Επισκέπτης
Μην βιαζεσαι Eri, ριξε μια ματια κ www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,252/]εδω [/URL]
Ολα θα τα πωωωωωωωωω ολααααααααααα...
Μην βιαζεσαι Eri, ριξε μια ματια κ www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,252/]εδω [/URL]
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..και πιο συγκεκριμμενα www.bourdela.com/content/view/1998/1/]εδω[/url] φατσα
και πιο συγκεκριμμενα www.bourdela.com/content/view/1998/1/]εδω[/url] φατσα
Διευ/νση???Ολα καλά αλλά αν ακόμα ψάχνεστε,είμαι αυτό που ζητάτε .
Προσόντα και εμφάνιση αυτή που πρέπει.
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
εχει & τηλεφωνο..
θα τον ξεσκισω τον αθεοφοβο..
παραλληλογραμμο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
για ρωτα αν τον ψιλοπαιρνει κιολας γιατι αυτο το Some other extra services can be arranged κατι τετοιο μου κανει..Μισουλι παιρνω να κλεισω για το βραδυ...και ερχομαι..
O talos ειναι, κοριτσια. Μην ψαρωνετε.
O talos ειναι, κοριτσια. Μην ψαρωνετε.
για ρωτα αν τον ψιλοπαιρνει κιολας γιατι αυτο το Some other extra services can be arranged κατι τετοιο μου κανει..
άτιμοοοο.....μολις με 'έιδες απο μπροστά με γνώρισες....O talos ειναι, κοριτσια. Μην ψαρωνετε.
αυτόφορούσα τότε ε?....το θυμήθηκες....... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)ο ταλος??? επρεπε να το καταλαβω απο το κοκκινο βρακι...
για εσένα όνειρο και αναπνοή μου....δωρεάν...προσφορά του καταστήματος..... [ να διαφημιστούμε κιόλας] .......Ο γνωστος μας talos??? Βρε βρε... κ τον ειχα για καλο παιδι... χαχα
Ας κανει καμια εκπτωση, μονο 20 ευρο εχω στην ακρη για τετοιες περιπτωσης
Κ μια ωρα δεν μου αρκει
ημουν σιγουρος γιατι αυτο το ONLY for ladies (or couples) who want to have the time of their life. με τα κεφαλαια υποδηλωνει οτι τον περνει & γερνει..αντε τυχερουλα..θα περασεις τζαμαικα λεμε..ακου τον ταραμα who want to have the time of their life...αυτο το καταλαβα απο την φωνη....
ημουν σιγουρος γιατι αυτο το ONLY for ladies (or couples) who want to have the time of their life. με τα κεφαλαια υποδηλωνει οτι τον περνει & γερνει..αντε τυχερουλα..θα περασεις τζαμαικα λεμε..ακου τον ταραμα who want to have the time of their life...
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τι ειπες τωρα ρε μεγαλε???
περιμενω να διαβασω την κριτικη σου..ελπιζω να μην σφαχτειτε με το αγριμι για το ποια θα τον παρει πρωτη..λες να του γερνει ρε συντρελε; :o :o :o :o
ναι αλλα πηγαινε στο σωστο θρεντ "τραβελια με υδραυλικα"..να γραψω απο τωρα μιας και ειναι ο ταλος;;;;
περιμενω να διαβασω την κριτικη σου..ελπιζω να μην σφαχτειτε με το αγριμι για το ποια θα τον παρει πρωτη..
ναι αλλα πηγαινε στο σωστο θρεντ "τραβελια με υδραυλικα"..
ακομη καλυτερα..περιμενουμε εναγωνιως την κριτικη σας..Μπορει να κανονισουμε ενα τριο χαχαχα