Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 173
- Πόντοι
- 16
Ανεβαστε τα ρε να τα δουμε!!!!
Συνηθως xhamster τα ανεβαζεις
Ειχαμε πετυχει εναν μαλακα Κερκυρα αλλα εφαγε πολλες σφαλιαρες
Βεβαια φαινοταν ανωμαλος φουλ και ηταν και πουσταρα σιγουρα
Τετοιες δυσκολες αποστολες τις αναλαμβάνει ο Λιλας τυπε. :S :S :S
ερωτηση προς τους ψαγμενους,,,απο οτι φενεται ειναι πολλοι εδω,,,,,ξερετε τι γινετε με τα βιντεο που τραβανε σε παραλιεσ γυμνηστων οι ματακιδες????? ειμαστε παθωντες,,,τελευτεα στιγμη τον πηραμε χαμπαρη
Τότε,στο γυμνές φωτογραφίες από τις γυναίκες μας θα επρεπε να το ανεβάσεις
ερωτηση προς τους ψαγμενους,,,απο οτι φενεται ειναι πολλοι εδω,,,,,ξερετε τι γινετε με τα βιντεο που τραβανε σε παραλιεσ γυμνηστων οι ματακιδες????? ειμαστε παθωντες,,,τελευτεα στιγμη τον πηραμε χαμπαρη
Χθες μιλούσα στο τουίτερ (ντι εμ) με εργαζόμενη σε νοσοκομείο. Η κοπέλα μου είπε πως είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο της τουιτερού που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας γιατί κάποιος που μιλούσαν ανέβασε δημόσια γυμνές φωτογραφίες αναφέροντας το όνομα της. Τις είδαν φίλοι και συγγενείς της. Δεν το άντεξε.
Τραβάτε παίξτε το πουλάκι σας με τίποτα τραβελοκωλοτρυπίδες...
μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη οτι δεν θα σε δει κανενας τυπε :S :S :S
εγω το ειδα το dropbox.κατι βιντεακια κατεβασα,οι φωτο λιγες οι καλες.
Βαλε κάνα μουνί ρε τύπε, γεμάτο χύστες είναι εδώ!
εγω παντως εχω ρεκορ 8 μαλακιες σε μια μερα οταν ημουν 17 δεν επαθα τιποτα, απλα μετα κοιμομουν 11 ωρες!Μπορει να ειναι απασχολημενος για να καταρρίψει το ρεκορ τυπε. :S :S :S
Μπορει να ειναι απασχολημενος για να καταρρίψει το ρεκορ τυπε. :S :S :S
εγω παντως εχω ρεκορ 8 μαλακιες σε μια μερα οταν ημουν 17 δεν επαθα τιποτα, απλα μετα κοιμομουν 11 ωρες!
αν πιανεις και το τραβηγμα για να μην τελειωσω μεσα της τοτε παμε για καλο ρεκορ κανα 2 την μερα..Σε πιστεύω!
Τώρα με την κοπέλα σου ποιο είναι το ρεκόρ σου σε 24 ώρες;
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=265103.0;attach=944848;image[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://readysettrek.wpengine.com/wp-content/uploads/2015/02/sleeping-gif-12.gif
αν πιανεις και το τραβηγμα για να μην τελειωσω μεσα της τοτε παμε για καλο ρεκορ κανα 2 την μερα..
σχεδον..29 ειμαι ρε αν δεν γαμησω τωρα καθε μερα πουμαι και ξεκουραστος αφου δεν εργαζομαι ποτε θα γαμω/ στΑ 50??Την πηδάς κάθε μέρα;