Νέα

Ψυχολογικό Τραύμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim2696
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jim2696

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2024
Like
120
Πόντοι
0
Χαιρετώ τα μέλη! Είμαι 28 χρόνων και θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι. Πριν 5 χρόνια που ημουν 23 είχα μια κοπέλα με την οποία το κάναμε χωρίς προφυλακτικό. Τότε λόγω ηλικίας δεν είχα την αίσθηση του κινδύνου. Εν τελεί χωρίσαμε και όλα καλά. Από τότε με οποία έχω πάει βάζω πάντα. Το θέμα είναι ότι πριν από ένα χρόνο πήγα με μια με την οποία έβαλα προφυλακτικό κανονικά αλλά η τυπισα είχε καθυστέρηση και με είχε φρικαρει. Έλεγα πως είναι δυνατόν με προφυλακτικό και χωρίς να τελειώσω μέσα να μείνει η άλλη έγκυος . Εν τελεί της ήρθε και μου είπε ότι είχε καθυστέρηση για άλλους λόγους. Από τότε παιδιά μου έχει μείνει ψυχολογικό και με οποία πηγαίνω είμαι σφιγμένος και δεν το ευχαριστιέμαι και όταν βάζω προφυλακτικό. Δεν ξέρω πως να το ξεπεράσω ..

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Χαιρετώ τα μέλη! Είμαι 28 χρόνων και θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι. Πριν 5 χρόνια που ημουν 23 είχα μια κοπέλα με την οποία το κάναμε χωρίς προφυλακτικό. Τότε λόγω ηλικίας δεν είχα την αίσθηση του κινδύνου. Εν τελεί χωρίσαμε και όλα καλά. Από τότε με οποία έχω πάει βάζω πάντα. Το θέμα είναι ότι πριν από ένα χρόνο πήγα με μια με την οποία έβαλα προφυλακτικό κανονικά αλλά η τυπισα είχε καθυστέρηση και με είχε φρικαρει. Έλεγα πως είναι δυνατόν με προφυλακτικό και χωρίς να τελειώσω μέσα να μείνει η άλλη έγκυος . Εν τελεί της ήρθε και μου είπε ότι είχε καθυστέρηση για άλλους λόγους. Από τότε παιδιά μου έχει μείνει ψυχολογικό και με οποία πηγαίνω είμαι σφιγμένος και δεν το ευχαριστιέμαι και όταν βάζω προφυλακτικό. Δεν ξέρω πως να το ξεπεράσω ..
Πάρε εκείνα τα λεπτά προφυλακτικά πως τα λένε δεν ξέρω , και βάλε δύο :P

pathfinder3

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
158
Πόντοι
0
Τύπε, ξεκίνα συνεδρίες με ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια.
Κανόνισε συνεδρία Σάββατο βράδυ και μετά από αυτήν βγείτε για ποτό.
Αφού την πηδήξεις, θα γιατρευτεί το όποιο τραύμα!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.730
Πόντοι
41.813
μια ειναι η λυση τυπε.
να σταματησεις να πηδας για να μην αγχωνεσαι. :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Να πηγαίνεις μόνο με ιερόδουλες όπως *έκανα* εγώ σε αυτές τις ηλικίες. Αν πας σε επαγγελματίες ιερόδουλες έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από κάθε πλευρά.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.313
Πόντοι
22.886
μια ειναι η λυση τυπε.
να σταματησεις να πηδας για να μην αγχωνεσαι. :grin:
Μπάαα .

Θα σκάσει εντός ολίγου νέο post που θα ρωτάει αν έχουμε να του προτείνουμε καμία για ΑΚΑ :coffee:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.730
Πόντοι
41.813
Μπάαα .

Θα σκάσει εντός ολίγου νέο post που θα ρωτάει αν έχουμε να του προτείνουμε καμία για ΑΚΑ :coffee:
λες? :think:

ε να τον στειλουμε τον φιλο στο αναλογο νημα να μορφωθει.
τυπε νηματοθετη ειμαι ο ανθρωπος σου.
απ ολα εχω σημερα. παρε,παρε . :coffee:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
που ειναι ο μεγαλοψυχολογος ανεστης ζαπατας να δωσει λυσεις ? :undecided:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556

Δεν είναι κάτι, θα σου περάσει.

Άντε, το πολύ-πολύ και να προκύψει κανά βλαστάρι σου στη διαδικασία.

Μην το φοβάσαι. Όλοι μας από συμπτώσεις ήρθαμε σε τούτη τη ζωή.

:—)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Εχεις φοβο μη γίνεις father
Κοιτα παιδι δεν πιανει τοσο ευκολα μια γυναικα.
Πρέπει να σπάσει το προφυλακτικο να χυσεις μέσα και παλι τα ποσοστα να πιασει ειναι μικρα.
Εδω αλλοι κατακαημενοι χυνουν μεσα αβερτα και παιδι δεν πιανουν.
Αυτοι που λένε ετυχε μια φορα κλπ ειναι μαλακιες...αυτες ολες εχουν φαει μπολικο ακαποτο και επιασαν.
Τωρα αν μια κοπελα φάει ακαποτο την 8η μερα του κυκλου της 2 φορες αλλη μια στην 12η και μετα την 15η εεε είναι σαν να θελει να γκαστρωθεί.
Υπάρχει το ακαποτο 25η μερα που παιδι δεν πιανει
Αυτά τα στατιστικά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα;
Από περιέργεια ρωτάω, εννοείται όχι για εμένα.

Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
323
Πόντοι
21
Τύπε, ξεκίνα συνεδρίες με ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια.
Κανόνισε συνεδρία Σάββατο βράδυ και μετά από αυτήν βγείτε για ποτό.
Αφού την πηδήξεις, θα γιατρευτεί το όποιο τραύμα!
Ξέρεις κάποια καλή επιστημόνισα;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346
Σταμάτα να φοράς προφυλακτικό. Μια χαρά ήσουν με την πρώην που δεν φορουσες. Μόλις έβαλες έγινε μαλακια

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.755
Πόντοι
2.306
Για νε ξερεις νηματοθετα δεν εισαι μονος.
οταν ημουν φοιτητης το συνηθες σύνθημα στα αμφιθεατρα ηταν:
εσπασε η καποτα του καπιταλισμου,
και βγηκανε τα μπασταρδα της ΔΑΠ Νου Δου Φου Κου.
και εκει ψυχολογικο τους εμεινε.:confused:

Peralta

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Τσεκάρεις πάντα το προφυλακτικό μετά, ακόμα και να έχει διαρροή θα το ξέρεις για να πάρει το χάπι. Αλλιώς τελειώνεις πάντα εκτός.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Εχεις φοβο μη γίνεις father
Κοιτα παιδι δεν πιανει τοσο ευκολα μια γυναικα.
Πρέπει να σπάσει το προφυλακτικο να χυσεις μέσα και παλι τα ποσοστα να πιασει ειναι μικρα.
Εδω αλλοι κατακαημενοι χυνουν μεσα αβερτα και παιδι δεν πιανουν.
Αυτοι που λένε ετυχε μια φορα κλπ ειναι μαλακιες...αυτες ολες εχουν φαει μπολικο ακαποτο και επιασαν.
Τωρα αν μια κοπελα φάει ακαποτο την 8η μερα του κυκλου της 2 φορες αλλη μια στην 12η και μετα την 15η εεε είναι σαν να θελει να γκαστρωθεί.
Υπάρχει το ακαποτο 25η μερα που παιδι δεν πιανει

Με τους Μουλάδες πως τα πάτε; :coffee:

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.393
Πόντοι
2.546
Μου εχει συμβει.Η κοπελα παρα πολυ καλη μου φιλοι που γαμιομασταν γενικοτερα απο παλαιοτερα.Μεγαη ιστορια που παιζει να χαμε παντρευτει.Ηρθε επισκεψουλα ξαναγαμηθηκαμε.Ελευθερα ξαναγαμιομασταν.Κανα διμηνο μετα μου λεει ηθελα να σου πω κτλ,οκ το συζητουσαμε απ τη μια χαιρομουν απ την αλλη ηξερα.Τελκως τιποτα ειχε καθυστερηση περισσοτερη απο οτι συνηθως.Συνεχιζουμε να μιλαμε κ θα ξαναβρισκομαστε ειναι σιγουρο οτι θα ξαναβρεθουμε και θα ξαναγαμηθουμε.Στο μεταξυ εχω ξανακανει χωρις με αλλες.Φιλε μου απλως ασε ξανα τον εαυτο σου στε να μην σε αγχωνει για να ξαναβρεις τον εαυτο σου διοτι περασε το αγχωτικο κομματι και πρεπει να συνεχισεις ετσι οπως εισουν πριν αγχωθεις.Υστερα ειναι θεμα νοοτροπιας σου και των πιστευω σου ολα τα αλλα.Ας πουμε εγω δεν χαλαστηκα στην ιδεα να γινομουν πατερας που αν γινοταν πιθανον το παιδι δεν θα το γνωριζε να φανταστεις!Οτνα ομως ηρθα σοτ λογικα μου ηξερα οτι δεν θα ηταν ζωη αυτη.Να χαιρεσαι που γλυτωσες διοτι αυτο σου δινει την ευτυχια να προχωρησεις και να προσεξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom