Νέα

Πρόταση Γάμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Παντρευτείτε, και κάντε από τρία παιδια και πάνω.
Ετσι θα κρατατε απασχολημένη την γυναίκα,
και σεις θα καμακώνεται συνέχεια.
Συμβουλή μόνο για καμάκια.

Θα λύσετε και το ασφαλιστικό έτσι. Κάποιος πρέπει να πληρώνει εισφορές για την σύνταξή μας.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Στείλε πμ πρέπει να καρατσεκαριστεί αυτό, κινδυνευει κόσμος :2funny:

[size=12pt]Όσο υπάρχουν άντρες θα υπάρχουμε Ιππότες, μην τα ισοπεδώνουμε όλα :rockon:
απλά
πόσες φορές πρέπει να το πούμε δλδ? :grin:
[/size]

Φαντάσου τί τράβηξε ο άνθρωπος!!! :boobies:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Και επιστημονικώς τεκμηριωμένο πλέον. Κάντε προτάσεις. Κάντε.........

Η κρισιμότερη καμπή του γάμου
Επιβεβαιώνονται και επιστημονικώς τα «επτά χρόνια φαγούρα»

Ο πιο κρίσιμος για Ελληνίδες και Έλληνες αποδεικνύεται ο έβδομος χρόνος γάμου, όπως προκύπτει από νέα μελέτη, στην οποία συμμετείχαν 18.000 ζευγάρια.

Μάλιστα, όπως σημειώνει την Παρασκευή η εφημερίδα Τα Νέα, το γεγονός ότι οι άντρες είναι πιο επιρρεπείς στις εξωσυζυγικές σχέσεις αποδεικνύεται... μύθος: Μετά τα πρώτα χρόνια έγγαμου βίου, οι γυναίκες απατούν με την ίδια συχνότητα.

Ξεκινώντας τα ζευγάρια την κοινή τους ζωή απολαμβάνουν σχεδόν καθημερινά το σεξ και πιστεύουν ακράδαντα ότι η σεξουαλική ταύτιση που νιώθουν θα κρατήσει για μια ζωή. Καθώς περνάει όμως ο καιρός, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και στα δύο χρόνια γάμου, οι ερωτικές επαφές περιορίζονται από το «σχεδόν καθημερινά» σε τρεις φορές την εβδομάδα.

Στον πέμπτο χρόνο, η ερωτική επιθυμία πέφτει κάθετα, με το σεξ να αραιώνει στη μία φορά την εβδομάδα. Μάλιστα, στον έβδομο χρόνο, η μία φορά το μήνα είναι κάτι παραπάνω από αρκετ.

Στο έβδομο έτος έγγαμου βίου αρχίζει άλλωστε και η αναζήτηση νέων ερωτικών συντρόφων. Ειδικότερα, όπως παραδέχονται οι παντρεμένοι, το 19,5% των ανδρών και το 2% των γυναικών απατούν το σύντροφό τους από τον πρώτο κιόλας χρόνο του γάμου, αλλά στον έβδομο χρόνο το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει το 65% για τους Έλληνες και το 64,5% για τις Ελληνίδες.

Όπως διαπίστωσαν ο επικεφαλής ερευνητής, δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, και οι συνεργάτες του, ο έβδομος χρόνος του γάμου είναι ο πιο επικίνδυνος και για διαζύγιο: Από τα 711 ζευγάρια που χώρισαν, τα 669 χώρισαν τον έβδομο χρόνο, καθώς, στο 64% των περιπτώσεων, έπιασαν το σύντροφό τους «στα πράσα».

Πώς εξηγείται η «ισότητα» των δύο φύλων στην απιστία; Το 62% των ζευγαριών παραδέχονται πως η ερωτική έλξη που κάποτε ένιωθαν ο ένας για τον άλλον απλούστατα δεν υπάρχει πλέον.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από μια νέα πανελλαδική μελέτη της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), στην οποία συμμετείχαν 18.000 ζευγάρια παραγωγικής ηλικίας.

Newsroom ΔΟΛ

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
URL]]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απιστευτη έρευνα ...και μυ φαίνεται και αρκετά αληθοφανής.

χμ....μπορω να παντρευτώ από τον έβδομο και μετά χρόνο;

Επισκέπτης
Και επιστημονικώς τεκμηριωμένο πλέον. Κάντε προτάσεις. Κάντε.........

Η κρισιμότερη καμπή του γάμου
Επιβεβαιώνονται και επιστημονικώς τα «επτά χρόνια φαγούρα»

Ο πιο κρίσιμος για Ελληνίδες και Έλληνες αποδεικνύεται ο έβδομος χρόνος γάμου, όπως προκύπτει από νέα μελέτη, στην οποία συμμετείχαν 18.000 ζευγάρια.

Μάλιστα, όπως σημειώνει την Παρασκευή η εφημερίδα Τα Νέα, το γεγονός ότι οι άντρες είναι πιο επιρρεπείς στις εξωσυζυγικές σχέσεις αποδεικνύεται... μύθος: Μετά τα πρώτα χρόνια έγγαμου βίου, οι γυναίκες απατούν με την ίδια συχνότητα.

Ξεκινώντας τα ζευγάρια την κοινή τους ζωή απολαμβάνουν σχεδόν καθημερινά το σεξ και πιστεύουν ακράδαντα ότι η σεξουαλική ταύτιση που νιώθουν θα κρατήσει για μια ζωή. Καθώς περνάει όμως ο καιρός, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και στα δύο χρόνια γάμου, οι ερωτικές επαφές περιορίζονται από το «σχεδόν καθημερινά» σε τρεις φορές την εβδομάδα.

Στον πέμπτο χρόνο, η ερωτική επιθυμία πέφτει κάθετα, με το σεξ να αραιώνει στη μία φορά την εβδομάδα. Μάλιστα, στον έβδομο χρόνο, η μία φορά το μήνα είναι κάτι παραπάνω από αρκετ.

Στο έβδομο έτος έγγαμου βίου αρχίζει άλλωστε και η αναζήτηση νέων ερωτικών συντρόφων. Ειδικότερα, όπως παραδέχονται οι παντρεμένοι, το 19,5% των ανδρών και το 2% των γυναικών απατούν το σύντροφό τους από τον πρώτο κιόλας χρόνο του γάμου, αλλά στον έβδομο χρόνο το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει το 65% για τους Έλληνες και το 64,5% για τις Ελληνίδες.

Όπως διαπίστωσαν ο επικεφαλής ερευνητής, δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, και οι συνεργάτες του, ο έβδομος χρόνος του γάμου είναι ο πιο επικίνδυνος και για διαζύγιο: Από τα 711 ζευγάρια που χώρισαν, τα 669 χώρισαν τον έβδομο χρόνο, καθώς, στο 64% των περιπτώσεων, έπιασαν το σύντροφό τους «στα πράσα».

Πώς εξηγείται η «ισότητα» των δύο φύλων στην απιστία; Το 62% των ζευγαριών παραδέχονται πως η ερωτική έλξη που κάποτε ένιωθαν ο ένας για τον άλλον απλούστατα δεν υπάρχει πλέον.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από μια νέα πανελλαδική μελέτη της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), στην οποία συμμετείχαν 18.000 ζευγάρια παραγωγικής ηλικίας.

Newsroom ΔΟΛ

Να δεις τι σου χω για μετα..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
....Άσε το μετά. Οι πιο πολλοί/πολλές απο την πρώτη μέρα ξεκινούν. Τι να περιμένεις την επταετία

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ολα αυτά για το γάμο και το έβδομο έτος δε με ανυσηχούν καθόλου, για τον απλούστατο λόγο ότι
αν παντρευτώ κάποτε δε φοβάμαι να χωρίσω.
Όλα αυτά είναι για ανασφαλή άτομα και κολλημένα πάνω σε μία γυναίκα.
Επίσης δε τίθεται το θέμα για μένα ότι μετά το γάμο δεν πρόκειται να ξαναπάω με άλλη γυναίκα.
Αν για όλο το υπόλοιπο της ζωής μου έκανα σεξ με ένα και μόνο συγκεκριμένο άτομο απόλυτα φυσικό ήταν ότι θα βαριόμουνα όσο δεν πάει.
Απόλυτα σωστή λοιπόν η έρευνα που αφορά την επταετία.
Δηλαδή τι πρέπει να γινει για κάποιον π.χ. που παντρεύεται στα 25 του.
Να σκεφτεί "Α ωραία,θα κάνω έρωτα με τη γυναίκα μου γιατα επόμενα 40 χρόνια, και στην άλλη ζωή βρίσκουμε και καμία μικρούλα να περάσουμε καλά".
Υ.Σ.:Το πιο ισχυρό φάρμακο που ξέρω για να μην κολλάς με μία γυναίκα   είναι το καμάκι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως γουσταρω και το γαμο και τα παιδια με τρεις βασικες προυποθεσεις.....

1) ο αντρας που θα ειμαι θα ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τοσο παλαβος

[youtube=425,350]OPmYbP0F4Zw[/youtube]

2) θα κανει διεστραμμενο σεξ και δεν θα εχει ορια και ταμπου γιατι ειμαι ανθρωπος που βαριεται ευκολα

3) θα δεχθει να κανουμε λιστα γαμου σε σεξ σοπ την οποια θα δωσουμε σε κοντινους φιλους και την υπαρξη ηχομονωμενου υπογειου δωματιου "playroom" στο οποιο θα γινονται αισχη για να ξεφευγουμε απο το ρουτινιαρικο σεξ και να μην ακουν και τα παιδια φυσικα....(το ρουμ θα ειναι πληρως εξοπλισμενο εννοειται...χα...)

κατα ταλλα ειμαι υπερ των θεσμων και των παραδοσεων (βλ. γαμος) αρκει να γινονται στα δικα μου μετρα και σταθμα :)

υ.γ. απορω παντως....απο τη μια βριζετε την ελλεηνιδα που δεν ειναι παραδοσιακη, νοικοκυρα, ταπεινη και χαμηλοβλεπουσα αλλα απο την αλλη ψαχνεται τη γυναικα που θελει απλως σεξ...

υ.γ.2 λειπω τοσο καιρο....φευγω ερχομαι και η θεματολογια παντα ιδια....ρουτινα κατηντησε :P

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
υ.γ.2 λειπω τοσο καιρο....φευγω ερχομαι και η θεματολογια παντα ιδια....ρουτινα κατηντησε :P
Ε και τι?
Ντρέπεσαι να ξεκινήσεις καινούριο θρέντ?
Πες μας για παράδειγμα τι ιδέες σου για το playroom  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν νομίζω να έχει αναλυθεί κάτι τέτοιο εδώ μέσα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπα.....προτιμω να διαβασω κανενα ριβιου για τις ιεροδουλες και τις στριπτιτζουδες μιας και ελειπα τοσο καιρο....να ενημερωθω λιγακι :P ακομα δεν πατησα το ποδι μου δεν υπαρχει λογος να αναψουν τα αιματα :)
να γραψω και καμια κριτικη μιας και ημουν προσφατα σε στριπτιτζαδικο....χαχαχαχα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.512
Πόντοι
12.056
Μπα.....προτιμω να διαβασω κανενα ριβιου για τις ιεροδουλες και τις στριπτιτζουδες μιας και ελειπα τοσο καιρο....να ενημερωθω λιγακι :P ακομα δεν πατησα το ποδι μου δεν υπαρχει λογος να αναψουν τα αιματα :)
να γραψω και καμια κριτικη μιας και ημουν προσφατα σε στριπτιτζαδικο....χαχαχαχα

Oπου γαμος και χαρα και η μουνιτσα πρωτη....χεχεχεε :P :P :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
....για να ξεφευγουμε απο το ρουτινιαρικο σεξ..

αγαπητη μουνιτσα..

για να ξεφυγεις απ το ρουτινιαρικο σεξ πρεπει πρωτα να μπεις σε αυτο.
και για να μπεις σε αυτο πρεπει πρωτα να αρχισεις να κανεις σεξ.

....ρουτινα κατηντησε :P

οπως κι εσυ..  :P :P

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move]:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:[/move]

Και τι έκανες στην στριπτιζερί?
Δεν πιστεύω να είσαι "θύμα" της ανεργίας?

[move] :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:[/move]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αγαπητε ζορζ....βρισκω αχρηστη την οποιαδηποτε αναφορα μου στο  καθε ποτε τον τρωω  εκτος αν ενδιαφερεσαι για το γουελ μπιινγκ μου και προσφερεσαι σε περιπτωση αγαμιας να με καταστησεις γαμημενη :)

χαιρομαι παντως που ξαναγυριζω και βρισκω τα ιδια απωθημενα απο τα ιδια ατομα :)

να σου υπενθυμισω οτι το σεξ του πενταλεπτου ή του 200αευρου επισης δεν εχει οποιαδηποτε σχεση με το απλο σεξ :)

και μετα απο αυτο το υπεροχο τσιτ τσατ τραβα στη δουλιτσα σου και εγω στη δικια μου....

εκτος του οτι γαμιεμαι σαν κουνελα να αναφερω στο φορουμ μηπως οτι εχω βρει και δουλεια? ενδιαφερει το φιλοθεαμων κοινο? να αποστειλω Ε9? φορολογικη δηλωση? αφμ? να σκαναρω φωτοτυπια εστω? (μη μου απαντησεις υπηρχε ρητορικη εσανς στις ερωτησεις)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ααααα πα πααα....!!!!!!

ακομη η ιδια συμπλεγματικη μουνιτσα..!! (νομιζα οτι κατι αλλαξε και τρομαξα προς στιγμην πρεπει να ομολογησω..)  :P :P

wellcome back !!  :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom