You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρώτη φορά πρωκτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Js2002
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
η λαϊκή ρήσις είναι σοφή...ποσο καιρό έκανε να κάτσει μετά;!χαχαχαχα!!
του κώλου τα εννιάμερα.
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.243
Εγω ποτε δεν είχα θέμα να περιμένω 9 μερες,μέχρι να παω στον επόμενο πελάτη,εχει ηδη κλείσει χαχαχαχαχα...Ψοφάω γι αναλ, κάνω συνέχεια, αλλά ρε γμτ ειμαι λιγο στενη..τι φάση κι αυτη,απορω..τεσπα..η λαϊκή ρήσις είναι σοφή.
του κώλου τα εννιάμερα.
Τελευταία τροποποίηση:
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
το στενή είναι ένα θέμα που μπορεί να χαλάσει τη διάθεση ή να δημιουργήσει ηδονικό πόνο αλλά εξαρτάται από το τι προεργασία έχει γίνει ολούθε, σε όλο το σώμα και δη, τι εικόνα έχει φτιαχτεί στο μυαλό, αν ταιριάξουν αυτά απογειώνεται το θηλυκό, με τον ανάλογο παρτεναίρ πάντα. Τώρα στον αγοραίο...αυτό το επίπεδο επιτυχίας...δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ δύσκολο, φτιαχτό γιατί παίζει το χρήμα σε πιο υψηλή οκτάβα.Εγω ποτε δεν είχα θέμα να περιμένω 9 μερες χαχαχα...!!Ψοφάω γι αναλ, κάνω συνέχεια, αλλά ρε γμτ ειμαι λιγο στενη..τι φάση κι αυτη,απορω,τεσπα.
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.243
....εχεις δικιο όπως το έθεσες..τωρα οσον μ αφορά,επειδή δεν το έχω εξτρα το αναλ, όταν θα κάνω με κάποιον, σημαίνει ότι γουστάρω/γουστάρει και στο 80-90% τελειώνω.το στενή είναι ένα θέμα που μπορεί να χαλάσει τη διάθεση ή να δημιουργήσει ηδονικό πόνο αλλά εξαρτάται από το τι προεργασία έχει γίνει ολούθε, σε όλο το σώμα και δη, τι εικόνα έχει φτιαχτεί στο μυαλό, αν ταιριάξουν αυτά απογειώνεται το θηλυκό, με τον ανάλογο παρτεναίρ πάντα. Τώρα στον αγοραίο...αυτό το επίπεδο επιτυχίας...δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ δύσκολο, φτιαχτό γιατί παίζει το χρήμα σε πιο υψηλή οκτάβα.
*στενη ειμαι και μουνακι κ κωλαράκι,φυσικα με την κατάλληλη προετοιμασία/παιχνίδι..ανοίγουν ολα!
Τεσπα,αντε να πάω να χαλαρώσω..!!
Αν ήταν για αντρικά κωλαράκια θα γινόταν χαμόςκαμια φωτο θα δουμε ή μονο στο νημα ντικ πικς μελων ανεβαζουν;
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.771
- Πόντοι
- 1.056
Εγώ στης γυναίκας μου!
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 11.146
....ε ναι ενα θεματακι το ειχαν, αλλα μετα απο μια-δυο φορες το ζητουσαν μονες τους..ποσο καιρό έκανε να κάτσει μετά;!χαχαχαχα!!
Και οπως ολα στη ζωη, "δεν θελει κοπο, θελει τροπο"
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.367
- Πόντοι
- 4.746
Η αριστερά που συνάντησε τους διεθνείς τοκογλύφους στο εξωτερικό και αναγκάστηκε σχεδόν με το πιστόλι στον κρόταφο να γίνει δεξιά για να εξυπηρετήσει τα σκοτεινά συμφέροντα των άσπονδων φίλων μας.σα να λέμε πρώτη φορά αριστερά
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.034
- Πόντοι
- 3.656
μπαααα δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα...Η αριστερά που συνάντησε τους διεθνείς τοκογλύφους στο εξωτερικό και αναγκάστηκε σχεδόν με το πιστόλι στον κρόταφο να γίνει δεξιά για να εξυπηρετήσει τα σκοτεινά συμφέροντα των άσπονδων φίλων μας.
η αριστερά που αποτελούταν από παλιούς πασόκους διαπλεκόμενους....βαθύπλουτους μεγαλοπαράγοντες και που έπνιξε κάθε αριστερή φωνή στον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μπορέσει να μπει στην βουλή.
Αυτοί πήγαν στους τοκογλύφους...πούλησαν παραμύθια στην Ελλάδα για τον ''αγώνα'' τους και στο τέλος ξεπούλησαν τα πάντα για να κρατήσουν τις καρέκλες τους.
και τώρα κατέπεσαν στον κασελάκη....για να κρατηθούν λίγο ακόμα......για γέλια δηλαδή.
Ακόμα και ο Βαρουφάκης είναι πιο αριστερός από τα τομάρια αυτά....το αφήγημα του ήταν πιο φιλολαϊκό....και τον έφυγαν ακόμα και αυτόν.
πιο πιστόλι στον κρόταφο και ποιοι αριστεροί...αυτοί δε ξέρουν τι έχουν....
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
κι εσύ κι ο άλλος που το ξεκίνησε με πολιτική ακόμη και σε ένα νήμα για κώλο έχετε μεγάλο θέμα να λύσετε αλλά λύστε το αλλού, πάρτε τη δεξιά σας, την αριστερά σας και βάλτε την βαθειά στον κώλο σας, μετά περιγράψτε μας την εμπειρία, αν ήταν καλή, μέτρια, κακή, μπορείτε;μπαααα δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα...
η αριστερά που αποτελούταν από παλιούς πασόκους διαπλεκόμενους....βαθύπλουτους μεγαλοπαράγοντες και που έπνιξε κάθε αριστερή φωνή στον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μπορέσει να μπει στην βουλή.
Αυτοί πήγαν στους τοκογλύφους...πούλησαν παραμύθια στην Ελλάδα για τον ''αγώνα'' τους και στο τέλος ξεπούλησαν τα πάντα για να κρατήσουν τις καρέκλες τους.
και τώρα κατέπεσαν στον κασελάκη....για να κρατηθούν λίγο ακόμα......για γέλια δηλαδή.
Ακόμα και ο Βαρουφάκης είναι πιο αριστερός από τα τομάρια αυτά....το αφήγημα του ήταν πιο φιλολαϊκό....και τον έφυγαν ακόμα και αυτόν.
πιο πιστόλι στον κρόταφο και ποιοι αριστεροί...αυτοί δε ξέρουν τι έχουν....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.034
- Πόντοι
- 3.656
δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σουκι εσύ κι ο άλλος που το ξεκίνησε με πολιτική ακόμη και σε ένα νήμα για κώλο έχετε μεγάλο θέμα να λύσετε αλλά λύστε το αλλού, πάρτε τη δεξιά σας, την αριστερά σας και βάλτε την βαθειά στον κώλο σας, μετά περιγράψτε μας την εμπειρία, αν ήταν καλή, μέτρια, κακή, μπορείτε;
το νήμα είναι του κώλου....ο σύριζα ήταν αριστερά του κώλου.....συγκοινωνούντα δοχεία
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
κοίτα, θα στο εξηγήσω.δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου
το νήμα είναι του κώλου....ο σύριζα ήταν αριστερά του κώλου.....συγκοινωνούντα δοχεία
η πολιτική δεν προσφέρει καμία ηδονή παρά μόνο για τα ιδιαίτερα γούστα των σαδομαζοχιστών με κλίση στις λασπωμένες γουρουνοκυλίστρες.
Ένα νήμα για εμπειρίες κώλου ας μείνει στο ηδονικό κομμάτι. Δεν είναι απαραίτητη η κοκκορομαχία των συριζονουδούλων κι εδώ. Γίνεται να μείνει καθαρό το νήμα;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.034
- Πόντοι
- 3.656
Δεκτό σε ότι αφορά το σπαμάρισμα...κοίτα, θα στο εξηγήσω.
η πολιτική δεν προσφέρει καμία ηδονή παρά μόνο για τα ιδιαίτερα γούστα των σαδομαζοχιστών με κλίση στις λασπωμένες γουρουνοκυλίστρες.
Ένα νήμα για εμπειρίες κώλου ας μείνει στο ηδονικό κομμάτι. Δεν είναι απαραίτητη η κοκκορομαχία των συριζονουδούλων κι εδώ. Γίνεται να μείνει καθαρό το νήμα;
Αλλά γιατί με λες νεοδημοκράτη εγώ δεν σε έβρισα
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
δε σε λέω τίποτα.Δεκτό σε ότι αφορά το σπαμάρισμα...
Αλλά γιατί με λες νεοδημοκράτη εγώ δεν σε έβρισα
αλλά αν το συνεχίσεις θα μαζευτεί η πλέμπα.
Giannis.mt
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 995
- Πόντοι
- 81
καλο αυτο που ακουστηκε εδω,στο site που το 95% θελει να γαμαει κολοΟποια τον εχει παρει απο κωλο ξερει και δεν χανει ευκαιρεια αν μπορει. Το θεμα ειναι οι αντρες που εχουν λογοστεψει που γουσταρουν να γαμανε κωλο...
Αυτα απο φιλη που εξεφρασε την αποψη της...
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Κάποιες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ μου είχαν πει ότι και εκεί κάνουν πρωκτικό, αλλά δεν το λένε γιατί είναι ταμπού...Σε όλες ήμουν ο πρώτος και καλά απο πίσω αλλά ήταν χοάνες, ειδικά οι ελλεινίδες. Μόνο σε κάποιες ξένες του πρώην ανατολικού μπλοκ άνοιξα το τούνελ τους για πρώτη φορά, και άξιζε γιατί είχαν κάτι πατούρες υπεργαλσξιακές. Απορώ γιατί οι δικοί τους δεν τις τρυπούσααν από εκεί, γιατί ήταν σαν βούτυρο η σούφρα τους.
Που το ξέρεις ότι ήταν η πρώτη τους φορά;
Επειδή το είπαν;
"Αααχχχ... Πρόσεχε αγάπη μου είσαι ο πρώτος που με παίρνει από πίσω..."
Επειδή δεν ήταν χοάνες, δεν πάει να πει τίποτα...
Άμα έχουν καιρό να το κάνουν από πίσω ή το έκαναν λίγες φορές κλείνει η σούφρα...
Οι γυναίκες μπορούν εύκολα να μας ξεγελάσουν ειδικά σε τέτοια θέματα...
Τελευταία τροποποίηση:
Leoasslover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 209
- Πόντοι
- 0
Πριν πολλά χρόνια είχα μια γκομενα, την γνώρισα αγαθή και την μυησα σε πολλά. Με πολύ προσπάθεια την έπεισα για κωλο και τελικά μετά το ζητούσε κάθε φορά. Αργότερα παίζαμε μαζι πολύ με δονητές
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις