alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ε καλα, αφου δεν σε αφορα το ξεχναμε κιολαςθα περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει ο εισαγγελέας δεν με αφορά άλλωστε
Ε καλα, αφου δεν σε αφορα το ξεχναμε κιολαςθα περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει ο εισαγγελέας δεν με αφορά άλλωστε
η τρέλα είναι δυναμικώς επιδεινούμενη,Φταίμε και εμείς οι άντρες που μπλέκουμε με γυναίκες που έχουν ψυχικά προβλήματα. Είμαι της άποψης ότι και για ένα πήδημα πρέπει να διαλέγεις την άλλη . Τυχαίνει να ειχα πρόσφατα σχέση με τρελή εικαστικό Ελληνίδα ψυχογκομενα. Μέγα λάθος. Να προσέχετε με ποια μπλέκεται. Ο γιατρός πρέπει να είναι μέγα αγαθομουνης για να έκανε παιδί μαζί της. Ο τρελός είναι τρελός τέλεια και παύλα δεν αλλάζει αυτό.
Συμφωνώ ειδικά όταν δεν υπάρχει και κατάλληλη αγωγή και παρακολούθηση από ειδικούς. Συνήθως φταίει και το οικογενειακό περιβάλλον που δεν πράττει τα δέοντα για να βοηθήσει τον ψυχικά ασθενή. Γιατί ο τρελός δεν ξέρει ότι είναι τρελός νομίζει ότι είναι φυσιολογικα αυτά που κάνει. Εκεί είναι η λεπτή γραμμή διαχωρισμού.η τρέλα είναι δυναμικώς επιδεινούμενη,
πριν 13 χρόνια, πιθανόν, να ήταν καλλίτερα
αυτό μου φαίνεται ανυπέρβλητο,ο τρελός δεν ξέρει ότι είναι τρελός νομίζει ότι είναι φυσιολογικα αυτά που κάνει
Με μεγάλη προσπαθεία μερικές φορές και με το ζόρι που λένε. Θυμάσαι κάτι ταινίες του Βέγγου με τους ζουρλομανδύες. Κάπως έτσι μεταφορικά... Απλά από μια ηλικία και μετά η οικογένεια- κοντινά πρόσωπα κάπου κουράζονται και τους αφήνουν στην τρέλα τους και ότι γίνει.αυτό μου φαίνεται ανυπέρβλητο,
πώς βοηθάς κάποιον, που δεν δέχεται ότι έχει πρόβλημα;
η τρέλα είναι δυναμικώς επιδεινούμενη,
πριν 13 χρόνια, πιθανόν, να ήταν καλλίτερα
Φταίμε και εμείς οι άντρες που μπλέκουμε με γυναίκες που έχουν ψυχικά προβλήματα. Είμαι της άποψης ότι και για ένα πήδημα πρέπει να διαλέγεις την άλλη . Τυχαίνει να ειχα πρόσφατα σχέση με τρελή εικαστικό Ελληνίδα ψυχογκομενα. Μέγα λάθος. Να προσέχετε με ποια μπλέκεται. Ο γιατρός πρέπει να είναι μέγα αγαθομουνης για να έκανε παιδί μαζί της. Ο τρελός είναι τρελός τέλεια και παύλα δεν αλλάζει αυτό.
Καμία σχέση, και ας είναι από το προφίλ της. Αυτή είναι η https://www.instagram.com/nataliehalcro/?hl=enΑυτή είναι τύποι;
Ξεχειλίζουν!