Νέα

Προστυχόλογα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zenia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
στα 4 ,πάτημα στο σβέρκο με το ένα πόδι,

τράβηγμα μαλλί ,κωλοδαχτύλιασμα, χαστούκια στην κωλάρα και ξεφτύλισμα ελεεινό :dancing: :dancing: :dancing:

καριόλα θα σου πετάξω το την κωλοτρυπίδα έξω   :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon:

Ετσι ναι, αυτο ειναι αρκετα ρομαντικο οχι σαν τις βλακειες που ακουσα απο τους προηγουμενους!!!

OP
OP
Z

zenia

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίες οι απόψεις σας παιδιά....για όλα τα γούστα  :grin: :grin: :grin:.Και εγώ είμαι υπέρ των προστυχόλογων και από τις δύο μεριές :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
στα 4 ,πάτημα στο σβέρκο με το ένα πόδι,

τράβηγμα μαλλί ,κωλοδαχτύλιασμα, χαστούκια στην κωλάρα και ξεφτύλισμα ελεεινό :dancing: :dancing: :dancing:

καριόλα θα σου πετάξω το την κωλοτρυπίδα έξω  :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon:

Αυτο ειναι που εμεις οι μηχανικοι λεμε "Θα σου πεταξω τα πιστονια απ'εξω (Θα το ξεγεννησω το ρημαδι)!!!  :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
εξαρταται απο την επαγγελματικη ιδιοτητα της γκομενας.αν πχ ειναι δασκαλα της λες ''θα σου ασπρισω τον πινακα'' η ''θα στο λαδωσω τον ελεγχο''

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
εξαρταται απο την επαγγελματικη ιδιοτητα της γκομενας.αν πχ ειναι δασκαλα της λες ''θα σου ασπρισω τον πινακα'' η ''θα στο λαδωσω τον ελεγχο''

;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Και αν δουλευει σε τσιρκο και εχει τον ρολο του φακιρη της λες.....
...Ελα να κατσεις επανω στο καρφι μου  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ετσι ειναι οπως τα λεμε.το καλυτερο εινα να ειναι κολωνακιωτισσα η γλυφαδιωτισσα...  ''ελα να σου βγαλω το γυαλι...''' η ''ελα να σε παχυνω μαναρα μου...''  οπως επισης και ''θα σου σκισω τα μανολο σου''  (το τελευταιο μπορει να το παρει και σαν προσβολη τωρα με το σεξ εντ δε σιτι)

Επισκέπτης
:new_shocked:Σαφως και ειναι προσβολη αυτο! Εκους εκει τα Μανολο! >:( :tickedoff: Να σκισεις τιποτ αλλο κυριε! Οχι τα παπουτσακια μου! ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ! :bottom:

Επισκέπτης
Φορας ενα ζευγαρι C.L. και θελει ο αλλος να το κανει με τα πεδιλα :idiot: Δε γινονται αυτα λεμεεεεεεεεεε :P

Επισκέπτης
ε ρε σφουγγαριστρα που τους χρειαζεται...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Καλησπέρα μπουρδελιάρηδες :grin: Λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε τις απόψεις σας γι αυτό το θέμα.Σας αρέσει η γυναίκα την ώρα του σέξ να λέει διάφορα προστυχόλογα (του τύπου σκίσε με να αλλάξω ράφτη :grin: :grin: :grin: καλααααα πλάκα κάνω)ή το αποδοκιμάζετε;Σας αρέσει δηλαδή κατά κάποιο τρόπο να παίρνει πρωτοβουλίες και να εκφράζεται ελεύθερα,ή θεωρείτε οτι αυτό είναι δουλειά του άντρα :headbang: Χμ.... λοιπόν περιμένω τις πολύτιμες απόψεις σας... ;) ;) ;)
ασφαλώς και πρέπει η σύντροφός μας και να λέει και να παίρνει πρωτοβουλίες...άμα είναι ένα άβουλο πλάσμα χάνει πολύ στα μάτια μου τουλάχιστον.....ο έρωτας θέλει ποικιλία και τόλμη και απο τους δύο.....εγώ λοιπόν και θέλω να ακούω και να λέω......

Επισκέπτης
παρε μια ιδεα...

Συνημμένα

• CL1.jpg
    CL1.jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 20

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γυναίκα ξυπόλητη = half the fun.

Επισκέπτης
μωρε μια χαρα ειναι...ετσι να πεταγεται απ το κρεββατι να παει να σου φερει να φας ολο ναζι και να τη βλεπεις να τρεχει πεταχτα πεταχτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom