Νέα

Πρόταση Γάμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Βρε κοπελιά μιας και μιλάμε, πόσων Μαϊων είσαι............

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
να πω κ εγω την μαλακία μου?αν ηταν παρθενα η κακογαμημένη η λιγο γαμημενη,θα ειχε το κουραγιο να μπει εδω μέσα?

και το λεω εγω που δεν γουσταρω τις 1000γαμημένες..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
να πω κ εγω την μαλακία μου?αν ηταν παρθενα η κακογαμημένη η λιγο γαμημενη,θα ειχε το κουραγιο να μπει εδω μέσα?

Γιατί θέλει κουράγιο να μπεις στο μπουρδέλα και ειδικά αν είσαι γυναίκα? Κάμποση ώρα να ξύνεις τα αρχίδια σου ή το μουνάκι σου σπίτι ή στη δουλειά χρειάζεται ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ή να εισαι αγαμητη ΠΑΝΤΕΛΩΣ και να νομιζει το μυαλο οτι θα βρεις τον ΑΒ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και του πουλιου το γαλα..  :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν είναι αγάμητη η μουνίτσα ή το δουλεύει ολημερής, άλλωστε είμαι και Χανιά και δεν μπορώ να κρίνω από κοντά!!!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Το geocities έχει όριο στον όγκο δεδομένων ανά ώρα για τα σάιτ που φιλοξενεί. Λογικά σε καμιά ώρα θα ξαναδουλεύει.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96

Να ζητησουμε απο την αρχη προστασιας προσοπικων δεδομενων αδεια να βαλουμε καμερα στην μουνιτσα της mounitsa!!!!

Εγω απο την αλλη γουσταρω τις 1000γαμημένες γιατι ξερεις που βαδιζεις!!!!!!!!! (τι με τρεις εχεις παι αφου ΕΓΩ ξερω πέντε!!!!!!!!!!!)

Τωρα το ιστορικο της mounitsa δεν με ενδιαφερει!! και για να λέμε του στραβου το δίκιο ηταν σχεδον στο θέμα αυτο που πόσταρε, δεν καταλαβα τον χαμο που έγινε!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
διωχνουν τις γυναικες του site!ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!
τι θα απογινουμε πλεον χωρις βαρβάρους?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τελικα τπτ δεν αλλαζει εδω μεσα... ολα τα ιδια μενουνε χα χα

νιτσα μου μπιενβενου κισσιζ κισσιζ

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
οι κυπριες δεν δικαιουνται προταση γαμου απο καλαμαραδες οπως μασ λετε.τρεχατε να παντρευτειτε κανα κυπριο αντρα[αδερφες] και ζηστε για παντα εκει στο σκλαβωμενο νησι σας. :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Τωρα το ιστορικο της mounitsa δεν με ενδιαφερει!! και για να λέμε του στραβου το δίκιο ηταν σχεδον στο θέμα αυτο που πόσταρε, δεν καταλαβα τον χαμο που έγινε!!!!

ποιος εχασε το δικιο του μωρε για να το βρω εγω.....απαντησα στο θεμα και βγηκε η κατινα να με κραξει και νομιζει οτι κατι τρεχει στα γυφτικα....τετοιο ξεπεσμο μονο απο μπαζογκομενες και αδερφες που ξεφτυλιζονται στους δρομους και τα μαγαζια για γκομενο το εχω συναντησει.....πλεον δεν ειμαι σιγουρη για ποιον κανενος ;)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Χαλαρωσε γιατι σερνονται εγκεφαλικα και εισαι σε κρισιμη ηλικια ναι? :) μη μας παθεις κατι και το χω τυψεις....

φορουμ ειναι ναι? το εχουμε καταλαβει αυτο ή υπαρχει συγχισης? οχι επειδη βαρας κατι 12ωρα εδω μεσα το λεω μηπως μπερδευεσαι με το ριαλ λαιφ :)

επισης με κουκλες δεν επαιζα ποτε ιδιαιτερα τωρα πιθανον να μπερδευεσαι με τις αλλες τις ενηλικες και γιαυτο να σου ξεφυγε...δεν το γνωριζω....κουκλες και μουνιτσα δεν πανε μαζι....μονο λεγκο μεχρι και τωρα που εχω γινει κοτζαμ μουλαρα....ανεκαθεν ημουν υπερ των κατασκευαστικων παιχνιδιων και οχι των "ετοιμων" ;)

ζουμια βγαζω απο συγκεκριμενα μερη του σωματος μου και σιγουρα οχι απο τον εγκεφαλο ;) τουλαχιστον ετσι οπως το εννοεις εσυ.....

σταματα να το παιζεις "κατι" (γαμιας ειναι αυτο? νταβατζιλικι ειναι αυτο? "ειμαι μουρη" ειναι αυτο? ειμαι ουμπερ αλες ειναι αυτο? κινητο ή σταθερο είναι αυτο?δεν ξερω τι ακριβως...εσυ θα μας το πεις αυτο...) σταματα να χωνεσαι σαν σφηνοκαυλο στα δικα μου ποστ και να γαμας τις συζητησεις, αποκτησε αρχιδια (κοτζαμ αντρας τοσο χρονων εισαι καιρος ειναι πια) αποφασισε να κρατας τον λογο σου ως οφειλουν οι αντρες αντι να με κουτσομπολευεις σαν την τελευταια γραφικη ελλεηνιδα με το παρεακι σου (και πιθανον και οι κοκκινιστοι) και τοτε.....ΙΣΩΣ να υπαρχει λογος ανταλλαγης γραπτου ή προφορικου λογου αναμεσα μας.....

φοβου τους κοκκινιστους που το παιζουν υπερανω ;)

μεχρι τοτε καλο βολι και ξιδακι :) χαλαρωσε λιγο και απολαυσε το ;)

Απιστευτο χωσιμο.. :cheesy:

Ζινα..warrior princess ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτη ηταν λεσβια ρε.......εγω το πολυ πολυ μπαι μπαι.....τσκ τσκ τσκ

Stories