Manoskiller09
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κριμα να μην μπορουμε να το βρουμε...
Τύπε,οι εικόνες που θες να αποκτήσεις είναι προϊόν ξεφτιλισμένης δραστηριότητας μαλακισμενων χρηστών του τουίτερ. Οι εικόνες αυτές είναι προσωπικές φωτογραφίες απλών, καθημερινών κοριτσιών, μαναδων, θυγατερων, αδερφών που απλά γούσταραν να καυλαντίσουν. Δεν είναι ούτε της Ριάνα, ούτε της Μπιγιονσέ, ούτε της Λόπεζ. Ο λογαριασμός μου στο τουίτερ είναι πλήρης από τέτοιας τεχνοτροπίας φώτο που ποτέ δεν θα μοιραστώ με κανένα. Φαντάζομαι οι περισσότεροι που καυλαντίζουμε ή γαμάμε μέσω τουίτερ δεν θα ξεφτιλιστούμε πότε έτσι.
Κλειδώσετε το παρόν....
Ας πούμε απο Γιουσεφ τι είχε μέσα?
σχεδον..29 ειμαι ρε αν δεν γαμησω τωρα καθε μερα πουμαι και ξεκουραστος αφου δεν εργαζομαι ποτε θα γαμω/ στΑ 50??
Τύπε,οι εικόνες που θες να αποκτήσεις είναι προϊόν ξεφτιλισμένης δραστηριότητας μαλακισμενων χρηστών του τουίτερ. Οι εικόνες αυτές είναι προσωπικές φωτογραφίες απλών, καθημερινών κοριτσιών, μαναδων, θυγατερων, αδερφών που απλά γούσταραν να καυλαντίσουν.
Κλειδώσετε το παρόν....
Εξω απο το Φ99 στεκεται συνεχεια ενας πακιστανος με κινητο.
Αν δε λες παπαρίες, το είχες πράγματι ΚΑΙ το έσβησες .....πρέπει να ήταν τεράστια μούφα λοιπόν
Δωστε link να την παιξουμε. :S :S :S
@maximilian
οκ χαλάρωσε λιγάκι με τους χαρακτηρισμούς.. με χίλιους δύο τρόπους μπορεί να διαρρεύσει μια φωτογραφία στο Ιντερνέτ. πολλές π.χ μπορεί να είναι προϊόν κλοπής ή ακόμα και εκβιασμού. αλλά και ακόμα και οι ιδιες να τις έστειλαν πρέπει δηλαδή να τις κυκλοφορήσουμε περαιτέρω και να τις κράζουμε;
Ok. Κονέ με τη φίλη σου τώρα και πού το έχασε γιατι μαλλον το βρηκα έγωθυμηθηκα φιλη μου που εχασε το κινητο της παλια σε ταξι...
Ειχε πανικοβληθεί και ειχε τρελαθεί ασχημα. Στο τελος μου εξηγησε ότι μεσα ειχε φωτο να παιρνει πιπες από τον πρωην της κι έναν αλλον που της εβαζε διαφορα στον κωλο.
Εκανε που εκανε την τρελα της-οκ, μαγκια της και χαρα της-αλλα ρε γαμωτο, πρεπει παντα να γινει η στραβη να θυμηθούμε ολοι ποσο ευάλωτοι μπορούμε να γινουμε?