Νέα

Πρόταση Γάμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειδες? ουδεμια αλλαγη....μα γαμιεμαι μα δε γαμιεμαι μα δουλευω μα δε δουλευω αυτο που βλεπεις αυτο παιρνεις.... :)

εσυ πως εξηγεις τη δικη σου καταντια? καηκαν και τα εναπομειναντα απο τις πολλες υπερωριες στο πισι? συμπλεγματικα ρωταω μη μασας.... :)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πάτερ...Μουνίτσα...

δε θέλω να μπω ανάμεσά σας  - αλλα...

Οι μεγάλες εντάσεις οδηγούν σε σχέσεις πάθους

Σκεφτείτε το

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Πάτερ...Μουνίτσα...

δε θέλω να μπω ανάμεσά σας  - αλλα...

Οι μεγάλες εντάσεις οδηγούν σε σχέσεις πάθους

Σκεφτείτε το
σαν να λεμε συναντησεις τιτανων ενα πραμα ??

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα για οτι ησουν κακογουστος δεν αμφεβαλλα :P

απορω ποιος ειναι ο συμπλεγματικος ομως......καλα εγω ειμαι συμπλεγματικη απο κουνια δεν το θιγουμε αυτο το θεμα.....εσυ παλι που με το που ποσταρα ορμησες? αναρωτιεμαι...κακογαμημενος ή συμπλεγματικος? κινητο? η σταθερο? χμμμμμμ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
....αναρωτιεμαι...κακογαμημενος ή συμπλεγματικος? κινητο? η σταθερο? χμμμμμμ
κοιταξε (ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) τις κριτικες και τις πληροφοριες στα ποστ μου (ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ-ΣΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ) και πες μου..  :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το μη χειρον βελτιστο φιλτατε :) παρηγορια στον αρρωστο....δε γαμεις που δε γαμεις δεν πας για ψαρεμα....ο λαος ευτυχως εχει φροντισει να υπαρχουν αρκετες φρασεις για να περιγραψουν την κατασταση σου ;)

κινητο?ή σταθερο? κακογαμημενος? η συμπλεγματικος? απορω....με το που μπηκα τσιμπησες...σου ελειψα ε? γουτσου γουτσου....

προφανως θεωρεις οτι το να σου παρουν τσιμπουκι την ωρα που σου πασπατευουν την πλατη ειναι η πεμπτουσια του σεξ οποτε δε θα μπω στον κοπο να σε κατεβασω απο το σομον συννεφακι σου :) το ιδιο παθαινουν και τα παιδακια στο γυμνασιο οταν συναντησουν μια πιο εμπειρη κοπελα που θα τους τον παιξει για πρωτη φορα :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
....δε γαμεις που δε γαμεις δεν πας για ψαρεμα....
οταν ποσταρεις για μενα μουνιτσα καλο θα ηταν να μην κοιτιεσαι στον καθρεφτη. θα ζαλιστεις..  :P :P

..γουτσου γουτσου....
καλα αυτο άστο.. ανηκει στην κατηγορια φτερού..  :P :P

..το ιδιο παθαινουν και τα παιδακια στο γυμνασιο οταν συναντησουν μια πιο εμπειρη κοπελα που θα τους τον παιξει για πρωτη φορα :)
γουσταρω αγαμητες εμπειροτερες. γι αυτες ζω..  :P :P

υ.γ. το γαμησες ΚΑΙ αυτο το θρεντ. καιρο ειχες. τις πατατες τις εφαγες ή μονο το κλαμπ ??

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
α ρε παπαγιωργο με το κλαμπ και τις πατατες μου θυμησες κλαμπ σαντουιτς...λιγουρες με επιασαν

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με κλαμπ ασχολιοταν η μπαιτ οχι εγω :) μας μπερδευεις μαλλον.....

κατα ταλλα δε νομιζω οτι γαμησα εγω το θρεντ....εγω απαντησα σχετικοτατα πανω στο θεμα και μπηκες εσυ ως απο μηχανης σφηνοπουτσα για να το γαμησεις (το τζαμπα ειναι παντα πιο γλυκο οποτε το δικαιολογω)
κοιτα να βγαλεις το αγκιστρι απο το χειλακι και ασε τις αμπελοφιλοσοφιες ;) οποιος εχει εναν αξιοπρεπη δεικτη νοημοσυνης μπορει να αντιληφθει πως και απο ποιον ξωκειλε το θρεντ....αποκαλεισαι και μοντ εσυ ειπαμε ετσι? ;)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:grin: Ρε συ μουνίτσα, μόλις σε πιάνει το xena-princess-warrior σε φοβάται το μάτι μου. Αμάν βρε παιδάκι μου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Με κλαμπ ασχολιοταν η μπαιτ οχι εγω :) μας μπερδευεις μαλλον.....

κατα ταλλα δε νομιζω οτι γαμησα εγω το θρεντ....εγω απαντησα σχετικοτατα πανω στο θεμα και μπηκες εσυ ως απο μηχανης σφηνοπουτσα για να το γαμησεις (το τζαμπα ειναι παντα πιο γλυκο οποτε το δικαιολογω)
κοιτα να βγαλεις το αγκιστρι απο το χειλακι και ασε τις αμπελοφιλοσοφιες ;) οποιος εχει εναν αξιοπρεπη δεικτη νοημοσυνης μπορει να αντιληφθει πως και απο ποιον ξωκειλε το θρεντ....αποκαλεισαι και μοντ εσυ ειπαμε ετσι? ;)
μουνιτσα, για να μην το μακρυγορουμε, φροντισε την επομενη φορα που θα ξαναμπεις να εχεις αποβαλει τιποτα απ τα συσσωρευμενα ζουμια που σου εχουν καταλαβει-καταβαλει τον εγκεφαλο και σταματα να εχεις προτυπο σου τη μπαρμπι. πολυ απλα γιατι η μπαρμπι ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ !!!! το γραφει και πανω στο κουτι. δεν πιστευω να το πεταξες ????  :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χαλαρωσε γιατι σερνονται εγκεφαλικα και εισαι σε κρισιμη ηλικια ναι? :) μη μας παθεις κατι και το χω τυψεις....

φορουμ ειναι ναι? το εχουμε καταλαβει αυτο ή υπαρχει συγχισης? οχι επειδη βαρας κατι 12ωρα εδω μεσα το λεω μηπως μπερδευεσαι με το ριαλ λαιφ :)

επισης με κουκλες δεν επαιζα ποτε ιδιαιτερα τωρα πιθανον να μπερδευεσαι με τις αλλες τις ενηλικες και γιαυτο να σου ξεφυγε...δεν το γνωριζω....κουκλες και μουνιτσα δεν πανε μαζι....μονο λεγκο μεχρι και τωρα που εχω γινει κοτζαμ μουλαρα....ανεκαθεν ημουν υπερ των κατασκευαστικων παιχνιδιων και οχι των "ετοιμων" ;)

ζουμια βγαζω απο συγκεκριμενα μερη του σωματος μου και σιγουρα οχι απο τον εγκεφαλο ;) τουλαχιστον ετσι οπως το εννοεις εσυ.....

σταματα να το παιζεις "κατι" (γαμιας ειναι αυτο? νταβατζιλικι ειναι αυτο? "ειμαι μουρη" ειναι αυτο? ειμαι ουμπερ αλες ειναι αυτο? κινητο ή σταθερο είναι αυτο?δεν ξερω τι ακριβως...εσυ θα μας το πεις αυτο...) σταματα να χωνεσαι σαν σφηνοκαυλο στα δικα μου ποστ και να γαμας τις συζητησεις, αποκτησε αρχιδια (κοτζαμ αντρας τοσο χρονων εισαι καιρος ειναι πια) αποφασισε να κρατας τον λογο σου ως οφειλουν οι αντρες αντι να με κουτσομπολευεις σαν την τελευταια γραφικη ελλεηνιδα με το παρεακι σου (και πιθανον και οι κοκκινιστοι) και τοτε.....ΙΣΩΣ να υπαρχει λογος ανταλλαγης γραπτου ή προφορικου λογου αναμεσα μας.....

φοβου τους κοκκινιστους που το παιζουν υπερανω ;)

μεχρι τοτε καλο βολι και ξιδακι :) χαλαρωσε λιγο και απολαυσε το ;)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move]Κουφέτα πότε θα φάμε απο τον γάμο σας?  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: [/move]

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
παντως κακα τα ψέμματα,ζορικη η μουνιτσα..
ζορικο γκομενάκι..
την ειχα για πιο ροζούλα ειναι η αλήθεια..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Όλες ζόρικες είναι.......στην αρχή ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ροζ εγω? ροζ??? κοκκινο μαυρο στρικτλι....

ολες ζορικες ειναι μωρε στην αρχη....αλλα με λιγο σαλιο ολα γινονται....χαχαχαχαχαχα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Χαλαρωσε γιατι σερνονται εγκεφαλικα και εισαι σε κρισιμη ηλικια ναι? :) μη μας παθεις κατι και το χω τυψεις....

φορουμ ειναι ναι? το εχουμε καταλαβει αυτο ή υπαρχει συγχισης? οχι επειδη βαρας κατι 12ωρα εδω μεσα το λεω μηπως μπερδευεσαι με το ριαλ λαιφ :)

επισης με κουκλες δεν επαιζα ποτε ιδιαιτερα τωρα πιθανον να μπερδευεσαι με τις αλλες τις ενηλικες και γιαυτο να σου ξεφυγε...δεν το γνωριζω....κουκλες και μουνιτσα δεν πανε μαζι....μονο λεγκο μεχρι και τωρα που εχω γινει κοτζαμ μουλαρα....ανεκαθεν ημουν υπερ των κατασκευαστικων παιχνιδιων και οχι των "ετοιμων" ;)

ζουμια βγαζω απο συγκεκριμενα μερη του σωματος μου και σιγουρα οχι απο τον εγκεφαλο ;) τουλαχιστον ετσι οπως το εννοεις εσυ.....

σταματα να το παιζεις "κατι" (γαμιας ειναι αυτο? νταβατζιλικι ειναι αυτο? "ειμαι μουρη" ειναι αυτο? ειμαι ουμπερ αλες ειναι αυτο? κινητο ή σταθερο είναι αυτο?δεν ξερω τι ακριβως...εσυ θα μας το πεις αυτο...) σταματα να χωνεσαι σαν σφηνοκαυλο στα δικα μου ποστ και να γαμας τις συζητησεις, αποκτησε αρχιδια (κοτζαμ αντρας τοσο χρονων εισαι καιρος ειναι πια) αποφασισε να κρατας τον λογο σου ως οφειλουν οι αντρες αντι να με κουτσομπολευεις σαν την τελευταια γραφικη ελλεηνιδα με το παρεακι σου (και πιθανον και οι κοκκινιστοι) και τοτε.....ΙΣΩΣ να υπαρχει λογος ανταλλαγης γραπτου ή προφορικου λογου αναμεσα μας.....

φοβου τους κοκκινιστους που το παιζουν υπερανω ;)

μεχρι τοτε καλο βολι και ξιδακι :) χαλαρωσε λιγο και απολαυσε το ;)
ωραια μας τα λες μουνιτσα, αλλα οταν δεν πινεις την φρεσκοστιμενη πορτοκαλαδα απο τον κοκκινιστο, σε πιανουν κρισεις.
βαρεθηκαμε να βλεπουμε εδω μεσα κατι αγαμητα μπαζακια που κρυβουν ο,τι δεν κρυβεται πισω απ τα πληκτρα να το παιζουν επι παντος επιστητου.. ελεος !!
ειναι πλεον τοσα τα συμπλεγματα που βγαινουν απ τα ματια..

αντε τωρα εξαφανισου για κανενα μισαωρο παλι και πηγαινε ρωτα τον κοκκινιστο ? τη μαμα ? ξερεις εσυ.. τί να μου ξανα-ματα-απαντησεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom