Επισκέπτης
ΓΑΜΟΣ ε?......άσε μην αρχίσω και όχι μπάν αλλά άμεση αποβολή θα φάω απο το σάιτ...παλιομπριζόλες ...που μόνο την πάρτυ τους κοιτάνε.....χέστε με τώρα......θα τα πω άμα ηρεμήσω....
Εφαγες φολα ε?:/
ΓΑΜΟΣ ε?......άσε μην αρχίσω και όχι μπάν αλλά άμεση αποβολή θα φάω απο το σάιτ...παλιομπριζόλες ...που μόνο την πάρτυ τους κοιτάνε.....χέστε με τώρα......θα τα πω άμα ηρεμήσω....
Αντιμετωπιζετε κατι σαν τον "αντισημητισμο" επι εποχης χιτλερ!
Για να λεμε , ετσι ; Οχι οτι ενδιαφερεσαι να κανεις και ψαχνεις για ιδεες ;)Για να λέμε
Αντι για άλλες πρακτικές όμως, με την βοήθεια της CIA θα της στείλουμε στην Κίνα, που έχει 19 εκατομμύρια ανυπαντρους άντρες (λόγω της πολιτικής γεννήσεων).
Μετά θα καταστραφεί η κινεζική ατμομηχανή.
χαχαχα ας στειλουμε το σκαρτο εμπορευμα στους κινεζους!Ουτοσιαλως εχουν που εχουν αναγκη απο γυναικες!
Για να λεμε , ετσι ; Οχι οτι ενδιαφερεσαι να κανεις και ψαχνεις για ιδεες ;)
φόλα?...σε λίγο αυτή στο χώμα και εγώ στην φυλακή με βλέπω......πολύ κοντά είμαι...Εφαγες φολα ε?:/
φόλα?...σε λίγο αυτή στο χώμα και εγώ στην φυλακή με βλέπω......πολύ κοντά είμαι...
άσε.τι να λέμε τώρα....πωω ρε φιλε τοσο χαλια δηλαδη?
μάλλον είσαι φαινόμενο.....εξάλλου ο γάμος δεν κάνει την αγάπη αλλά η αγάπη την ζωή....Εγώ θα ήθελα ..ενα αντρα που δεν θα χρειαζεται τον γαμο για να μεινει μαζι μου.
ενας αντρας δεν χρειαζεται γαμο αλλα γαμησι....Εγώ θα ήθελα ..ενα αντρα που δεν θα χρειαζεται τον γαμο για να μεινει μαζι μου.
μην πεταγεσαι εσυ ρε βρομοκαλτσα!!!άσε.τι να λέμε τώρα....μάλλον είσαι φαινόμενο.....εξάλλου ο γάμος δεν κάνει την αγάπη αλλά η αγάπη την ζωή....
Εγώ θα ήθελα ..ενα αντρα που δεν θα χρειαζεται τον γαμο για να μεινει μαζι μου.
Στειλε pm! ;)Εγώ θα ήθελα ..ενα αντρα που δεν θα χρειαζεται τον γαμο για να μεινει μαζι μου.
άσε.τι να λέμε τώρα....μάλλον είσαι φαινόμενο.....εξάλλου ο γάμος δεν κάνει την αγάπη αλλά η αγάπη την ζωή....
Απλά ο γάμος θεωρώ ότι είναι σχετικα αφύσικος και θα πρέπει να αποφευγεται εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα . Πρακτικά κρατάει συνοχή και κυρίως υπό το πρίσμα των παιδιών. Κατά τα άλλα ως θεσμός βρωμάει εδώ και καιρό. Προτιμώ μια συμβιωση. Εξάλλου αν σε κρατήσει ο γάμος με τον αλλον βράστα.
τα κωλόχαρτα δεν κρατάνε τίποτα..ή σε κρατάει ο άλλος ..ο άνθρωπος... ή καλλίτερα δρόμο....Απλά ο γάμος θεωρώ ότι είναι σχετικα αφύσικος και θα πρέπει να αποφευγεται εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα . Πρακτικά κρατάει συνοχή και κυρίως υπό το πρίσμα των παιδιών. Κατά τα άλλα ως θεσμός βρωμάει εδώ και καιρό. Προτιμώ μια συμβιωση. Εξάλλου αν σε κρατήσει ο γάμος με τον αλλον βράστα.
τα κωλόχαρτα δεν κρατάνε τίποτα..ή σε κρατάει ο άλλος ..ο άνθρωπος... ή καλλίτερα δρόμο....
Παντρευτείτε, και κάντε από τρία παιδια και πάνω.
Ετσι θα κρατατε απασχολημένη την γυναίκα,
και σεις θα καμακώνεται συνέχεια.
Συμβουλή μόνο για καμάκια.