Επισκέπτης
δεν ξερω φιλε..μονο ο βοθρουλης εχει ομολογησει οτι τον εχει 1cm..η ταλος ειναι ακομη στην φαση των βασανιστηριων..οσονουπω(στρατηγε μου)θα ομολογησει & αυτος..Θα προσβληθουν τα τραβελια ρε με τον Mister 5cm.
δεν ξερω φιλε..μονο ο βοθρουλης εχει ομολογησει οτι τον εχει 1cm..η ταλος ειναι ακομη στην φαση των βασανιστηριων..οσονουπω(στρατηγε μου)θα ομολογησει & αυτος..Θα προσβληθουν τα τραβελια ρε με τον Mister 5cm.
για εσένα όνειρο και αναπνοή μου....δωρεάν...προσφορά του καταστήματος..... [ να διαφημιστούμε κιόλας] .......
Ομως στην περιγραφη σου, δεν μας λες για ολα τα προσοντα, γιατι στις φωτος δεν μπορω να καταλαβω κ πολλα
διευκρίνησις......σηκωμένος έτσι?........Θα προσβληθουν τα τραβελια ρε με τον Mister 5cm.
μην βα΄ρας ρε...θα τα πω όλα....δεν ξερω φιλε..μονο ο βοθρουλης εχει ομολογησει οτι τον εχει 1cm..η ταλος ειναι ακομη στην φαση των βασανιστηριων..οσονουπω(στρατηγε μου)θα ομολογησει & αυτος..
ένα θα σου πω...κάθε 3 μέρες αλλ΄ζω φερμουάρ.....Ομως στην περιγραφη σου, δεν μας λες για ολα τα προσοντα, γιατι στις φωτος δεν μπορω να καταλαβω κ πολλα
ζουλέψαμε?..... :o :o :o :o :o :o :o :oειναι εκπληξις ... αναπνοή του
ένα θα σου πω...κάθε 3 μέρες αλλ΄ζω φερμουάρ.....
γιατι γελάς βρε.....έχει χαλάσει η ποιότητα των φερμουαρ τελευταία......δεν αντέχουν την.......κολοσσιαία πίεση που τους ασκείται.......
Μιλαμε εχω πεσει κατω απ το γελιο
Χρειαζεται βρακι απο ΛΑΜΑΡΙΝΑγιατι γελάς βρε.....έχει χαλάσει η ποιότητα των φερμουαρ τελευταία......δεν αντέχουν την.......κολοσσιαία πίεση που τους ασκείται.......
Χρειαζεται βρακι απο ΛΑΜΑΡΙΝΑ
ναι βρε....θα συγκαώ....... .....άσε που στο άνοιγμα μπροστά μπορεί ν έχει και κόφτη.....Μην τον ακους Ταλ, θα παθεις ζημια, καλυτερα ας αλλαζεις τα φερμουαρ
gia zigolo den xero, alla an thelete na sas boithiso edo eime ego,35 hronon 1,83 arenopos kai athlitaras ti lete;
το τελευταίο τι τοθελες?......θα σε παρεξηγήσουν.....εγω συν ολα αυτα αλλα και με μεγαλο πουτσο και ξυρισμενη κωλοτρυπα .....
το τελευταίο τι τοθελες?......θα σε παρεξηγήσουν.....
ωραίο πράγμα τα ....κουπέ.....το χω διπορτο φιλε ..... το αμαξι εννοω εεεεεε !!!!!
ε....εδω που μπλέξαμε να μην φάμε και....κανένα πούτσο?.....ταλε;;;;;;;;;;;; κι εσυ ζιγκολο θες;
εννοείται...τι άντρες κακοί,προστυχοι είμαστε....coupe,cabriolet .... cafe au let !!!!
κανω και cob,cif,cim και wet sport για οποιον θελει - talos εισαι μεσα για καφε εννοω χεχεχεχεχε ?????
Ξέχασες το Α-level...coupe,cabriolet .... cafe au let !!!!
κανω και cob,cif,cim και wet sport για οποιον θελει - talos εισαι μεσα για καφε εννοω χεχεχεχεχε ?????
ωραίο πράγμα τα ....κουπέ.....