You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνω ζιγκολό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Claudia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 269
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
γιατι που το ξεβρεις εσυ μπρε?Τι να σου πω τώρα, εδώ πάντως δεν θα βρεις κάτι σχετικό. Γιατί επισημαίνεις το "αγάμητες".....?
Λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει...Καλά γαμήσια πάντως!
basillhs1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
koritsia exv mia protasi na sas kano an uelete mazi moy eimai zikgolo
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
koritsia exv mia protasi na sas kano an uelete mazi moy eimai zikgolo
τυπε μου μηπως εβλεπες πολυ παπακαλιατη?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Επαγγελμα με παρελθον παρον και μελλονεχω μια υποψια....
πως θα βρεις κανα 2 ατομα πολυ καλα εδω μεσα σε αυτο ποτ ψαχνεις κι ας μη δηλωνουν ζιγκολο....
θου κυριε φυλακη τω στοματι μου...... ;)
Και δεν κολωνει στην κριση
Επισκέπτης
Omar apo Αυγαnistan, eimi prothimos, ypakouos, katharo, kai logo krisis kano kales times.
Sorry gia greeklish alla grafo apo Αυγαnisan lem tora.....
Sorry gia greeklish alla grafo apo Αυγαnisan lem tora.....
στειλτε μου πμ οποτε θελετε, ειμαι στη διαθεση σαςΒρε παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος?Ψαχνουμε με την ξαδερφη μου γραφειο αντρων συνοδων και δε μπορουμε να βρουμε.Ειμαστε μουναρες και οι δυο,δεν ειμαστε αγαμητες!!!!Απλα γουσταρουμε να κανουμε το κεφι μας!!!Αν ξερει κανεις καποιο σχετικο site...
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Κρέμεται τίποτα αάμεσα στ πόδια σου καλή μου μουνάρα;Δεν είμαστε και βλάχοι!!!
Βρε παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος?Ψαχνουμε με την ξαδερφη μου γραφειο αντρων συνοδων και δε μπορουμε να βρουμε.Ειμαστε μουναρες και οι δυο,δεν ειμαστε αγαμητες!!!!Απλα γουσταρουμε να κανουμε το κεφι μας!!!Αν ξερει κανεις καποιο σχετικο site...
Βρε παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος?Ψαχνουμε με την ξαδερφη μου γραφειο αντρων συνοδων και δε μπορουμε να βρουμε.Ειμαστε μουναρες και οι δυο,δεν ειμαστε αγαμητες!!!!Απλα γουσταρουμε να κανουμε το κεφι μας!!!Αν ξερει κανεις καποιο σχετικο site...
steile mou to msn sou moro mou mporei na min xriasteis to tilefono !!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλως την περδικα που περπατει λεβεντικα
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
Μηπως εισαι αγαμητος πουστακος?
Μηπως λεμε...
λες να ειναι ανασφαλιστος???γιατι ρωτας...??
δεν πιστευω να σκεφτεσαι να το ξεκινησεις σαν επαγκελμα...!!
και ηθελα να μαθω πως μπορο να γηνω και εγω ηταν το ονοιρο μου απο μικροςΡε τι διαβάζουμε!
Λοιπόν, ως φοιτητής έχω κάνει και αυτή τη δουλειά (άτιμη κοινωνία βλέπετε, εγώ δεν ήθελα, με πίεσαν και οι λοιπές παπαριές που όλοι γνωρίζουμε) οπότε είμαι από τους ελάχιστους εδώ μέσα που έχουν τα απαραίτητα τυπικά προσόντα.
Και μιας και κατέχω αυτή την θέση (ελάχιστοι κλπ), θα το παίξω και λίγο Marlene.
Θέλω λοιπόν το τηλέφωνο εργασίας σας, φωτογραφίες σας και φυσικά τα ονόματά σας. Μετά θα σας απαντήσω που και πότε. Εννοείται απαντώ όλα τα messages, ακόμη και όταν δεν επιλέγω πελάτες.
Επίσης να πω, ότι επειδή είστε δύο, θα σας κάνω και ένα volume discount, δηλαδή εάν φέρετε και μία τρίτη φίλη σας, την πηδάω τζάμπα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις