Χαλαρωσε γιατι σερνονται εγκεφαλικα και εισαι σε κρισιμη ηλικια ναι?
μη μας παθεις κατι και το χω τυψεις....
φορουμ ειναι ναι? το εχουμε καταλαβει αυτο ή υπαρχει συγχισης? οχι επειδη βαρας κατι 12ωρα εδω μεσα το λεω μηπως μπερδευεσαι με το ριαλ λαιφ
επισης με κουκλες δεν επαιζα ποτε ιδιαιτερα τωρα πιθανον να μπερδευεσαι με τις αλλες τις ενηλικες και γιαυτο να σου ξεφυγε...δεν το γνωριζω....κουκλες και μουνιτσα δεν πανε μαζι....μονο λεγκο μεχρι και τωρα που εχω γινει κοτζαμ μουλαρα....ανεκαθεν ημουν υπερ των κατασκευαστικων παιχνιδιων και οχι των "ετοιμων" ;)
ζουμια βγαζω απο συγκεκριμενα μερη του σωματος μου και σιγουρα οχι απο τον εγκεφαλο ;) τουλαχιστον ετσι οπως το εννοεις εσυ.....
σταματα να το παιζεις "κατι" (γαμιας ειναι αυτο? νταβατζιλικι ειναι αυτο? "ειμαι μουρη" ειναι αυτο? ειμαι ουμπερ αλες ειναι αυτο? κινητο ή σταθερο είναι αυτο?δεν ξερω τι ακριβως...εσυ θα μας το πεις αυτο...) σταματα να χωνεσαι σαν σφηνοκαυλο στα δικα μου ποστ και να γαμας τις συζητησεις, αποκτησε αρχιδια (κοτζαμ αντρας τοσο χρονων εισαι καιρος ειναι πια) αποφασισε να κρατας τον λογο σου ως οφειλουν οι αντρες αντι να με κουτσομπολευεις σαν την τελευταια γραφικη ελλεηνιδα με το παρεακι σου (και πιθανον και οι κοκκινιστοι) και τοτε.....ΙΣΩΣ να υπαρχει λογος ανταλλαγης γραπτου ή προφορικου λογου αναμεσα μας.....
φοβου τους κοκκινιστους που το παιζουν υπερανω ;)
μεχρι τοτε καλο βολι και ξιδακι
χαλαρωσε λιγο και απολαυσε το ;)