Νέα

Πρόταση Γάμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ποιος εχασε το δικιο του μωρε για να το βρω εγω.....απαντησα στο θεμα και βγηκε η κατινα να με κραξει και νομιζει οτι κατι τρεχει στα γυφτικα....τετοιο ξεπεσμο μονο απο μπαζογκομενες και αδερφες που ξεφτυλιζονται στους δρομους και τα μαγαζια για γκομενο το εχω συναντησει.....πλεον δεν ειμαι σιγουρη για ποιον κανενος ;)
μουνιτσα, οσο και να το θελεις, εγω εσενα δεεεεεεν..

θα ασχοληθω παλι, αν επιμενεις, αυριο μαζι σου, για να ανεβαζεις και τις τηλεθεασεις, γιατι τωρα παιζουν ποστ στα μασατζιδικα.

μεχρι τοτε πες του κοκκινιστου να σου στιψει καμια πορτοκαλαδα και μην ξεχασει να στην περασει απ το σουρωτηρι..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε νίτσα τι έγινε?....με πολλή φόρα και τσαντίλα επανήλθες...κούλαρε λίγο..δεν θα σκοτωθούμε και στο ίντερνετ...ψυχραιμίαααα.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποσα κιλα αρχιδια θελει για να σβηνεις τα ποστ του αλλου? μερικα γραμμαρια υποθετω ε? αγορι μου αν δε γουσταρεις ντραβαλα και τσαμπουκαδες τοτε να μην ξανοιγεσαι εκει που δε σε παιρνει...οχι πρωτα να πεταγεσαι σαν την τσουτουνα να ξεσκιζεις τα θρεντ και μετα να ζητας τα ρεστα......αν θες λοιπον να σβησεις κατι ξεκινα να τα σβηνεις ολα και να αφησεις μονο την πρωτη μου απαντηση η οποια ηταν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ και απαντουσε στο αρχικο ερωτημα.......βρηκαμε τωρα το μοντεριλικι και την ειδαμε εξουσια....σιγα τους πολυελαιους αγορακι μου σιγα....βρηκες να παιξεις το μαγκα στις πουτανες μερικους καημενους που σε θεοποιουν και ενα φορουμ....ετσι ειναι οι μοντς? να το ξερουμε αν ειναι να λαμβανουμε τα μετρα μας :)

μαγκιες στα κολληταρια σου και στις πουτανες σου οκ? οχι σε μενα....

και στο ξαναπα......οταν μιλας για κοκκινιστους να μιλας σε πρωτο προσωπο γιατι τα αρχιδια που κουβαλανε αλλοι στα παντελονια τους εσυ δεν τα ειχες ποτε και ουτε καν μπορεις να τα ονειρευτεις....αντε μεινε με τη μανουλα σου και το μπαμπακα σου τωρα κοτζαμ μαντραχαλος και ξεφορτωσου μας....

ειπαμε....αν εχεις τα αρχιδια και γουσταρεις νταιλικια και σβησιματα τοτε σβησε τα ολα και αφησε το αρχικο μου ποστ περι γαμου.....ΑΝ τα εχεις...ειδαλλως πηγαινε κλωσσα κανα αυγο και σταματα να το παιζεις κοκορας ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
καλε μουνιτσα, πως κανεις ετσι ??

λες και δεν σου εκατσα..  :grin:  :grin:

ξανα κοιτα το πρωτο σου ποστ με τα ειρωνικα ''εντος θεματος''  :jerking: υστερογραφα και πηγαινε να πιεις την πορτοκαλαδα σου..

σου ξανα ειπα: βαρεθηκαμε να βλεπουμε κατι χοντρομπαζα να μπαινουν με υφακι και να μας το παιζουν ''καπως'' με στυλ ''κοιταξτε ποιοι ειστε εσεις και κοιταξτε και μενα..''

ειναι σαν να μπαινει καποιος σ ενα φορουμ με αντικειμενο τη φορμουλα 1 και να τους λεει ποσο μαλακες ειναι που ασχολουνται με το συγκεκριμενο σπορ και ταυτοχρονα να τους λεει και οτι δεν εχουν γνωσεις παρα μονο αυτος..  :jerking:  :jerking:

τωρα για τα υπολοιπα περι παντελονιων, θα σε παραπεμψω σε κανεναν γκει φιλο σου. ο παραγωγος σου κανει ??  :cheesy: :cheesy:

και ξεκόλλα πια απ τα αρχιδια μου. στον υπνο σου τα εβλεπες τοσο καιρο ??

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ο παραγωγός είναι gay??? Δεν το πιστεύω.......... ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και εγω εχω βαρεθει να ακουω τον ελμερ φαντ να διαλαλει ποσο γαμιας ειναι οταν πληρωγνει για να γαμησει αλλα τι να κανουμε....ελμερ φαντ ειναι αυτος καπως πρεπει να γαμησει ο καψερος....τουλαχιστον μερικοι απελπισμενοι γαμανε και τα χοντρομπαζα....ενω ο καψερος ο ελμερ? :P

τες παν....επειδη η κατινια σου δεν εχει ορια....και επειδη τα επιχειρηματα σου εχουν τελειωσει....και επειδη εχεις παψει εδω και καιρο να εχεις γελιο και εχεις καταντησει απλα αξιοθρήνητος γελοιος κοκκινιστος λεω να το κοψω....

αλλη μια αναφορα ομως στην οικογενεια μου και τη γαμισες :) ντιντ αι μεικ μαι σελφ κλιαρ? αυτα ρε δεν τα κανουν ουτε οι θειες στα χωρια....και εγω ξερω πραγματα για σενα βλεπεις να καθομαι να τα σχολιαζω? φτου σου ξεφτιλα :2funny:

υ.γ. μην ξεχνας οτι εχω καποια πμ στην κατοχη μου ΠΡΙΝ γινεις μοντ ;) δε θα τα βγαλω ποτε στη φορα φυσικα δεν ειμαι τοσο κατινα αλλα απλα για να σου υπενθυμιζω απο που ξεκινησες ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
δεν μπορω να καταλαβω πού κολλαει η οικογενεια σου στην κουβεντα μας, εκτος απ το να κλεψει τις εντυπωσεις..  :)

και ναι φτυσε με να μη με ματιασεις. αφου δεν μπορεσες να μου φτυσεις τιποτε αλλο..

υ.γ. μην ξεχνας (μην αγνοεις μαλλον) οτι ολοι εχουμε κατι. ουτε εγω θα τα βγαλω στη φορα..  :2funny: :2funny: μπορεις να κοιμηθεις ησυχα αποψε..

κατίνα..  :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
βρε παιδια δεν κανουμε μια ανακωχη μερες που ειναι?δεν ειναι σωστο μια δεσποινίδα με εναν Moder να τσακώνονται..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α μπα? εκτος του να σβηνεις τα ποστς μου με κανεις και γουορντ? χαχαχαχαχαχαχαχα

τι αξιοκρατια θεε μου......μα τον τουτατη δηλαδη......

σβησε και τα δικα σου καλε μου....ή μαλλον ασε τα καλυτερα να μου θυμιζου καθημερινα το μεγεθος της ξεφτιλας σου :)

τσαο :)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
mounitsa εγώ σε έκανα..και δεν έχω σβήσει κανένα ποστ πλην του υβριστικού..

Υ.Γ περί αξιοκρατίας....μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις.έχεις κάθε δικαίωμα και την απόλυτη ελευθερία...με μελος,mod,admin....άλλωστε αυτό είναι και το ωραίο σε μια ζωντανή κοινότητα...

αλλά όχι βρισιές..

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Και μόνο που σκέφτομαι για γάμο  με κάνει  ………………………
Μπρρρρρρρρρρρ   είναι πολύ τρομαχτικό………..  φανταστείτε με την ίδια γκόμενα
Για πάντα…………

:o :o :o :o
Να την βλέπεις  να παχαίνει και να γερνάει…..

Επισκέπτης
Προτείνω να κάνουμε και θέμα "Aπόδραση στις Kυκλάδες με φουσκωτό για ψάρεμα Pοφού". Nα αρχίσουμε ο καθένας να γράφει τις μαλακίες του μέσα να πιάσει τόπο. Φίλοι Mods, ξεκινήστε να κλαδεύετε κανένα θεματάκι που δεν έχει σχέση,σας το λέω εδώ και καιρό,ήδη κάποιοι χαρακτηρίζουν το site "οπαδικό" κλπ.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν ξερω τι λετε εσεις για το γαμο αλλα μετα απο αυτη τη διαμαχη :o :o

εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σε καποιο σημειο η mounitsa ειπε

οτι εχει κρατησει καποια p.m του giorgospapa πριν γινει moderator..

Περιεργα πραγματα..

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Δεν ξερω τι λετε εσεις για το γαμο αλλα μετα απο αυτη τη διαμαχη :o :o

εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σε καποιο σημειο η mounitsa ειπε

οτι εχει κρατησει καποια p.m του giorgospapa πριν γινει moderator..

Περιεργα πραγματα..

Α ρε tommaso εσύ μια ζωή να βάζεις φυτιλιές... :sunglasses:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ε ναι... ααααααδικο ειχε... ναι πωςς...

Δεν ξερω bite αν ειχε αδικο η mounitsa αλλα αυτο που διαβασα σε αυτο το thread και μου εκανε

εντυπωση, ειναι οτι ειπε οτι εχει p.m. του giorgospapa πριν γινει moderator που τον μειώνουν..

Μου φαινεται αρκετα παραξενο και δεν γνωριζω τι μπορει να ξερει, το οποιο εμεις δεν γνωριζουμε

για τον ανθρωπο αυτο :huh:

Επισκέπτης
Δεν ξερω bite αν ειχε αδικο η mounitsa αλλα αυτο που διαβασα σε αυτο το thread και μου εκανε

εντυπωση ειναι οτι ειπε οτι εχει p.m. του giorgospapa πριν γινει moderator που τον μειώνουν..

Μου φαινεται αρκετα παραξενο και δεν γνωριζω τι μπορει να ξερει το οποιο εμεις δεν γνωριζουμε

φίλε τι ψάχνεις? τον χαλκά της γης? την πλάκα μας την κάνουμε ?

Επισκέπτης

εντυπωση ειναι οτι ειπε οτι εχει p.m. του giorgospapa πριν γινει moderator που τον μειώνουν..

Μου φαινεται αρκετα παραξενο και δεν γνωριζω τι μπορει να ξερει το οποιο εμεις δεν γνωριζουμε

Εσύ είσαι της δικής μου συνομοταξίας. Προβοκατορας.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom