Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μην δίνεις σημασία Γιώργο...χωριατάκ' είναι το παιδί...στο χωριό του ακόμα γαλότσια φοράνε οι γυναίκεςΓυναίκα ξυπόλητη = half the fun.
Μην δίνεις σημασία Γιώργο...χωριατάκ' είναι το παιδί...στο χωριό του ακόμα γαλότσια φοράνε οι γυναίκεςΓυναίκα ξυπόλητη = half the fun.
αι σαπερα ωρε γκορο...που χαθκις,αρμεγς τσι κατσικις ?Μην δίνεις σημασία Γιώργο...χωριατάκ' είναι το παιδί...στο χωριό του ακόμα γαλότσια φοράνε οι γυναίκες
γιατι να τα σκισω,το μεσα με ενδιαφερεινα σκιζετε κανα εσωρουχο γουσταρετε; αν και ξερω την απαντηση
να σκιζετε κανα εσωρουχο γουσταρετε; αν και ξερω την απαντηση
φουξια σ'αρεσουν; 11ποντες;γοβες και ξερο ψωμι
όχι κηνυγάου μπατσ'κάβουρες γίομ'σε ου τόπους...αι σαπερα ωρε γκορο...που χαθκις,αρμεγς τσι κατσικις ?
προυοσιχι τσμπανε...παρι κανα γιδουξουρ μαζι...όχι κηνυγάου μπατσ'κάβουρες γίομ'σε ου τόπους...
Εγώ λίωνω...εξαρτάται βέβαια ποια τις φοράει...φουξια σ'αρεσουν; 11ποντες;
οτι χρωμα ναναι ας ειναι και φιρμα "μακης" απτην νικαια ...φουξια σ'αρεσουν; 11ποντες;
χαχχαχαχαχχαχατι γοβες και βλακειες...γαλοτσα και τσουγκρανα...
το "εσυ" ειναι αληγορικο .
μην τσιμπησεις .
Ασε τι ειμαι εγω. Το θεμα ειναι να μην καταστρεφεις τα παπουτσακιατι μπραβο,εσυ εισαι του λουμπα,λουμπουτιν πως τον ειπες...
αντε ρε μαθατε ολες με τις μαλακιες της τηλεορασης...δες ο μπουλ τι λεει που ναι συντοπιτης και σωστος αντρας.αμα η γυναικα δε ξερει να αρμεγει τι να την κανω...χαιρετω ολους και ολεςΑσε τι ειμαι εγω. Το θεμα ειναι να μην καταστρεφεις τα παπουτσακια
ωραιο αβαταρ και στειλε καταπελτες στον λακοπετρα του εφαγα ολο τον στρατοτο "εσυ" ειναι αληγορικο .
μην τσιμπησεις .
Ο Μ.Β σχεδιαζει πολυ πριν αρχισει το μαλακο-σηριαλ στην ελληνικη tv.... Οσο για τον Louboutin δεν εχει αναφερθει σε καμια εκπομπη της ιδιας tvαντε ρε μαθατε ολες με τις μαλακιες της τηλεορασης...δες ο μπουλ τι λεει που ναι συντοπιτης και σωστος αντρας.αμα η γυναικα δε ξερει να αρμεγει τι να την κανω...χαιρετω ολους και ολες
ωραιο αβαταρ και στειλε καταπελτες στον λακοπετρα του εφαγα ολο τον στρατο
βαραμε αποθηκες σιταριου
οβερ