lovegangbang
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Είπαμε ένα λαμόγιο λιγότερο...
Εννοειτε αθωος εδω ειναι εξω εκεινοι που πρεπει να καταδικαστουν σε θανατικη ποινη.τι να λεμε τωρα!!σε λιγο θα χουμε ολοι οπλα...και οι φυλακες δεν χωρανε αλλους..αρα αθωος!!!
Μαλλον ηθελαν ν΄αυτοκτονησουν οι Αλβανοι. Δεν εξηγητε αλλιως οτι αφου τους ειχε παρει χαμπαρι ολη η περιοχη, ειχαν παει και οι μπατσοι, αυτοι επεμεναν να ξανα μπουκαρουν. Ζωη σε λογου μας.
Τελικα πρεπει να εισαι μακραν ο πιο ηλιθιος εδω μεσα.
Και το χειροτερο ειναι οτι εχεις και πολυ ελευεθρο χρονο.
και ξανά "κατηγορούμε"
μη βαράτε, μην είστε κασιδιάρηδες!
από τη μια λες ότι ήθελαν να αυτοκτονήσουν κι από την άλλη λες τον άλλον ηλίθιο; μήπως να κοιταχτείς στον καθρέφτη; έχεις υπόψη σου ότι έχουν αποθρασυνθεί, τα έχουν γράψει όλα στην ψωλάρα τους, δεν υπολογίζουν ούτε αστυνομία και μπουκάρουν ό,τι ώρα θέλουν, όπου θέλουν; άντε με την αριστερή σας υπεράσπιση σε κάθε λογής απόβρασμα. όπως με τη χούντα δεν κοιμόταν ο κόσμος ήσυχος, έτσι και τώρα δεν κοιμάται ήσυχος κι εσείς δείχνετε ανοχή και τους υπερασπίζεστε μερικές φορές. χούντα και τότε, χούντα και τώρα, χειρότερη χούντα αν κυβερνήσει ο συριζα που πλέον θα πολλαπλασιαστούν όλοι αυτοί. θέλουμε ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ. να κοιμόμαστε τη νύχτα ήσυχοι...
Καλο ψοφο και στα τσακιδια του μουνοσπερμα. Και κατω τα ξερα τους απο τον ανθρωπο που επραξε το αυτονοητο
Έτσι σπείρε και άλλο Τρόμο,για να ψηφίσουμε ΝΔ, ΛΑΟΣ & ΧΑ.
Εγώ πάντως μια χαρά ήσυχος κοιμάμαι το βράδυ και με ανοιχτά παράθυρα, άσε που πιστεύω πως αν μπει κανείς στο σπίτι μου, παίζει να μου αφήσει κάνα 20€ για τα κοινόχρηστα.
πρίν σε γαμίσει ή μετά??