Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

  • Είναι χειρότερη

    Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.976
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
νομίζω με 6 θα υπαχθούμε στο ΔΝΤ...
αλλά δν νομίζω οι ευρωπαίοι να αφήσουν το 2% του ευρώ να πάθει κάτι τέτοιο.... Θεωρητικά δν τους "συμφέρει"....

k, η χωρα δεν 8α γινει Αργεντινη ἠ Ρωσσια των αρχων του 90

ο ασ8ενης 8α παραμεινει ημι8ανης, να καταναλωνει spread και την εξαγωγικη δραστηριοτητα της ΕΕ (οσο μικρη λογω purchasing power ειναι αυτο)

Παραλληλα, επειδη ο George ανεφερε εχ8ες για κυριαρχικα δικαιωματα, προλειανει το εδαφος....

Τελος, τα κοπροσκυλα/συνδικαλιστες/αεργοι τσαμπα μαγκες που εχουν 'παρκαρει' στο Δημοσιο, σε Οργανισμους, ΜΚΟ, 8α συνεχισουν να απομυζουν το κουφαρι της πολυπα8ης αυτης χωρας
 

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Μηνύματα
2.653
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
k, η χωρα δεν 8α γινει Αργεντινη ἠ Ρωσσια των αρχων του 90

ο ασ8ενης 8α παραμεινει ημι8ανης, να καταναλωνει spread και την εξαγωγικη δραστηριοτητα της ΕΕ (οσο μικρη λογω purchasing power ειναι αυτο)

Παραλληλα, επειδη ο George ανεφερε εχ8ες για κυριαρχικα δικαιωματα, προλειανει το εδαφος....

Τελος, τα κοπροσκυλα/συνδικαλιστες/αεργοι τσαμπα μαγκες που εχουν 'παρκαρει' στο Δημοσιο, σε Οργανισμους, ΜΚΟ, 8α συνεχισουν να απομυζουν το κουφαρι της πολυπα8ης αυτης χωρας

εν αναμονή εξ ανελίξεων.... Το σίγουρο είναι ότι με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί δν είναι καιρός ούτε για arbitrage  ;)
 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Μηνύματα
9.703
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
εφτιχος που ερχοντε χριστουγενα.
μετα θα γινι το κραχ.
πουλα! :2funny:
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
αυτοί οι αμερικάνοι δεν παίζονται  :2funny: υποβάθμισαν και την Ισπανία...

και βλέπετε την ανοδική του δολαρίου τις τελευταίες ημέρες από 1,51 στο 1,47 :2funny:

για να δούμε τι θα κάνουν αν συστήσει και η ευρώπη μερικούς οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης....  ;)


αχαχαχαχαχαχαχα

προσπαθώ να βρω πώς γίνεται η ελληνική οικονομία να εχει νόμισμα 1 προς 1,47 με την αμερικανική και δεν μπορώ να καταλήξω πουθενά.....
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
αχαχαχαχαχαχαχα

προσπαθώ να βρω πώς γίνεται η ελληνική οικονομία να εχει νόμισμα 1 προς 1,47 με την αμερικανική και δεν μπορώ να καταλήξω πουθενά.....

μήπως να έβλεπες την ελληνική ως τμήμα της ευρωζώνης;;;

θα σε βοηθούσε;
 

Επισκέπτης
ΦΙΛΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ

από ΝΕΟΣ 4:08πμ, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009
(Τροποποιήθηκε 5:02πμ, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009)
ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ....

Σήμερα, ο νεόκοπος Έλλην Πρωθυπουργός, ανακάλυψε την Ελληνική οικονομία. Με ατέλειωτα ψεύδη, ανακρίβειες, συγκάλυψη ημετέρων και υμετέρων κλπ.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την εισαγωγική του τοποθέτηση:

«Ζητώ και από τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης να συμβάλουν στη θετική εικόνα της πατρίδας μας στο εξωτερικό. Είναι και εθνικό μας καθήκον, μπροστά στην απαξίωση της εικόνας μας των τελευταίων ετών. Μια απαξίωση, που τραυματίζει όλους μας, τη Δημοκρατία μας και την οικονομία μας.»

Ναι. ΕΙΝΑΙ εθνικό μας καθήκον. Τα ψέματα όμως αρχίζουν νωρίς. Λέει "μπροστά στην απαξίωση της εικόνας μας των τελευταίων ετών". Ποιων τελευταίων ετών κύριε Παπανδρέου; Την απαξίωση από το 1981, δεν λέτε καλύτερα. Των τελευταίων 30 ετών. Τότε ΔΕΝ ήταν εθνικό σας καθήκον;

Το ρεπορτάζ συνεχίζει:

"Αναφερόμενος στην κατάσταση της οικονομίας, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι η κυβέρνηση εδώ και 60 μέρες καταβάλλει μια τεράστια προσπάθεια για αλλαγή της εικόνας, παρομοιάζοντας μάλιστα την κατάσταση με εκείνη που είχε παραλάβει η κυβέρνηση Παπανδρέου το 1993.

Επανέλαβε μάλιστα τη φράση του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου «ή θα αφανίσουμε το χρέος ή το χρέος θα αφανίσει εμάς».

Ο κ. Παπανδρέου άσκησε δριμύτατη κριτική στη ΝΔ λέγοντας ότι με την πολιτική της παρέδωσε την Ελλάδα με μειωμένη εθνική κυριαρχία.

«Το δημοσιονομικό αδιέξοδο της χώρας απειλεί την εθνική μας κυριαρχία, για πρώτη φορά από το 1974» τόνισε.

Στη συνέχεια ανέλυσε τα βήματα που έχουν γίνει από την κυβέρνηση, όπως την κατάθεση του προϋπολογισμού, το άνοιγμα της διαδικασίας για τομές στο φορολογικό, στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος και το Ασφαλιστικό.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι τον Ιανουάριο θα κατατεθεί στις Βρυξέλλες το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης: «Αυτό το πρόγραμμά μας αποτελεί και την αξιόπιστη πρότασή μας για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων της χώρας, όπως βέβαια και του τεράστιου βάρους του δημοσίου ελλείμματος και χρέους, που εκτινάχτηκε στα ύψη τα τελευταία χρόνια.»

Λοιπόν, τα λόγια ευγενείας σωθήκαν. ΤΕΛΟΣ. Αν θεωρείτε ότι μιλάτε σε μαϊμούδες και σε κλακαδόρους, ώρα να ξυπνήσετε.

Πρώτον. Η εικόνα, λέει, είναι ίδια με το 1993. Ερωτώ:

Αυξήθηκε κατά 1000% το δημόσιο χρέος της Ελλάδας την δεκαετία του 1980 ναι ή όχι;

Ποιος ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας τότε; Ποιος βούλιαξε τα δημόσια οικονομικά με όργιο προσλήψεων και τα ανερυθρίαστα "Τσοβόλα δώστα όλα"; Αυτός που αλλα έλεγε και άλλα έκανε, μήπως; Αυτός που είπε ότι πρέπει να αφανίσουμε το Δημόσιο Χρέος; Ο ίδιος; Ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού; Ο οποίος Γιώργος Παπανδρέου, συμμετέχων από τότε στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ τι ακριβώς έκανε; Τι έκανες 30 χρόνια στην πολιτική κ. Παπανδρέου; Τι έκανες όντας δέκα και πλέον έτη από αυτά, υπουργός των ελληνικών κυβερνήσεων; Δεν ήξερες; Ιδού το curicilum του κυρίου Τζέφρι

* Υφυπουργός Πολιτισμού (Ιούλιος 1985 - Φεβρουάριος 1987)
* Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1988 - 1989)
* Υφυπουργός Εξωτερικών (Οκτώβριος 1993 - Ιούλιος 1994)
* Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (Ιούλιος 1994 - Σεπτέμβριος 1996)
* Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (Σεπτέμβριος 1996 - Φεβρουάριος 1999)
* Υπουργός Εξωτερικών (Φεβρουάριος 1999 - Φεβρουάριος 2004)

Ακόμη: Σε άλλη χώρα ζω; Άλλαξε ΝΑΙ ή ΟΧΙ ο εκλογικός νόμος, παραμονές εκλογών του 1989 προκειμένου να μην μπορεί να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση, με αποτέλεσμα την τριπλή εκλογική αναμέτρηση και την μέγιστη οικονομική ταλαιπωρία της χώρας (αφήνω εκτός τον εν γένει διασυρμό). Ποιος τον άλλαξε το νόμο; Γιατί; Για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας;

Δεύτερον. Παρέδωσε λέει, λοιπόν, η ΝΔ την Ελλάδα με μειωμένη εθνική κυριαρχία. Πριν 60 ημέρες δεν έλεγες λεφτά υπάρχουν; Πριν 60 ημέρες δεν πανηγύριζες στην μέση της Χαρ. Τρικούπη σε πόντιουμ, περιτριγυρισμένος από σημαιάκια και λέγοντας "Πάμε". Άντε ντε, για πάμε.

Η ΝΔ μας χρέωσε 75 περίπου δις Ευρώ επιπλέον. ΝΑΙ. Εϊναι υπόλογη η ΝΔ. Πού πήγαν τα χρήματα; Που πήγε αυτός ο πακτωλός; Γιατί μετά τις τελευταίες εκλογές, Καραμανλής, Αλογοσκούφης, Σουφλιάς έσπευσαν να αποχωρήσουν από θέσεις, πολιτική κλπ;

Αφού λες ότι υπάρχουν υπεύθυνοι, ξεκίνα ΑΥΡΙΟ έλεγχο των δημόσιων οικονομικών της τελευταίας δεκαετίας και ξεσκόνισμα των δημόαιων βιβλίων, ακόμα και με παροχή εθελοντικής εργασίας από ορκωτούς, προκειμένου με διαδικασίες εξπρές να αποκαλυφθούν τα εγκλήματα και ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ να οδηγηθούν επιτέλους κάποιοι εκεί που ανήκουν: ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

Είναι αδιανόητο να θεωρείται κακούργημα αν ένας απλός, οποιοσδήποτε άνθρωπος σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα "...διαπράττει απάτες κατ' επάγγελμα ή κατά συνήθεια και το συνολικό όφελος ή η συνολική ζημία υπερβαίνουν το ποσό των 14.500 ευρώ (5.000.000 δρχ.) ή β) αν το περιουσιακό όφελος ή η προξενηθείσα ζημία υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 73.000 ευρώ (25.000.000 δρχ.)"  και να τιμωρείται με 10ετή κάθειρξη και τα λαμόγια της εξουσίας των δις επί δις που έκαναν φτερά, οι επιτήδειοι των στημένων διαγωνισμών, των κρατικών προμηθειών, των ρουσφετιών και των ατέλειωτων διορισμών, των χαριστικών συμβάσεων και των απευθείας αναθέσεων, που αν τους πεις να περιγράψουν ένα αστικό λεωφορείο ή ένα τρόλεϊ θα σου ζωγραφίσουν ένα χρυσό μαχαιροπήρουνο, να είναι εκτός φυλακής.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΡΑ.Verba - verba και λόγια της πλώρης... Έργα τώρα.

Τρίτον. Σύσταση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ που θα αναλάβουν μέχρις κεραίας τον έλεγχο των δημόσιων οικονομικών εφεξής ΤΟΝ Ε-Λ-Ε-Γ-Χ-Ο. Την αξιολόγηση των Δημόσιων Υπαλλήλων. Τον έλεγχο των προμηθειών.  Ο μόνος τρόπος να βγεις από την μίζερη θέση που είσαι σήμερα, είναι η ΠΕΡΙΚΟΠΗ δαπανών. Τελεία. Έχεις κ. Παπανδρέου συντάξει έναν προϋπολογισμό που προσθέτει ακόμα μεγαλύτερο χρέος στο ήδη υπάρχον.  Πώς λες ότι νοικοκυρεύεις; Δανείζεααι. Εκτός αν απλά δανείζεσαι για να αποχωρήσεις  το ταχύτερο, με ελαφρά και στεγνός.

Ντροπή!

Ξέρεις τι θα πει πολιτική σωτηρίας; Θα πει ρήξεις από χθες. Από την πρώτη μέρα που μπήκες στο Μαξίμου. Υπάρχει ή δεν υπάρχει πρόγραμμα; Σπάστε τα αποστήματα και  τα κεκτημένα των κλακαδόρων σας. Σπάστε αβγά. Και ο Γιώργος του λαού και ο Γιώργος της Bildeberg ΔΕΝ γίνεται, φίλε πρωθυπουργέ. Κατέβα από το Καστρί και από το Καστελόριζο, άσε τις Παπανδρεϊκές μασκαράτες και την λεξιλαγνεία και πιάσε μαστίγιο και μαχαίρι.

Αλλιώς το καρότο θα το κρατάτε εφεξής ΕΣΕΙΣ και θα τρέχετε. Δεν έχετε φαίνεται καταλάβει σε τι άγριες εποχές ζούμε για να κοροϊδεύετε ακόμα κατάμουτρα τον - όποιο - πολίτη. Δεν έχετε καταλάβει ότι σας εκλέγει η αηδιασμένη πλειοψηφία, επί της ουσίας η βολεμένη μειοψηφία. Δεν έχετε καταλάβει ότι η κοινωνία σε ποσοστό 70-30 είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ.  Από τους 10.000.000 σχεδόν ψηφοφόρους, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις τελευταίες εκλογές ψηφίστηκαν από τους μισούς περίπου τα 5.000.000. Όταν το 2004 ήταν 6,3 εκατ και το 2007 5,6 εκατ. (σε μικρότερα εκλογικά σώματα). Το μισό εκλογικό σώμα τους φτύνει. Επί του συνόλου του εκλογικού σώματος αυτή η κυβέρνηση έχει την επιδοκιμασία του 1/3. Τόσα χρόνια οι επαγγελματίες κυβερνήτες, βουλώνανε στόματα από τα δανεικά και αγύριστα. Βουλώνανε συνειδήσεις, δημοσιογραφικές πένες, ακαδημαϊκές έδρες, άσπρες μπλούζες και χαρτογιακάδες με γραβάτες με τριπλούς κόμπους.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Και εδώ και, οσονούπω, εκτός. Τελεία.


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ..
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
Λυπαμαι, οταν διαβαζω εδω μεσα, δυσμενεις κρισεις για τον Πρωθυπουργο του Ελληνικου κρατους,χωρις καν να εχουν περασει οι εξη(6) πρωτοι μηνες.ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ.Ας τον αφησουμε τον ανθρωπο να κανει την σοβαρη προσπαθεια που καταβαλλει για ανακαμψη της οικονομιας μας, που ειναι και αποδεχτη απο οτι βλεπω απο τα αλλα κομματα και μετα τον κρινουμε.Μην λησμονουμε οτι ειναι στην διακυβερνηση της Πατριδος μας δυο μηνες μονο κληρονομοντας δυσκολες οικονομικες συνθηκες.Συνιστω υπομονη και οχι βιαστικα σχολια.Ειμαστε στο Internet και μας διαβαζουν πολλοι απο καθε κατευθυνση.Ας ειμαστε σωστοι και προσεχτικοι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
 

Επισκέπτης
Λυπαμαι, οταν διαβαζω εδω μεσα, δυσμενεις κρισεις για τον Πρωθυπουργο του Ελληνικου κρατους,χωρις καν να εχουν περασει οι εξη(6) πρωτοι μηνες.ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ.Ας τον αφησουμε τον ανθρωπο να κανει την σοβαρη προσπαθεια που καταβαλλει για ανακαμψη της οικονομιας μας, που ειναι και αποδεχτη απο οτι βλεπω απο τα αλλα κομματα και μετα τον κρινουμε.Μην λησμονουμε οτι ειναι στην διακυβερνηση της Πατριδος μας δυο μηνες μονο κληρονομοντας δυσκολες οικονομικες συνθηκες.Συνιστω υπομονη και οχι βιαστικα σχολια.Ειμαστε στο Internet και μας διαβαζουν πολλοι απο καθε κατευθυνση.Ας ειμαστε σωστοι και προσεχτικοι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
              <<Παντειοις αρετης μιμνεσκεο>>.Αν δεν εισαι σε θεση να το μεταφρασεις,ενοχλησε με,να σου το μεταφρασω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
 

Επισκέπτης
Λυπαμαι, οταν διαβαζω εδω μεσα, δυσμενεις κρισεις για τον Πρωθυπουργο του Ελληνικου κρατους,χωρις καν να εχουν περασει οι εξη(6) πρωτοι μηνες.ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ.Ας τον αφησουμε τον ανθρωπο να κανει την σοβαρη προσπαθεια που καταβαλλει για ανακαμψη της οικονομιας μας, που ειναι και αποδεχτη απο οτι βλεπω απο τα αλλα κομματα και μετα τον κρινουμε.Μην λησμονουμε οτι ειναι στην διακυβερνηση της Πατριδος μας δυο μηνες μονο κληρονομοντας δυσκολες οικονομικες συνθηκες.Συνιστω υπομονη και οχι βιαστικα σχολια.Ειμαστε στο Internet και μας διαβαζουν πολλοι απο καθε κατευθυνση.Ας ειμαστε σωστοι και προσεχτικοι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

1.Διόρθωσε ότι λάθη έχεις κάνει,στα έκανα κόκκινα...

2.Κόψε το ατονικό σύστημα...

Και μετά έλα να σου μεταφράσω εγώ τ'αρχαία*...
(τα οποία μάλλον έχεις γράψει και λάθος...)

:zfuck: :zfuck: :zfuck:

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
1.Διόρθωσε ότι λάθη έχεις κάνει,στα έκανα κόκκινα...

2.Κόψε το ατονικό σύστημα...

Και μετά έλα να σου μεταφράσω εγώ τ'αρχαία*...
(τα οποία μάλλον έχεις γράψει και λάθος...)

:zfuck: :zfuck: :zfuck:

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
                ''Η ηδονη του ενος οδυνη του αλλου''.Αμα δεν το καταλαβαινεις-δεν εισαι σε θεση να το μεταφρασεις,ενοχλησε με.Ειναι η απαντηση που σου δινω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
 

Επισκέπτης
                ''Η ηδονη του ενος οδυνη του αλλου''.Αμα δεν το καταλαβαινεις-δεν εισαι σε θεση να το μεταφρασεις,ενοχλησε με.Ειναι η απαντηση που σου δινω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Η ηδονή που ψάχνεις....απ'το γαμήσι που θες να σου ρίξω από χθες ανάπηρε λαχνέ...δεν πρόκειται να υπάρξει...

Μετά τιμής κ καύλας...Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
Η ηδονή που ψάχνεις....απ'το γαμήσι που θες να σου ρίξω από χθες ανάπηρε λαχνέ...δεν πρόκειται να υπάρξει...

Μετά τιμής κ καύλας...Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!
          Βλεπω  καραγκιοζακο οτι χανεις ευκολα την ψυχραιμια σου.Αν δεν το εχεις καταλαβει εχεις γινει περιγελο εδω μεσα στο site.Συνεχισε γιατι σπαω μεγαλη πλακα.Μετα τιμης ο μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας.
 

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.173
Like
5
Πόντοι
16
αυτοί οι αμερικάνοι δεν παίζονται  :2funny: υποβάθμισαν και την Ισπανία...

και βλέπετε την ανοδική του δολαρίου τις τελευταίες ημέρες από 1,51 στο 1,47 :2funny:

για να δούμε τι θα κάνουν αν συστήσει και η ευρώπη μερικούς οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης....  ;)
Μια χαρά το κόβω το δολλαριάκι ...  πέρσι στο 1,3κάτι όπως κάθε ευρωπαίος είχα κάνει πάρτι στο αμέρικα, αλλά φέτος είναι που θα ξεσαλώσω!!!


Τι μαγικό νόμισμα αυτό το ευρώ!!!
 

Επισκέπτης
           Βλεπω  καραγκιοζακο οτι χανεις ευκολα την ψυχραιμια σου.Αν δεν το εχεις καταλαβει εχεις γινει περιγελο εδω μεσα στο site.Συνεχισε γιατι σπαω μεγαλη πλακα.Μετα τιμης ο μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας.

Τα bold τα χρησιμοποιείς...γιατί νομίζεις οτι δεν βλέπουμε καλά ή για να σε προσέξουμε ?

Είμαι ψυχραιμότατος...ειδικά τώρα,έχω τον πούτσο μου ανα χείρας...κ περιμένω να κατέβει η επόμενη τσόντα...για να τον παίξω...

Μέχρι τότε...μαλακίζομαι μαζί σου...

Επίσης,να σε ενημερώσω πως είμαι περίγελο...εντός κι εκτός site...

Μετά τιμής...Ο ΓΑΜΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ bourdela.tv
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
Τα bold τα χρησιμοποιείς...γιατί νομίζεις οτι δεν βλέπουμε καλά ή για να σε προσέξουμε ?

Είμαι ψυχραιμότατος...ειδικά τώρα,έχω τον πούτσο μου ανα χείρας...κ περιμένω να κατέβει η επόμενη τσόντα...για να τον παίξω...

Μέχρι τότε...μαλακίζομαι μαζί σου...

Επίσης,να σε ενημερώσω πως είμαι περίγελο...εντός κι εκτός site...

Μετά τιμής...Ο ΓΑΜΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ bourdela.tv
        ε???????????????Μημπως ψαχνεις για ΑΡΣΕΝΙΚΟ και μου τριβεσαι συνεχεια? Επεσες στην σωστη περιπτωση,συγχαρητηρια,αν σε συμπαθησω ισως κανω το ψυχικο.Μετα τιμης ο μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας.
 

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Μηνύματα
1.589
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καλα ρε μαλακες... απο χτες σκοτωνεστε ???? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μετα τιμης και αποριας ο φανταρος
 

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.173
Like
5
Πόντοι
16
Αν και συμφωνώ σε πολλά που λέει...
ΦΙΛΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ

...

Δεν έχετε καταλάβει ότι η κοινωνία σε ποσοστό 70-30 είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ.  Από τους 10.000.000 σχεδόν ψηφοφόρους, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις τελευταίες εκλογές ψηφίστηκαν από τους μισούς περίπου τα 5.000.000. Όταν το 2004 ήταν 6,3 εκατ και το 2007 5,6 εκατ. (σε μικρότερα εκλογικά σώματα). Το μισό εκλογικό σώμα τους φτύνει. Επί του συνόλου του εκλογικού σώματος αυτή η κυβέρνηση έχει την επιδοκιμασία του 1/3.

...

]
Τι είδους δημιουργική λογιστική είναι αυτή? ... για αυτό και δεν αναφέρεται?
Οι αριστεροί τελικά είναι ακόμα πιο γελοίοι ... πέρα από αμόρφωτοι πλέον...
Γιατί? ... αφού σε ζώα απευθύνεστε...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom