Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να σε ρωτήσω κάτι ... το Εντέβορ που απογειώθηκε χθες-προχθές τι ακριβώς παράγει?
Οι γγ των υπουργείων τι ακριβώς παράγουν?
Η αστυνομία?
Οι ιατροί?
Τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή δεν παράγουν τίποτα ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝΕ!!!
Τι ακριβώς δεν μπορείς να καταλάβεις? ... επλίζω να μην καταλαβάινεις τίποτα γιατί αλλιώς θα αρχίσω να ανησυχώ για μένα ...

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τον παραλληλισμό τότε δεν έχει και νόημα η συζήτηση περαιτέρω...

Επίσης πως γίνεται από μια απλή παρατήρηση μου (σωστή- λάθος who gives a shit...) αντί να την κρίνεις, να ρωτάς τι παράγω εγώ?
τι σχέση έχει αυτό???
Και τίποτα να μην παράγω ... έστω ότι είμαι εισοδηματίας που το κακό αν δεν κλέβεις κανένα?

Βλέπω ότι τα μέτρα έχουν ήδη παρενέργειες ... θα πέσει αφαγία βλέπω...

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Αφού σου συστήσω να αποκτήσεις ζωή ... δεν μπορώ να κατανοήσω τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?
Ποιο ακριβώς το πρόβλημα σου ... το ότι περνάω γαμάτα?
Γιατί να έχεις πρόβλημα με κάποιον που περνάει γαμάτα?
Βασικά το ξέρεις αλλά τέλος πάντων....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αφού σου συστήσω να αποκτήσεις ζωή ... δεν μπορώ να κατανοήσω τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?
Ποιο ακριβώς το πρόβλημα σου ... το ότι περνάω γαμάτα?
Γιατί να έχεις πρόβλημα με κάποιον που περνάει γαμάτα?
Βασικά το ξέρεις αλλά τέλος πάντων....

εγώ μαζί σου είμαι.
είσαι το μοντέλο μου
είσαι το πρότυπό μου
είσαι το μόνο άτομο εδω μέσα που θαυμάζω.

γιατί είναι χιλιάδες αυτοί που οικτίρω.
με πρώτο και καλύτερο αυτόνο τον παλιόπουστα τον πρεζάκια.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ μαζί σου είμαι.
είσαι το μοντέλο μου
είσαι το πρότυπό μου
είσαι το μόνο άτομο εδω μέσα που θαυμάζω.

γιατί είναι χιλιάδες αυτοί που οικτίρω.
με πρώτο και καλύτερο αυτόνο τον παλιόπουστα τον πρεζάκια.
Εεεετσι...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΙΡΤΙΜΙΔΗ...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ...

Υ.Γ δεν αντεξα ρε πουστη μου...

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι για σιρτιμίδης fun club??

Με έμΒΛΗΜΑ το πανεράϊ????
Ουτε στο στρατο δεν ηταν ετσι... :headbang: :headbang: :headbang:
Κατι πρεπει να κανουν οι μοντ...
Τουλαχιστον ησυχασαμε? απ'τον αλλο...

υ.γ.Ο πανοπουλος πλακα ειχε...ψωφα κουφαλα καπιταλιστη... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

υ.γ.Ο πανοπουλος πλακα ειχε...ψωφα κουφαλα καπιταλιστη... :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιον ρε??

Υ.Γ. Η φάτσα του πανόπουλου όλα τα λεφτά! :2funny:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16

Κανένα πρόβλημα αλλά δεν πιστεύω να έχω θίξει κανένα, τουλάχιστον αν δεν το άξιζε...
Ούτε ποτέ ήμουνα απρεπής όσο κάποιοι άλλοι το έχουν κάνει σύστημα, διαλύοτας κάθε θέμα και κάνοντας κοινη κουβεντούλα...
Από εκεί και ύστερα κάθε χώρος έχει τον κόσμο που του αξίζει, διατηρώντας ή αποβάλλοντας συγκεκριμένα άτομα δείχνει και την ποιότητα του...
Αν το απόλυτο μπάχαλο είναι η ποιότητα του φόρουμ λες να στενοχωρηθεί κάποιος που δεν είναι μπαχαλάκιας?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Κανένα πρόβλημα αλλά δεν πιστεύω να έχω θίξει κανένα, τουλάχιστον αν δεν το άξιζε...
Ούτε ποτέ ήμουνα απρεπής όσο κάποιοι άλλοι το έχουν κάνει σύστημα, διαλύοτας κάθε θέμα και κάνοντας κοινη κουβεντούλα...
Από εκεί και ύστερα κάθε χώρος έχει τον κόσμο που του αξίζει, διατηρώντας ή αποβάλλοντας συγκεκριμένα άτομα δείχνει και την ποιότητα του...
Αν το απόλυτο μπάχαλο είναι η ποιότητα του φόρουμ λες να στενοχωρηθεί κάποιος που δεν είναι μπαχαλάκιας?
αστους να λενε ρε φιργδιμιδη, η ζηλια θα τους φαει!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η επαρση σου προκαλει....

Επισκέπτης

Είπαμε είσαι γίγας..
Είσαι ίνδαλμα..

Άσε μας στη μιζέρια μας!

αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ναι ρε ο φιργδιμιδης σας εκανε να επαναστατησετε!

ολοι οι αλλοι με αρχηγο τον δολοπλοκο, παραποιητη, πρακτορα, γκαιμπελισκο, φασιστα κριτικο οικομαρξιστη ειναι καλοι!

ασταδιαλα υποκριτες

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε ο φιργδιμιδης σας εκανε να επαναστατησετε!

ολοι οι αλλοι με αρχηγο τον δολοπλοκο, παραποιητη, πρακτορα, γκαιμπελισκο, φασιστα κριτικο οικομαρξιστη ειναι καλοι!

ασταδιαλα υποκριτες
Για ξαναριχτα ρε μεμο...ντεν γκαταλαυα...

υ.γ. ή μηπως πρεπει να παιξω και εγω στη ταινια... :P

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Από πότε η έπαρση αποτελεί αδίκημα?

Η έπαρση μπορεί για να προκαλεί κάποιους πρέπει να είναι δικαιολογημένη ... γιατι το να ισχυρίζεσαι ότι είσαι ο Ναπολέων ενώ δεν είσαι μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα έχει...

Εδώ όμως τραβάμε χοντρό ζόρι, τόσο όσο να υπάρχουν φασιστοειδείς νοοτροπίες του στυλ "κόφ' τον δεν μου αρέσει αυτό που λέει...".
Και εσύ σαν φασίστας μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά το καταλαβαίνουν άλλοι...

Συνέχισε να τσιμπάς ... ή μήπως είναι και κατακριτεο ότι με την πάρτη μου τσιμπάς συνέχεια?

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Από πότε η έπαρση αποτελεί αδίκημα?

Η έπαρση μπορεί για να προκαλεί κάποιους πρέπει να είναι δικαιολογημένη ... γιατι το να ισχυρίζεσαι ότι είσαι ο Ναπολέων ενώ δεν είσαι μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα έχει...

Εδώ όμως τραβάμε χοντρό ζόρι, τόσο όσο να υπάρχουν φασιστοειδείς νοοτροπίες του στυλ "κόφ' τον δεν μου αρέσει αυτό που λέει...".
Και εσύ σαν φασίστας μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά το καταλαβαίνουν άλλοι...

Συνέχισε να τσιμπάς ... ή μήπως είναι και κατακριτεο ότι με την πάρτη μου τσιμπάς συνέχεια?
Δεν δικαιουμαι να κανω διαλογο με ατομα της δικης σου ΚΑΣΤΑΣ...
Οπως ομως δεν μπορω να σε κανω να καταλαβεις την ειρωνια του " κατι πρεπει να κανουν οι μοντ"...
Μονο γελωτα προσφερεις....ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΑΚΟ...

Οσο για το φασιστας....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ....κυριε σιρτιμιδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom