Νέα

Πρόταση Γάμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τα περισσοτερα απο αυτα που λες δεν ισχυουν.[size=11pt]με σας δε μπορει κανεις να βγαλει ακρη.εμεις ειμαστε πιο απλοι.βεβαια παντα υπαρχουν και οι λαλακες.[/size]

Αυτοί παίζει να μπορούν να βγάλουν άκρη :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
2. Όσοι το κάνουν έχουν τουλάχιστον 1 τραυματική εμπειρία από γυναίκα με καμιά χειλόπιτα από τα Χανιά μέχρι την Αλεξανδρούπολη.....

Συμφωνώ αλλά όχι σε αυτό. Έχω φάει πάαααααααρα πολλές πίτες στην ζωή μου, αλλά έχω την τύχη να έχω γαμίσει πάνω από τάγμα (χωρίς να μετράω τις πουτάνες που είναι άλλες τόσες!), όλες τις ηλικίες, όλα τα γούστα. Γιατί αν δεν "λερωθείς" πως θα βγάλεις τα "σκουπίδια" από το σπίτι? :) Όποιος διατίνεται ότι δεν έχει φάει πίτα στην ζωή του... κοροϊδεύει τον εαυτό του απλά!

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Παρατηρώ ένα έντονο μισογυνισμό τον τελευταίο καιρό! Πρέπει να συμβαίνουν 3 πράγματα λοιπόν κατ'εμέ.
1. Εδώ μπαίνουν ΜΟΝΟ τα απόλυτα αρσενικά της Ελλάδας που τα ξέρουν όλα και ΔΕΝ έχουν θέση οι γυναίκες.........
2. Όσοι το κάνουν έχουν τουλάχιστον 1 τραυματική εμπειρία από γυναίκα με καμιά χειλόπιτα από τα Χανιά μέχρι την Αλεξανδρούπολη.....
3. Απλά μιλάμε να περνάει η ώρα......
Προσωπικές απόψεις πάντα.

Μήπως να διορθωνες το 3 σε: λέμε καμιά λαλακία να περνάει η ώρα; Τα 1 και 2 είναι εμφανώς ορθά  :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Παρατηρώ ένα έντονο μισογυνισμό τον τελευταίο καιρό! Πρέπει να συμβαίνουν 3 πράγματα λοιπόν κατ'εμέ.
1. Εδώ μπαίνουν ΜΟΝΟ τα απόλυτα αρσενικά της Ελλάδας που τα ξέρουν όλα και ΔΕΝ έχουν θέση οι γυναίκες.........

σονυ μονο τον τελευταιο καιρο το παρατηρεις? :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
σονυ μονο τον τελευταιο καιρο το παρατηρεις? :2funny:

Σιγουρα αυτοι που εχουν τετοιες τασεις εχουν τεραστια απωθημενα. ;)

Κριμα να μην υπαρχουν πολλες κοπελες σαν την bite..

Χαιρετισματα ..θα είσαι πια στην Κυπρο.. ;)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

:thumbsup: :dancing: :dancing:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
τελικα αλλη μια συζητηση γαμηθηκε....  :jerking: :jerking: :jerking:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Τελικα ας ελπισω να ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ στο ΘΕΜΑ μας γιατι κακα τα ψεματα ολοι μας κάποτε θα το κανουμε αυτο το βημα. Οσοι ειναι λογικοι κ σκεφτονται με το πανω κεφαλι.

Εγω θα ηθελα να της την κανω την προταση οσο πιο παραξενα γινεται κ εκει που δεν το περιμενει καθολου!!!

Παραξενα εννοω οτι θα ηθελα να μην ειναι η κλασικη βολτα στο παρκο ή σε σπιτι με δαχτυλιδι που της δεινεις κ λες την ατακα γονατιστος κλπ κλπ...

Το πού θα ειναι αυτη η κινηση δεν ξερω ακομα γιατι εχω μερικα ελευθερα χρονακια ακομα, αλλα ειναι σοβαρο το θεμα κ θα βρω το που.

Εμενα τα παιδια μου θελω να εχουνε ΕΛΛΗΝΙΔΑ μανα κ θα τις δεχτω οπως εχουνε εξελιχτει...
Αυτοι που λενε οτι οι ελληνιδες δεν ειναι νοικοκυρες πλεον κλπ κλπ, να πανε σε χωριά στα βουνά κ να βρουνε μια απο εκει αμα θελουνε... (κ εγω απο χωριο ειμαι κ ξερεται τι εννοω, μεταφορικά). Πλεον κ οι 2 δουλευουνε κ φερνουνε φραγκα σπιτι. Αρα κ οι 2 πρεπει να ειναι νοικοκυρηδες στο σπιτι, αρα κ οι 2 πρεπει να κανουνε update το τι ζηταει πλεον η κοινωνια απο εμας. Οκ, δεν λεω, υπαρχουνε μερικες δουλειες που ειναι για το θηλυκο φυλλο, κ μερικες για το αρσενικο. Αλλα δεν βγαινουμε αλλιως ρε μαγκες με το που να δουλευει μονο ο ενας.

Κ το ποστακι που εγραψε η rouli εχει 100% δίκιο. Ετσι ειναι κ ετσι σκεφτομαστε κ μην τα αλλαζουμε.
Μονο που ξεχασε να πει οτι γουσταρουμε να μας τα καταπιει, αλλα οχι απο την αρχη!!!  :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Γάμος ???? φτου φτου φτου μαρκυά από εμάς.... :2funny: :2funny:

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το επαναφέρω! Υπάρχει λόγος  :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τι γάμο ρε παιδιά, σοβαρευτείτε, εδώ ο κόσμος καίγεται!!!
Σε πρόταση διαζυγίου παίζει κάτι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom