχε προειδοποιήσει άπειρες φορές αλλά αυτός το χαβά του. Διάβασε λίγο στο ΦΒ της γυναίκας και θα καταλάβεις. Η αλαζονεία σκοτώνει τελικά...

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Το ποιος είναι κλόουν άσε καλύτερα φίλε. Διάβασε τι έγραψα αμέσως παραπάνω και θα καταλάβεις. Με πολλά χρόνια στο χώρο για τον οποίο μιλάμε μάλλον λίγο δύσκολο να είμαι κλόουν. Χαζομαλάκα ε χαζομαλάκα...

Οτι και να πεις τωρα, αυτη η ουρανομηκης κλοουνια δε διαγραφεται και θα μεινει εδω.

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Δεν ξέρω τι σύνδρομα κουβαλάς απέναντι στις γυναίκες ρε φίλε ελληνάρα. Εγώ σέβομαι τις γυναίκες και τις γουστάρω. Εσύ μπορεί να είσαι μουνοζητιάνος και να σου λείπει το μουνί γι΄' αυτό το απαξιώνεις. Εγώ είμαι πολύυυυ χορτάτος. Αν καταφέρεις να γαμήσεις τις μισές απ' όσες γάμησα, τότε θα σου βγάλω το καπέλο. Είσαι απλά ένας άσχετος με το θέμα. Λοιπόν άκου: Άλλο να της πάρει την επιμέλεια και άλλο να της απαγορεύσει να βλέπει το παιδί της. Και τρελή να ήταν (που δεν την έβγαλε) θα μπορούσε έστω και με συνοδεία να το βλέπει. Είμαι πολύ σχετικός με το θέμα λόγω δουλειάς πανάσχετε χαζοβιόλη. Ο τύπος είναι γνωστός λεφτάς και επώνυμος και μπόρεσε με κάποιο μεγάλο γραφείο να τη διαλύσει. Τον είχε προειδοποιήσει άπειρες φορές αλλά αυτός το χαβά του. Διάβασε λίγο στο ΦΒ της γυναίκας και θα καταλάβεις. Η αλαζονεία σκοτώνει τελικά...

Το οτι εισαι χορτατος και το ποσες γαμησες τι σχεση εχει?
Ποιος σε ρωτησε και γιατι δινει περισσοτερη αξια στο λογο σου?

Υποψη αν εισαι της πιατσας, 99% οσων λενε αυτα εθελοντικα και αυτοκλητα, δεν εχουν γαμησει πανω απο 7ρι χωρις να πληρωσουν. Διεψευσε το εσυ.

Τι δουλεια κανεις και τι value προσφερει σε οτιδηποτε εχει να κανει με το οτι καποιος πυροβολισε καποιον αλλον για τον οποιoδηποτε λογο.

clown world

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.
Ο γιατρος αν ειχε φερθει ετσι δεν θα χε μπλεξει με την τρελοαλβανιδα και τωρα θα ηταν μια χαρα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Ποιός είναι μουνοζητιάνος φαίνεται, από την προσπάθεια να γλείψει τις γυναίκες μπας και του κάτσουν. Μουνοζητιάνος θα ήμουν, αν δεν υπήρχαν οι σεξεργάτριες, αλλά υπάρχει πληθώρα. Από που κι ως που ισχυρίζεσαι πως γνωρίζεις την υπόθεση, και ποιο μεγάλο γραφείο της πήρε την Επιμέλεια; προσποιείσαι το Δικηγόρο; Αν όμως γνωρίζεις τη Δικογραφία και τη σκεπτικό της απόφασης, ρίχτα, να τα δούμε. Αλλιώς, αναφέρεις φαντασιώσεις βγαλμένες από κεφάλι σου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
«Είμαι απόγονος της οικογένειας Παυλίδη» ισχυρίζεται η Κλοντιάνα Τσέλο που πυροβόλησε τον γιατρό

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα γράφει, συνοδευόμενα από την φωτογραφία της Ασπασίας Παυλίδη:

«Ασπασία Παυλίδου του Αλέξανδρου & Ελένης. Η τελευταία διάδοχος της θρυλικής βιομηχανίας σοκολάτοποιας ” ΠΑΥΛΙΔΟΥ ” Απεβίωσε το 1998.
Ήταν η βιολογική ΜΗΤΕΡΑ μου !
Ήταν σπουδαία Ελληνίδα! :crazy::crazy:

Καλά αυτή ήταν τρελή για δέσιμο. Κανονικά όλοι οι προηγούμενοι που της τα έχωναν χοντρά έπρεπε να την έκαναν με ελαφρά μόλις καταλάβαιναν τι νούμερο είναι.
Παρόλα αυτά είναι απίστευτο πως μια γυναίκα ακόμη και ανισόρροπη είχε σπόνσορες. Ακόμη πιο απίστευτο είναι πως αν και ανισόρροπη κατάλαβε πολύ καλά πως να εκμεταλευτεί το γιατρό κάνοντας παιδί μαζί του.
Αμέτρητες γενιές εξέλιξης τις έχουν φέρει σε αυτό το επίπεδο τύπε. Επιβίωναν και άφηναν περισσότερες κόρες μόνο αυτές που ήταν ικανές να χειριστούν τους άντρες. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Το οτι εισαι χορτατος και το ποσες γαμησες τι σχεση εχει?
Ποιος σε ρωτησε και γιατι δινει περισσοτερη αξια στο λογο σου?

Υποψη αν εισαι της πιατσας, 99% οσων λενε αυτα εθελοντικα και αυτοκλητα, δεν εχουν γαμησει πανω απο 7ρι χωρις να πληρωσουν. Διεψευσε το εσυ.

Τι δουλεια κανεις και τι value προσφερει σε οτιδηποτε εχει να κανει με το οτι καποιος πυροβολισε καποιον αλλον για τον οποιoδηποτε λογο.

clown world
Αφου σου λεει, διαβασε το φβ, εκει βρισκεται ολη η αληθεια, οπως σε καθε δικαστικο δραμα. Αλλωστε η βρωμιαρα εγραφε την απολυτη αληθεια στο φβ της, θεος φυλαξοι :priest:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
εκανα κοπυ ολες τις φωτογραφιες για υλικο οταν δεν εχω να πληρωσω ιντερνετ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Περα απ την πλακα παιδες η τυπισσα ειναι για ψυχιατρο, οχι αστεια

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Ένα πράγμα ξέρω εγώ. Μην υποτιμάς κανέναν και καμιά στην ζωή. ,Φτωχό πλούσιο έξυπνο χαζό να τον σέβεσαι και να την σέβεσαι. Γιατί τα πιστόλια τα μαχαίρια και τα βιτριολια μπορεί να τα έχει και πλούσιος και χαζός και φτωχός και έξυπνος και καθένας. Μην αδικείς.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.764
Πόντοι
7.195
Η ιστορία είναι απόδειξη ότι όσα λεφτά και ταξικό στάτους κι αν έχεις
άμα γίνει η στραβή με το μουνί καταστρέφεσαι εντελώς.
Τώρα αν ζήσει ο φουκαράς, μάλλον η καλύτερη του..
Θα ησυχάσει για πολύ καιρό..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.543
Πόντοι
9.931

12 χρονο παιδάκι ειδε τον πατερα του να τον πυροβολούν, αντε να μην του μείνουν ψυχολογικά μετα:undecided-old:

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Η κοπέλα εξαπατήθηκε από τον γερό ότι θα την παντρευτεί να εξασφαλίσει το μέλλον της και έκανε παιδί μαζί του. Αποφασισε να του δώσει ένα μάθημα και εχει την συνείδηση της ήσυχη
Δεν αποκλείω να την δασκάλεψε καποιος νταβατζής για το χτύπημα καθώς η προβλεπόμενη ποινή είναι αστεία 2-3 χρόνια εξαγοράσιμη εκτός απροόπτου πχ αν πάει για κακούργημα δύσκολο όμως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η κοπέλα εξαπατήθηκε από τον γερό ότι θα την παντρευτεί να εξασφαλίσει το μέλλον της και έκανε παιδί μαζί του. Αποφασισε να του δώσει ένα μάθημα και εχει την συνείδηση της ήσυχη
Δεν αποκλείω να την δασκάλεψε καποιος νταβατζής για το χτύπημα καθώς η προβλεπόμενη ποινή είναι αστεία 2-3 χρόνια εξαγοράσιμη εκτός απροόπτου πχ αν πάει για κακούργημα δύσκολο όμως
2-3 χρονια για αποπειρα ανθρωποκτονιας?

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
και πάλι καλά για τον γιατρό αν ήταν καμία της σχολής me too θα έλεγε ότι την βίασε πριν 12 χρόνια και θα πήγαινε σαν τον Φιλιππιδη

πως ξέρεις ότι θα πάει κακουργοδικειο Alex ? Μην αποκλείεις πλημμελειοδικείο για επικίνδυνη σωματική βλάβη γιατί θα διαψευσθεις
ενας και δυο για τραυματισμό με απαγορευμενο όπλο πήγαν Πλημελειοδικειο ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και πάλι καλά για τον γιατρό αν ήταν καμία της σχολής me too θα έλεγε ότι την βίασε πριν 12 χρόνια και θα πήγαινε σαν τον Φιλιππιδη

πως ξέρεις ότι θα πάει κακουργοδικειο Alex ? Μην αποκλείεις πλημμελειοδικείο για σωματική βλάβη γιατί θα διαψευσθεις
ενας και δυο για τραυματισμό με απαγορευμενο όπλο πήγαν Πλημελειοδικειο ?
Τι λες ανθρωπε μου?
Πυροβολησε η τυπισσα τον ανθρωπο και αυτος χαροπαλευει, ποια σωματικη βλαβη? Σε τι θα διαψευσθω? Οτι θα της ασκηθει διωξη για αποπειρα ανθρωποκτονιας?

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
θα περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει ο εισαγγελέας δεν με αφορά άλλωστε
Αν σου φαινεται λίγο το Πλημεπειοδικειο ακούγεται ότι είναι και τρελή όποτε βγαίνει αθώα πάραυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom