Νέα

Προστυχόλογα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zenia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ο Μ.Β σχεδιαζει πολυ πριν αρχισει το μαλακο-σηριαλ στην ελληνικη tv.... Οσο για τον Louboutin δεν εχει αναφερθει σε καμια εκπομπη της ιδιας tv
εισαι off topic πες μας τι λες την ωρα του σεξ?

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
εφυγα
οβερ

αα να του πεταω γοβες με τους καταπελτες?

εχω κατι στοκακια
ωραιο αβαταρ και στειλε καταπελτες στον λακοπετρα του εφαγα ολο τον στρατο
βαραμε αποθηκες σιταριου
οβερ

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
να σκιζετε κανα εσωρουχο γουσταρετε; αν και ξερω την απαντηση  :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Εξαρτάτε από την τιμή του!! Για μερικά θες μισό μηνιάτικο!!!

Πάντως, για να γυρίαουμε στο θέμα, στο σεξ εχουν συμετοχή δύο άτομα. Γιαυτό θα πρέπει να ικανοποιεί το ένα το άλλο με όποιον τρόπο είναι αρεστό και χωρις να προσβάλει το ένα άτομο το άλλο!!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εγω θελω τις παρτενερ υποτακτικες στο γαμισι. Προτιμω το σεξ συνωμοτικο. Εννοειται οτι μου αρεσει το βρισιδι να πεφτει συννεφο. Αλλα παντα με καποια ποιοτητα. Και η παρτενερ προτιμω να απανταει στις δικες μου προστυχες (με ροπη προς το χυδαιο) ερωτησεις, παρα να βριζει σαν νταλικερης. Καποια ψηγματα ενεργητικου λογου μου αρεσει να βγαζει οταν φτανει σε σημεια ιδιαιτερης καυλας. Επισης, μου αρεσει να εκφερει ηπιο χυδαιο λογο με συνδυασμο γνησιας ψιλοκλαμμενης φωνης. Ισως σε αυτο να παιζουν ρολο τα σεξουαλικα παιχνιδια επιβολης, που ειναι απο τα πλεον αγαπημενα μου. Κι' εκει η γυναικα πρεπει στα δικα μου γουστα να ειναι καθαρα υποτακτικη. Κλεινοντας, θα ηθελα να πω οτι οι γυναικες που γουσταρουν βρωμικα ενοχικα γαμισια, δυνανται να λατρευτουν εκ μερους μου ως αρχαιες θεες. Σημειωνω, οτι ολα τα παραπανω εχουν να κανουν αποκλειστικα με το σεξουαλικο κομματι των σχεσεων και φυσικα μονο αν υπαρχει κοινη αποδοχη και ως εκ τουτου απολαυση.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
εμενα μου αρεσει να μου λεει "ποσο μεγαλο τον εχεις μωρο μουουουου...."
και ας ειναι 10 ποντοι

Πάντως, για να γυρίαουμε στο θέμα, στο σεξ εχουν συμετοχή δύο άτομα. Γιαυτό θα πρέπει να ικανοποιεί το ένα το άλλο με όποιον τρόπο είναι αρεστό και χωρις να προσβάλει το ένα άτομο το άλλο!!

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
σε αυτο το " υποτακτικες " τα ειπες ολα.
Εγω θελω τις παρτενερ υποτακτικες στο γαμισι. Προτιμω το σεξ συνωμοτικο. Εννοειται οτι μου αρεσει το βρισιδι να πεφτει συννεφο. Αλλα παντα με καποια ποιοτητα. Και η παρτενερ προτιμω να απανταει στις δικες μου προστυχες (με ροπη προς το χυδαιο) ερωτησεις, παρα να βριζει σαν νταλικερης. Καποια ψηγματα ενεργητικου λογου μου αρεσει να βγαζει οταν φτανει σε σημεια ιδιαιτερης καυλας. Επισης, μου αρεσει να εκφερει ηπιο χυδαιο λογο με συνδυασμο γνησιας ψιλοκλαμμενης φωνης. Ισως σε αυτο να παιζουν ρολο τα σεξουαλικα παιχνιδια επιβολης, που ειναι απο τα πλεον αγαπημενα μου. Κι' εκει η γυναικα πρεπει στα δικα μου γουστα να ειναι καθαρα υποτακτικη. Κλεινοντας, θα ηθελα να πω οτι οι γυναικες που γουσταρουν βρωμικα ενοχικα γαμισια, δυνανται να λατρευτουν εκ μερους μου ως αρχαιες θεες. Σημειωνω, οτι ολα τα παραπανω εχουν να κανουν αποκλειστικα με το σεξουαλικο κομματι των σχεσεων και φυσικα μονο αν υπαρχει κοινη αποδοχη και ως εκ τουτου απολαυση.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Λεω αυτα που θελω να πω ;) Αυτα που λεω στο σεξ τ ακουει ενας :grin:
καλα δεν περιμενα αλλη απαντηση,στα γενικα ολοι μαγκες και πρωτοι,στα ειδικα κοτες ομως
παντως αν ντρεπεσαι να τα πεις σε ενα σαιτ οπου εισαι ανωνυμη ειμαι σιγουρος οτι στο σεξ θα εισαι μουγγα

Επισκέπτης
Ντρεπομαι? :2funny: Απλα φιλε μου μερικα πραγματα τα κραταω για μενα και για εναν ακομα. Η ανωνυμια δεν αδηγει στην ασυδοσια. Τουλαχιστον εγω ετσι το σκεφτομαι. Οσο για το πως νομιζεις εσυ ότι ειμαι ειτε στο σεξ ειτε οπουδηποτε αλλου, sorry to tell you, αλλα στο μεγαλο τρυφερο και ζουμερο μουνι μου.  :)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ντρεπομαι? :2funny: Απλα φιλε μου μερικα πραγματα τα κραταω για μενα και για εναν ακομα. Η ανωνυμια δεν αδηγει στην ασυδοσια. Τουλαχιστον εγω ετσι το σκεφτομαι. Οσο για το πως νομιζεις εσυ ότι ειμαι ειτε στο σεξ ειτε οπουδηποτε αλλου, sorry to tell you, αλλα στο μεγαλο τρυφερο και ζουμερο μουνι μου.  :)
ετσι μιλα μου προστυχα  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ειδες? Και του σαλονιου και του λιμανιου :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
πες κι αλλα. Μην σταματας στην πρωτη φραση μονο

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Οταν εννοείς μεγάλο εννοείς σαν πηγάδι ή ότι έχεις μεγάλα μουνόχειλα??? :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ειδες? Και του σαλονιου και του λιμανιου :2funny:
ασε τα γελια και συνεχισε τα βρωμολογα,μονο αν θες χρησιμοποιησε εκφρασεις οπως μουνακι κωλαρακι και απεφυγε τις εκφρασεις οπως μεγαλη και ζουμερη μουναρα γιατι την τελευταια φορα εχασα κατι κλειδια σε μια τετοια και κοιμηθηκα σε παγκακι

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ασε τα γελια και συνεχισε τα βρωμολογα,μονο αν θες χρησιμοποιησε εκφρασεις οπως μουνακι κωλαρακι και απεφυγε τις εκφρασεις οπως μεγαλη και ζουμερη μουναρα γιατι την τελευταια φορα εχασα κατι κλειδια σε μια τετοια και κοιμηθηκα σε παγκακι
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
εγώ θέλω να λέει " ya mein fuhrer fuck me "
Χμμ :think: Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να φοράς κάλτσα, να έχεις ξανθό μακρύ μουστάκι και μαλλί, το δεξί χέρι στη μέση καθώς την πηδάς, και κάπου στο πλάνο να έχεις ακουμπήσει μπύρα κουτάκι. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom