You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόβλημα με Microsoft Office
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Μια ειναι η λυση
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Μια ειναι η λυση
ναι και με outlook τι κανεις οταν εχεις openoffice?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
mozilla www.mozilla.org/]thunderbird[/url]ναι και με outlook τι κανεις οταν εχεις openoffice?
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εχει κανεις κανα pdf για το Outlook? σε Ελληνικα αν γινεται
ρε παιδια εχω 3 μαιλς και δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το outlook ειμαι σοβορα γιατρε μου;;;;
Ουτε κι εγω ξερω πως λειτουργει το outlook και ας εχω παρει και ECDL!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ρε παιδια εχω 3 μαιλς και δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το outlook ειμαι σοβορα γιατρε μου;;;;
Τι εννοείς?
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Λοιπόν, αν έχεις σχετικά γρήγορο pc, η λύση για να αποφευγεις ολες τις ταλαιπωρίες με κρακ , serials , σπασιματα κτλ ειναι μια ...
Θα βρεις αυθεντικό iso του Office 2007 Enterprise Edition. Η συγκεκριμένη έκδοση ΔΕΝ χρειαζεται activation, ούτε serial key, γιατι ειναι απο την μάνα της η έκδοση που πουλαει η microsoft σε μεγαλες εταιρειες για μαζική εγκατάσταση σε μηχανακια.
Θα βρεις αυθεντικό iso του Office 2007 Enterprise Edition. Η συγκεκριμένη έκδοση ΔΕΝ χρειαζεται activation, ούτε serial key, γιατι ειναι απο την μάνα της η έκδοση που πουλαει η microsoft σε μεγαλες εταιρειες για μαζική εγκατάσταση σε μηχανακια.
Οποιος θελει να συγχρονισει τους λογαριασμους mail του με το outlook (κοινως να λαμβανει την αλληλογραφια του με το outlook)μπορει να κατεβασει το ypops.Τι ακριβως κανει και οδηγιες για τη χρηση του μπορειτε να βρειτε με ενα απλο googling
Τι εννοείς?
ακριβως αυτο που διαβαζεις δεν εχω ιδεα να το χρησιμοποιω
Επισκέπτης
Το 2007 εχει παρα πολλα προβλημα τα οποια η Microsoft δεν εχει καταφερε να λυσει ακομα.Κυριως σε θεματα συμβατοτητας.
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
+++10000000000000000000000000000000000Λοιπόν, αν έχεις σχετικά γρήγορο pc, η λύση για να αποφευγεις ολες τις ταλαιπωρίες με κρακ , serials , σπασιματα κτλ ειναι μια ...
Επισκέπτης
Σιγουρα θες καλο μηχανημα γιατι το 07 ειναι πολυ απαιτητικο θελει 2gb RAM.Αλλα οπως ειπα και ποιο πανω εχει παρα μα παρα προβληματα δεν ειναι ιδανικο
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Microsoft.Office.2007.Enterprise.SP1.Integrated.GREEK
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εδώ ήμουν πάντα.....Η επιστροφη του ασωτου!!!!
Αριωνα Wellcome back!
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.908
- Πόντοι
- 366
Σιγουρα θες καλο μηχανημα γιατι το 07 ειναι πολυ απαιτητικο θελει 2gb RAM.Αλλα οπως ειπα και ποιο πανω εχει παρα μα παρα προβληματα δεν ειναι ιδανικο
Έγω έχω 1GB και μιά χαρά τα πάει.
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη την Access.
Δυστυχώς για όποιον θέλει να γράψει κείμενο στοιχειωδώς εμφανίσιμο (με συνέπεια στα στυλ, περιεχόμενα, παραπομπές, σύνθετους πίνακες) το Word είναι η μόνη λύση.
Επίσης κάθε νέο version καλώς ή κακώς έχει μικροβελτιώσεις (δεν είναι και τελείως άχρηστοι εκεί στο Redmond) και μετά είναι πολύ δύσκολο να πάει κανένας πίσω.
Ήδη δουλεύω με τα Word 2007, Outlook 2007 και Excel 2007 και μου είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσω παλιότερες εκδόσεις.
Το μόνο που μου την έχει σπάσει και δεν έχω κατορθώσει να λύσω με το Word 2007 είναι οι λίστες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις