ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
φίλε οικονομόλογος σπούδασες?εγώ σε θυμάμαι στα μπουρδέλα της ιάσωνος και δίδασκες.Πώς,πού και από πότε?
σιωπή εσύ αλιτήριε
φίλε οικονομόλογος σπούδασες?εγώ σε θυμάμαι στα μπουρδέλα της ιάσωνος και δίδασκες.Πώς,πού και από πότε?
νομίζω με 6 θα υπαχθούμε στο ΔΝΤ...
αλλά δν νομίζω οι ευρωπαίοι να αφήσουν το 2% του ευρώ να πάθει κάτι τέτοιο.... Θεωρητικά δν τους "συμφέρει"....
k, η χωρα δεν 8α γινει Αργεντινη ἠ Ρωσσια των αρχων του 90
ο ασ8ενης 8α παραμεινει ημι8ανης, να καταναλωνει spread και την εξαγωγικη δραστηριοτητα της ΕΕ (οσο μικρη λογω purchasing power ειναι αυτο)
Παραλληλα, επειδη ο George ανεφερε εχ8ες για κυριαρχικα δικαιωματα, προλειανει το εδαφος....
Τελος, τα κοπροσκυλα/συνδικαλιστες/αεργοι τσαμπα μαγκες που εχουν 'παρκαρει' στο Δημοσιο, σε Οργανισμους, ΜΚΟ, 8α συνεχισουν να απομυζουν το κουφαρι της πολυπα8ης αυτης χωρας
εν αναμονή εξ ανελίξεων.... Το σίγουρο είναι ότι με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί δν είναι καιρός ούτε για arbitrage ;)
αυτοί οι αμερικάνοι δεν παίζονται υποβάθμισαν και την Ισπανία...
και βλέπετε την ανοδική του δολαρίου τις τελευταίες ημέρες από 1,51 στο 1,47
για να δούμε τι θα κάνουν αν συστήσει και η ευρώπη μερικούς οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης.... ;)
αχαχαχαχαχαχαχα
προσπαθώ να βρω πώς γίνεται η ελληνική οικονομία να εχει νόμισμα 1 προς 1,47 με την αμερικανική και δεν μπορώ να καταλήξω πουθενά.....
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Λυπαμαι, οταν διαβαζω εδω μεσα, δυσμενεις κρισεις για τον Πρωθυπουργο του Ελληνικου κρατους,χωρις καν να εχουν περασει οι εξη(6) πρωτοι μηνες.ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ.Ας τον αφησουμε τον ανθρωπο να κανει την σοβαρη προσπαθεια που καταβαλλει για ανακαμψη της οικονομιας μας, που ειναι και αποδεχτη απο οτι βλεπω απο τα αλλα κομματα και μετα τον κρινουμε.Μην λησμονουμε οτι ειναι στην διακυβερνηση της Πατριδος μας δυο μηνες μονο κληρονομοντας δυσκολες οικονομικες συνθηκες.Συνιστω υπομονη και οχι βιαστικα σχολια.Ειμαστε στο Internet και μας διαβαζουν πολλοι απο καθε κατευθυνση.Ας ειμαστε σωστοι και προσεχτικοι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
<<Παντειοις αρετης μιμνεσκεο>>.Αν δεν εισαι σε θεση να το μεταφρασεις,ενοχλησε με,να σου το μεταφρασω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Λυπαμαι, οταν διαβαζω εδω μεσα, δυσμενεις κρισεις για τον Πρωθυπουργο του Ελληνικου κρατους,χωρις καν να εχουν περασει οι εξη(6) πρωτοι μηνες.ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ.Ας τον αφησουμε τον ανθρωπο να κανει την σοβαρη προσπαθεια που καταβαλλει για ανακαμψη της οικονομιας μας, που ειναι και αποδεχτη απο οτι βλεπω απο τα αλλα κομματα και μετα τον κρινουμε.Μην λησμονουμε οτι ειναι στην διακυβερνηση της Πατριδος μας δυο μηνες μονο κληρονομοντας δυσκολες οικονομικες συνθηκες.Συνιστω υπομονη και οχι βιαστικα σχολια.Ειμαστε στο Internet και μας διαβαζουν πολλοι απο καθε κατευθυνση.Ας ειμαστε σωστοι και προσεχτικοι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
''Η ηδονη του ενος οδυνη του αλλου''.Αμα δεν το καταλαβαινεις-δεν εισαι σε θεση να το μεταφρασεις,ενοχλησε με.Ειναι η απαντηση που σου δινω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.1.Διόρθωσε ότι λάθη έχεις κάνει,στα έκανα κόκκινα...
2.Κόψε το ατονικό σύστημα...
Και μετά έλα να σου μεταφράσω εγώ τ'αρχαία*...
(τα οποία μάλλον έχεις γράψει και λάθος...)
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
''Η ηδονη του ενος οδυνη του αλλου''.Αμα δεν το καταλαβαινεις-δεν εισαι σε θεση να το μεταφρασεις,ενοχλησε με.Ειναι η απαντηση που σου δινω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Βλεπω καραγκιοζακο οτι χανεις ευκολα την ψυχραιμια σου.Αν δεν το εχεις καταλαβει εχεις γινει περιγελο εδω μεσα στο site.Συνεχισε γιατι σπαω μεγαλη πλακα.Μετα τιμης ο μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας.Η ηδονή που ψάχνεις....απ'το γαμήσι που θες να σου ρίξω από χθες ανάπηρε λαχνέ...δεν πρόκειται να υπάρξει...
Μετά τιμής κ καύλας...Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!
Μια χαρά το κόβω το δολλαριάκι ... πέρσι στο 1,3κάτι όπως κάθε ευρωπαίος είχα κάνει πάρτι στο αμέρικα, αλλά φέτος είναι που θα ξεσαλώσω!!!αυτοί οι αμερικάνοι δεν παίζονται υποβάθμισαν και την Ισπανία...
και βλέπετε την ανοδική του δολαρίου τις τελευταίες ημέρες από 1,51 στο 1,47
για να δούμε τι θα κάνουν αν συστήσει και η ευρώπη μερικούς οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης.... ;)
Βλεπω καραγκιοζακο οτι χανεις ευκολα την ψυχραιμια σου.Αν δεν το εχεις καταλαβει εχεις γινει περιγελο εδω μεσα στο site.Συνεχισε γιατι σπαω μεγαλη πλακα.Μετα τιμης ο μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας.
ε???????????????Μημπως ψαχνεις για ΑΡΣΕΝΙΚΟ και μου τριβεσαι συνεχεια? Επεσες στην σωστη περιπτωση,συγχαρητηρια,αν σε συμπαθησω ισως κανω το ψυχικο.Μετα τιμης ο μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας.Τα bold τα χρησιμοποιείς...γιατί νομίζεις οτι δεν βλέπουμε καλά ή για να σε προσέξουμε ?
Είμαι ψυχραιμότατος...ειδικά τώρα,έχω τον πούτσο μου ανα χείρας...κ περιμένω να κατέβει η επόμενη τσόντα...για να τον παίξω...
Μέχρι τότε...μαλακίζομαι μαζί σου...
Επίσης,να σε ενημερώσω πως είμαι περίγελο...εντός κι εκτός site...
Μετά τιμής...Ο ΓΑΜΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ bourdela.tv
ΦΙΛΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ
...
Δεν έχετε καταλάβει ότι η κοινωνία σε ποσοστό 70-30 είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Από τους 10.000.000 σχεδόν ψηφοφόρους, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις τελευταίες εκλογές ψηφίστηκαν από τους μισούς περίπου τα 5.000.000. Όταν το 2004 ήταν 6,3 εκατ και το 2007 5,6 εκατ. (σε μικρότερα εκλογικά σώματα). Το μισό εκλογικό σώμα τους φτύνει. Επί του συνόλου του εκλογικού σώματος αυτή η κυβέρνηση έχει την επιδοκιμασία του 1/3.
...
]
Τι είδους δημιουργική λογιστική είναι αυτή? ... για αυτό και δεν αναφέρεται?
Οι αριστεροί τελικά είναι ακόμα πιο γελοίοι ... πέρα από αμόρφωτοι πλέον...
Γιατί? ... αφού σε ζώα απευθύνεστε...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ..