Νέα

[Οδηγός] Πως θα γίνεις γυναικοκατακτητής v1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Leonoso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Θα έπρεπε φίλε να το αναφέρεις εξαρχής. Επομένως πρόκειται για οικονομική ασφάλεια που νιώθει η γκομενα. Τώρα αν ο γιατρός διαθέτει και προσωπικότητα είναι άλλη υπόθεση. Πάντως η διαφορά ηλικίας τους προδίδει τις προθέσεις της κοπέλας. Νταξει, τα όσα ισχυρίζεται περί ασφαλείας δείχνει την ανωριμοτητα της και την υποκρισία της. 23 ετών γυναικα δεν θα περίμενες να ακούσεις κάτι διαφορετικό. Άλλωστε δεν θα σου έλεγε και την αλήθεια την οποία την ξέρει και ο ίδιος ο γιατρός.
--------
τυπε οι γιατροι ειναι αλλη κατηγορια απο μονοι τους.
το να γινεις σωστος ΓΙΑΤΡΟΣ θελει πειθαρχια ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
---------
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ και μεγαλες ,αληθειες!!!
τωρα στα 23 πολυ μικρη για γαμο.
ανεργος πατερας η μικροσυνταξη και σπιτι με ενοικιο.
ανεργη και με σπουδες του πουτσου.
τι να κανει η κοπελα;
σκεφτηκε το μελλον τις. στα 30-40 τις που δεν θα χορταινει πουτσο να δω το γιατρο τι θα κανει.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
+οι ξενες ειδικα οι τουριστριες εχουν αλλη φιλοσοφια.
ξεχνατε ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ (ΤΟ ΧΕΙ ΠΕΙ O BALKANIOS)...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ!
ΜΗΝ το ξεχνατε αυτο= μπανιο,φαι,κ κανα καλο γαμησι!
ακομη κ ελληνιδα 8,9...+ μπορει στις διακοπες ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ αν κινηθεις σωστα, οταν ομως γυρισετε αθηνα, αν δεν "μετρας" στην καλυτερη θα σε κρατησει για εναλακτικη λυση.

ΝΟΜΟΣ τοπ μουνι σουηδεζα,δανεζα ανετα θα γαμησεις σε ενα νησι, η εστω εξω σε ενα κλαμπ στην στοκχολμη,
να την εχεις στανταρ γκομενα ομως ΕΚΕΙ αν δεν εισαι οικονομικα οκ δεν παιζει.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τι να κανει η κοπελα;
σκεφτηκε το μελλον τις. στα 30-40 τις που δεν θα χορταινει πουτσο να δω το γιατρο τι θα κανει.
---------
ποτε δεν ξερεις μπορει ο "αλλος" να θελει ΝΑ ΓΑΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 1 ΠΑΙΔΙ.
να ειναι σουπερ καλα οικονομικα κ αν εχει ζυγισει τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΣΤΑ @@@@

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Η πειρα μου εχει δειξει τα εξης.
15-25 παιζει ρολο η εμφανιση,ανεση,αν εισαι cool, κοινωνικος και καλο σεξ.
ολα τα αλλα ερχονται σε 2 μοιρα παιζουν 0%.
αρκει να μπορεις να προσφερεις τα βασικα.
μετα τα 25 ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ...γιατι δυσκολευει το πραγμα, συγκρινεσαι με 10000 περιπτωσεις και μερικα που παιζαν ρολο στα 15-25 το οικονομικο τα καλυπτει.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.
πολλοι εχουν το φλερτ ΕΜΦΥΤΟ οπως καποιος που παιζει κιθαρα απο τα 7 σαν 50ρης.
Αλλοι μαθαινουν αξιολογουν γενικα αν δεν αφιερωσεις χρονο-χρημα σε κατι ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΟΠΩΣ τα λεφτα δεν πεφτουν απο τα δεντρα, το ιδιο ισχυει κ για τα μουνια.
καμια δεν θα σου χτυπησει το κουδουνι στο ασχετο να σουπει πηδα με!!!
---------------
2.
υπαρχουν και οι ρεαλιστικοι στοχοι, αν η γκομενα θελει 5στερα ξενοδοχεια, ταξιδια κτλ....
Και δεν μπορεις να ακολουθησεις 50-50 ας πουμε βαζει τα λεφτα της παντα,ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΠΛΕΚΕΙΣ???
οταν ημουν εξω μου αρεσε μια γκομενα, εβγαζε 6,000 χιλιαρικα, την γνωρισα μεσω κυκλου...που να την ακολουθουσα οταν πηγαινε 2 ταξιδια το μηνα?
Παντα ηταν με μια ΑΔΕΛΦΑΡΑ παρεα που ειχε λεφτα, τον ειχε καβατζα για ταξιδια να χει παρεα.
Το ιδιο ισχυει αν μια θελει πουτσα 7 φορες την ημερα κ μπορεις 3 εσυ....τις 4 που λειπουν θα βρει καποιον να συμπληρωσει.
----------
ο αμπελαλες εχεικαπου δικιο το ΧΥΜΑ εχει φθινουσα πορεια, εδω εχουν κοπει το "καλημερα"-"καλησπερα"
εχουμε κλειστει ολοι στην ΣΠΗΛΙΑ ΜΑΣ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τι να κανει η κοπελα;
Τύπε, επειδη αυτες τις αποριες τις ειχα κι εγω, εχω ρωτησει σχετικα καποιες κοπελες (καποιες ηταν και σχεσεις μου). Ολες συμφωνουσαν στο ιδιο: Οτι και τι εγινε στα 40 και στα 45 μου, σιγα μην θελω να πηδιεμαι τοτε, θα εχω τα παιδια μου, τις φιλες μου. Εγω τωρα θελω στα 25 να πηδιεμαι και στα 45 και στα 50 του μια χαρα μπορει ο αντρας να πηδαει. Τύποι καλο θα ειναι να γνωρισουμε τις γυναικες λιγο καλυτερα. Κι εγω κατι τετοιες αποψεις ειχα, αλλά οταν κουβεντιασα τις γυναικες απο κοντα ανακαλυψα εναν τροπο σκεψης που δεν τον διανοουμαστε καν εμεις οι αντρες. Σιγα μην θελει η σαρανταπενταρα και η πενηνταρα να πηδιεται πεντε φορες τη μερα και να την νοιαζει αν ο αντρας της ειναι 60-65 και δεν μπορει. Τις ορμονες και την εμμηνοπαυση την ξερετε?

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
τι να κανει η κοπελα;
Νταξει, ο γιατρός λίγο πολύ θα πρέπει να έχει σκεφτεί ότι μπορει να του το τρώνε κι άλλοι το γκομενάκι. Επίσης θα έχει σκεφτεί ότι θα έχει κάτι σίγουρο κι αν το βαρεθεί θα κάνει και τις αρπαχτες του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Νταξει, ο γιατρός λίγο πολύ θα πρέπει να έχει σκεφτεί ότι μπορει να του το τρώνε κι άλλοι το γκομενάκι. Επίσης θα έχει σκεφτεί ότι θα έχει κάτι σίγουρο κι αν το βαρεθεί θα κάνει και τις αρπαχτες του.
Εγω πάλι γιατι ειμαι βεβαιος οτι αυτη δεν προκειται να διανοηθει καν να κάνει την στραβη?Αυτες οι γυναικες νιωθουν τοσο πολυ ευγνωμονες προς την τύχη τους που δεν το ρισκαρουν για κανεναν λογο. Ασε που δεν προκειται να νιωσει κανενα κενο που να θελει καλυψη.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Τύπε, επειδη αυτες τις αποριες τις ειχα κι εγω, εχω ρωτησει σχετικα καποιες κοπελες (καποιες ηταν και σχεσεις μου). Ολες συμφωνουσαν στο ιδιο: Οτι και τι εγινε στα 40 και στα 45 μου, σιγα μην θελω να πηδιεμαι τοτε, θα εχω τα παιδια μου, τις φιλες μου. Εγω τωρα θελω στα 25 να πηδιεμαι και στα 45 και στα 50 του μια χαρα μπορει ο αντρας να πηδαει. Τύποι καλο θα ειναι να γνωρισουμε τις γυναικες λιγο καλυτερα. Κι εγω κατι τετοιες αποψεις ειχα, αλλά οταν κουβεντιασα τις γυναικες απο κοντα ανακαλυψα εναν τροπο σκεψης που δεν τον διανοουμαστε καν εμεις οι αντρες. Σιγα μην θελει η σαρανταπενταρα και η πενηνταρα να πηδιεται πεντε φορες τη μερα και να την νοιαζει αν ο αντρας της ειναι 60-65 και δεν μπορει. Τις ορμονες και την εμμηνοπαυση την ξερετε?
Σιγά μην πιστέψουμε όλες τις παπατζες που λένε οι τυπισσες αγαπητέ τύπε Άλεξ και μάλιστα σε έναν άνδρα. Για πιάσε μια φίλη τους ή κοινό γνωστό που την ξέρουν καλύτερα και τους έχει εκμυστηρευτεί τις σκέψεις της να δεις τι θα σου πούνε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σιγά μην πιστέψουμε όλες τις παπατζες που λένε οι τυπισσες αγαπητέ τύπε Άλεξ και μάλιστα σε έναν άνδρα. Για πιάσε μια φίλη τους ή κοινό γνωστό που την ξέρουν καλύτερα και τους έχει εκμυστηρευτεί τις σκέψεις της να δεις τι θα σου πούνε.
Δεν ειχαν κανεναν λογο να μου πουν ψεματα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Εγω πάλι γιατι ειμαι βεβαιος οτι αυτη δεν προκειται να διανοηθει καν να κάνει την στραβη?Αυτες οι γυναικες νιωθουν τοσο πολυ ευγνωμονες προς την τύχη τους που δεν το ρισκαρουν για κανεναν λογο. Ασε που δεν προκειται να νιωσει κανενα κενο που να θελει καλυψη.
Σήμερα με το νετ και τις εφαρμογές μια χαρά εύκολα ξενοπηδιουνται οι τυπισσες. Μάλιστα βάζουν στις φωτό μέρος του σώματός τους ή φωτό που δεν απεικονίζει αυτές, πχ στο Τιντερ. Δεν είναι λίγοι πονηροί που κάνουν λαικ και αν τους κάνει κι αυτή λαικ και γίνει ματς ανταλλάσουν μετά τα μηνύματα άνετα και κάνουν και Σέξτιν και σεξ κανονικό.
Αν η κοπέλα είναι αρκετά εμφανίσιμη θα το έχει σαν απωθημένο να πάει με εμφανισιμο. Ο γιατρός λίγο απίθανο να είναι ωραίος. Έχοντας την οικονομική στήριξη η γκομενα αν το θέλει μια χαρά την κάνει την κουτσουκελα αν είναι και κανένας χαλβάς ο γιατρός ή αδιάφορος να την ελέγχει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σήμερα με το νετ και τις εφαρμογές μια χαρά εύκολα ξενοπηδιουνται οι τυπισσες. Μάλιστα βάζουν στις φωτό μέρος του σώματός τους ή φωτό που δεν απεικονίζει αυτές, πχ στο Τιντερ. Δεν είναι λίγοι πονηροί που κάνουν λαικ και αν τους κάνει κι αυτή λαικ και γίνει ματς ανταλλάσουν μετά τα μηνύματα άνετα και κάνουν και Σέξτιν και σεξ κανονικό.
Αν η κοπέλα είναι αρκετά εμφανίσιμη θα το έχει σαν απωθημένο να πάει με εμφανισιμο. Ο γιατρός λίγο απίθανο να είναι ωραίος. Έχοντας την οικονομική στήριξη η γκομενα αν το θέλει μια χαρά την κάνει την κουτσουκελα αν είναι και κανένας χαλβάς ο γιατρός ή αδιάφορος να την ελέγχει.
Εγω παντως επιμενω να εισαι πιο επιφυλακτικος οσον αφορα τη γνωση της γυνακειας ψυχολογιας. Δεν σκεφτονται οπως εμεις. Εγω ακομη και τωρα δυσκολευομαι καμια φορα να τις παρακολουθησω.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Αυτοι γαμανε, εσυ γαμας που γελας και σου φαινεται αστειο;

Μια χαρα γαμαω τυπε εδω και χρονια! Και μαλιστα κανονικες κοπελες και οχι πουτανες επι πληρωμη! Α και με ασημι ρολοι και μαυρο σκαρπινι! Και το πουκαμισο ΕΞΩ απο το παντελονι ;)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
μεγαλυτερος παρτακιας δεν υπαρχει απο την γυναικα τυπε μου να ξερειες. ποτε μην πιστευεις τι λενε και τι δειχνουν. αλλα λενε αλλα κανουν και για αλλα το μουνι τους καιγετε να ξερεις. απο θεμα σεξ να ξερεις οτι τον πουτσο που τρωει μια γυναικα απο τα 35 εως και τα 55 και τις καβλες που εχει δεν τις εχει σε καμια αλλη ηλικια. εως τα 25-30 μια γυναικα πηδιετε γιατι τρωει ερωτες ακομα δεν ξερει τι κουβαλει στο μουνι τις πραγματικα. μετα το μαθαινει. το μαθαινει οταν χωριζει και πλακωνετε στην πουτσα ασυστολα. το μαθαινει γιατι στα 40 τις δεν εχει προβλημα να γαμηθει ειτε με πιτσιρικα ειτε με 60αρι. στα αρχιδια τις. το μουνι τις να περναει καλα. ασε τι λενε για φιλες και να περνανε καλα και οικογενειακες καταστασεις. απλα μετα τα 30 θελουν να φτιαχνουν να καβαντζοθουν οσο καλυτερα γινετε. μην ξεχνας οτι η γυναικα μετα 30-35 θελει να κανει παιδια αλλα το κυριοτερο να μην μεινει στο ραφι.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
---------
οταν ημουν 21 και δουλευα ξενοδοχειο, εβγαινα πολλες φορες μονος στο τοπικο μπαρακι.
2 βλαχοι την πεφταν σε μια ξανθια,ειχαν στειλει μπουκαλι,καθονταν διπλα μου σχεδον,μου αρεσε πολυ αλλα δεν θυμαμαι πως επιασα κουβεντα μαζι της,μου λεει " οι μαλακες νομιζουν με ενα μπουκαλι θα γ@@@",
το επαιξα ανετος κ τελικα την πηρα χωρις να εχω τα φραγκα των αλλων 2.
οχι την ιδια μερα, την γνωρισα καλα,και περασα καλα.
Η τυπισα δεν ηταν ματσο, αλλα δεν εψαχνε κ ματσο.
Μια αλλη φορα μου την καρφωσε κ κερασα 1 φορα αγνωστες, στελνω την σερβιτορα κ παει 4 σφηνακια σε 2 γκομενες.
δεν γυρισα ΚΑΝ να το αν τα ηπιαν,μετα απο λιγο ηρθε η μια κ πιασαμε το μπλα=μπλα.
Δεν κερασα για να γ@@@@ ηταν η μοναδικη φορα που μου ηρθε ετσι κ το εκανα.

ΌΠως τα λες φίλε μου..Όταν οι αλλοι αντιμετωπίζουν μια αρκετά εμφανίσιμη γυναίκα ως μια ανώτερη ύπαρξη ή ένα άτομο που αξίζει περισσότερο σεβασμό από άλλα χάρις την εξωτερική του εμφάνιση,είναι λογικό η άλλη να μην τους πάρει στα σοβαρά..Υπάρχουν αρκετές μετριόφρονες γυναίκες που οι περισσότεροι τις έχουν για ημίθεες..

αερο

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλημερα για τους τυπους που εχουν ιδρυσει το men o style εχει κανεις εντυπωσεις εχει παει καποιος
Διοτι ζητανε πολλα λεφτα ωστε να σε μαθουν να χωνεσαι σε γκομενες

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
320
Πόντοι
21
Παιδια καλημερα για τους τυπους που εχουν ιδρυσει το men o style εχει κανεις εντυπωσεις εχει παει καποιος
Διοτι ζητανε πολλα λεφτα ωστε να σε μαθουν να χωνεσαι σε γκομενες

Σαν γυναίκα coach συμφωνώ με το 90% των απόψεων τους. ΄Εχω ακούσει πολλές μπαρούφες από διάφορους αλλά αυτοί δίνουν σωστές συμβουλές ως επί το πλείστον. Για πόσα λεφτά μιλάς??

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Είναι απλό στο ένα χέρι κρατάς το ευρώ στο άλλο το πέος δηλαδή γίνεσαι Ευρωπαίος  :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom