Επισκέπτης
μπα, οι χ.α.ιτες τα έχουν κάνει τάτσι μίτσι κότσι με τους αλβανούς, μέχρι και εκδηλώσεις κάνουνε μαζί για τα 2 έθνη
Μπιζνες κανουν μαζι. Τους χρειαζονται στα νταραβερια κι τις προστασιες.
μπα, οι χ.α.ιτες τα έχουν κάνει τάτσι μίτσι κότσι με τους αλβανούς, μέχρι και εκδηλώσεις κάνουνε μαζί για τα 2 έθνη
εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που από τη μία λένε ότι είναι μεταξικοί, και τους πιστεύω, και από την άλλη φιλαράκια με τους αλβανούς, παραβλέποντας αυτά που κάνανε το '40 με τους ιταλούς και τους γερμανούς κατά της ελλάδας.Μπιζνες κανουν μαζι. Τους χρειαζονται στα νταραβερια κι τις προστασιες.
εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που από τη μία λένε ότι είναι μεταξικοί, και τους πιστεύω, και από την άλλη φιλαράκια με τους αλβανούς, παραβλέποντας αυτά που κάνανε το '40 με τους ιταλούς και τους γερμανούς κατά της ελλάδας.
Ntαβατζιδες ειναι που ντυθηκαν τον εθνικιστικο μανδυα για να κανουν τις βρωμο-δουλειες τους. Εχεις δει τον Μιχαλολιακο πως μιλαει στους οπαδους του ? Ολο τσαμπουκα, αγριαδα και απειλες κατα παντων. Τον εχεις δει πως μιλαει τις τελευταιες μερες στις συνεντευξεις που δινει σε δημοσιογραφους ? Εχει ενα μελισταλακτο υφακι και δεν περνει θεση πουθενα. Τη μια ετσι την αλλη γιουβετσι.
Παίζουν πολλά Εκτορα,αξιος
με λιγη καλη θεληση αθωωνεται και με το γραμμα του νομου.
Μαλλον η Αγαμια και η κριση εχει χτυπησει πολλους στο κεφαλι.
Ρε πατε καλα ???? Βγηκε ο αλλος στο δρομο με τη καραμπινα για κυνηγι ??? Και αν πετυχαινε μεσα στο σκοταδι κανα συγγενη σας η κανα παιδακι τι θα λεγατε ρε μαλακες ?
Αλλο να εισαι μεσα στο σπιτι και να απειλεισαι. Εκει μαλιστα, τον μπουμπουνας χωρις πολλα λογια. Αλλα οταν τρεπεται σε φυγη, το μονο που δικαιολογησε ειναι να ριξεις ενα χερι ξυλο.
Μαλλον η Αγαμια και η κριση εχει χτυπησει πολλους στο κεφαλι.
Ρε πατε καλα ???? Βγηκε ο αλλος στο δρομο με τη καραμπινα για κυνηγι ??? Και αν πετυχαινε μεσα στο σκοταδι κανα συγγενη σας η κανα παιδακι τι θα λεγατε ρε μαλακες ?
Αλλο να εισαι μεσα στο σπιτι και να απειλεισαι. Εκει μαλιστα, τον μπουμπουνας χωρις πολλα λογια. Αλλα οταν τρεπεται σε φυγη, το μονο που δικαιολογησε ειναι να ριξεις ενα χερι ξυλο.
Παίζουν πολλά Εκτορα,
α)Τον καθάρισε εκτός σπιτιού.
β)Το ισοδύναμο του όπλου.
γ)Είχε την πλάτη γυρισμένη (έτρεχε).
μπράβο στο παλληκάρι...
να αγιάσει το χέρι του... αντε μπας και συνετιστούνε λίγο τα κοπρόσκυλα...
συμφωνω απολυτα μαζι σου...............
Με τί είναι οπλισμένος ο ληστής;Σε περίπτωση φόνου οπλισμένου ληστή εντός της οικίας, με νομίμως κατεχόμενο όπλο η χωρίς όπλο,θεωρείται νόμιμη άμυνα η ούτως η άλλως υπάρχει δίωξη με απροσδιόριστη έκβαση;
Να παραιτηθει αμεσα η πολιτικη & στρατιωτικη ηγεσια της Αστυνομιας, διοτι δειχνει ΑΝΙΚΑΝΗ να διαχειριστει την σημερινη εγκληματιτοτητα..!
Καθημερινα εχουμε ενα φονο και πολλες ενοπλες ληστειες..Εχουμε υποχρεωση να προστατευσουμε τις οικογενεις και τους εαυτους μας.
Εμπρος λοιπον..Πριν μας σκοτωσουν οι Πακιστανο-Αλβανο-Ρουμανοι, ας παρουμε τα δικανα και ας τους σκοτωσουμε πρωτοι.