You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόβλημα με pm
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MALAPERDONIOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 180
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
φιλος δε ξερω... και γω οπως και ολοι μετα τα 5 ποστ ανοιξε και μπορουμε να στειλουμε. δε βλεπω ομως να εχεις ποσταρει τοσα...εβαλα 5 ποστ εκανα επανεκινηση κ τιποτα .πωσ μπορω να απευθυνθω στο σαιτ για επιλυση?
bouboukixxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Προβλημα με τα pm και οχι μονο :S
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
billy, λιγότερο ενοχλητικό είναι το πιρφοροάχρηστο μέλος που μπαίνει να κλείσει με pm κάποιο cg, από το πιρφοροάχρηστο τρολλ που μπαίνει να προκαλέσει. Τα δεύτερα έπρεπε να μπανάρονται με τη μία.Κανονικά πρέπει να γίνει 50 ποστ,πριν να μπορείς να στείλεις π.μ.
Έτσι δεν θα μπαίνει το κάθε πυρφορο/άχρηστο μέλος,ώστε μόνο να στέλνει π.μ σε cg κτλ...
billy, λιγότερο ενοχλητικό είναι το πιρφοροάχρηστο μέλος που μπαίνει να κλείσει με pm κάποιο cg, από το πιρφοροάχρηστο τρολλ που μπαίνει να προκαλέσει. Τα δεύτερα έπρεπε να μπανάρονται με τη μία.
Καλά εννοείται!
Ωραίος.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
και να απαγορευτουν οι κλωνοι και οι τσομπανηδεςΚανονικά πρέπει να γίνει 50 ποστ,πριν να μπορείς να στείλεις π.μ.
Έτσι δεν θα μπαίνει το κάθε πυρφορο/άχρηστο μέλος,ώστε μόνο να στέλνει π.μ σε cg κτλ...
να τα λεμε και αυτα
panosrialas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα σε ολους παρακαλω εχω και εγω προβλημα με τα πμ, μου λεει σφαλμα δεν μπορειτε να στειλετε. Επισης και τα σχολια που θελω να αναρτησω εχουν κολλησει στο περιμενει εγκριση ευχαριστω
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
Παιδια γιατι δε μου στελνει π.μ. μυνηματα;;;;;;
φιλος μετά τα 5 post που θα κανεις θα μπορεις να στειλεις ΠΜ.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
γιατι εδω και 5 χρονια δεν εχεις μιλησει καθολου.απλα παρακολουθεις.για να ενεργοποιηθουν τα πμ πρεπει να εχεις 5+ ποστ στα νηματα.παιδια ειμαι παλιος στο site αλλα δεν μπορω να στειλω pm μια βοηθεια παρακαλω
γιατι εδω και 5 χρονια δεν εχεις μιλησει καθολου.απλα παρακολουθεις.για να ενεργοποιηθουν τα πμ πρεπει να εχεις 5+ ποστ στα νηματα.
Καλησπερα, ιδια περιπτωση και με εμενα, αλλα μου στελνουν και δεν μπορω να τους απαντησω
καλημέρα και γω το ιδιο πρόβλημα εχω εδώ κ καιροΚαλησπερα σε ολους παρακαλω εχω και εγω προβλημα με τα πμ, μου λεει σφαλμα δεν μπορειτε να στειλετε. Επισης και τα σχολια που θελω να αναρτησω εχουν κολλησει στο περιμενει εγκριση ευχαριστω
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Ναι. Τώρα είσαι ok.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.854
- Πόντοι
- 19.795
Και εγω εχω προβλημα μα τα πμ που μου στελνουν. Εμφανιζονται στο μειλ μου και δεν το θελω. Μπορει να γινει κατι γιαυτο;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 117
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις