Τελικα ας ελπισω να
ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ στο
ΘΕΜΑ μας γιατι κακα τα ψεματα ολοι μας κάποτε θα το κανουμε αυτο το βημα. Οσοι ειναι λογικοι κ σκεφτονται με το πανω κεφαλι.
Εγω θα ηθελα να της την κανω την προταση οσο πιο παραξενα γινεται κ εκει που δεν το περιμενει καθολου!!!
Παραξενα εννοω οτι θα ηθελα να μην ειναι η κλασικη βολτα στο παρκο ή σε σπιτι με δαχτυλιδι που της δεινεις κ λες την ατακα γονατιστος κλπ κλπ...
Το πού θα ειναι αυτη η κινηση δεν ξερω ακομα γιατι εχω μερικα ελευθερα χρονακια ακομα, αλλα ειναι σοβαρο το θεμα κ θα βρω το που.
Εμενα τα παιδια μου θελω να εχουνε ΕΛΛΗΝΙΔΑ μανα κ θα τις δεχτω οπως εχουνε εξελιχτει...
Αυτοι που λενε οτι οι ελληνιδες δεν ειναι νοικοκυρες πλεον κλπ κλπ, να πανε σε χωριά στα βουνά κ να βρουνε μια απο εκει αμα θελουνε... (κ εγω απο χωριο ειμαι κ ξερεται τι εννοω, μεταφορικά). Πλεον κ οι 2 δουλευουνε κ φερνουνε φραγκα σπιτι. Αρα κ οι 2 πρεπει να ειναι νοικοκυρηδες στο σπιτι, αρα κ οι 2 πρεπει να κανουνε update το τι ζηταει πλεον η κοινωνια απο εμας. Οκ, δεν λεω, υπαρχουνε μερικες δουλειες που ειναι για το θηλυκο φυλλο, κ μερικες για το αρσενικο. Αλλα δεν βγαινουμε αλλιως ρε μαγκες με το που να δουλευει μονο ο ενας.
Κ το ποστακι που εγραψε η rouli εχει 100% δίκιο. Ετσι ειναι κ ετσι σκεφτομαστε κ μην τα αλλαζουμε.
Μονο που ξεχασε να πει οτι γουσταρουμε να μας τα καταπιει, αλλα οχι απο την αρχη!!!