Νέα

Προστυχόλογα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zenia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zenia

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μπουρδελιάρηδες :grin: Λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε τις απόψεις σας γι αυτό το θέμα.Σας αρέσει η γυναίκα την ώρα του σέξ να λέει διάφορα προστυχόλογα (του τύπου σκίσε με να αλλάξω ράφτη :grin: :grin: :grin: καλααααα πλάκα κάνω)ή το αποδοκιμάζετε;Σας αρέσει δηλαδή κατά κάποιο τρόπο να παίρνει πρωτοβουλίες και να εκφράζεται ελεύθερα,ή θεωρείτε οτι αυτό είναι δουλειά του άντρα :headbang: Χμ.... λοιπόν περιμένω τις πολύτιμες απόψεις σας... ;) ;) ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ετσι και πεις σκισε θα το κανει σιγουρα. δοκιμασμενο  ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
γιατι οχι μην παιρνει πρωτοβουλιες και η γυναικα ... ειναι σημαντικο καταρχην να συζηταει με τον συντροφο της τι της αρεσει πανω στο κρεβατι... ωστε και ο συντροφος να φροντισει με καλυτερο τροπο την ικανοποιηση της...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπέρα μπουρδελιάρηδες :grin: Λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε τις απόψεις σας γι αυτό το θέμα.Σας αρέσει η γυναίκα την ώρα του σέξ να λέει διάφορα προστυχόλογα (του τύπου σκίσε με να αλλάξω ράφτη :grin: :grin: :grin: καλααααα πλάκα κάνω)ή το αποδοκιμάζετε;Σας αρέσει δηλαδή κατά κάποιο τρόπο να παίρνει πρωτοβουλίες και να εκφράζεται ελεύθερα,ή θεωρείτε οτι αυτό είναι δουλειά του άντρα :headbang: Χμ.... λοιπόν περιμένω τις πολύτιμες απόψεις σας... ;) ;) ;)

παντως αυτο που λες για τις πρωτοβουλιες δεν το καταλαβαινω :think: :think: :think: δεν γαμιεται μονος του εισαι κι εκει. το τι θες εσυ δεν μετραει;

OP
OP
Z

zenia

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά και μετράει απλά δεν έχουν (δυστυχώς) όλοι τις ίδιες απόψεις.....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παντως αυτο που λες για τις πρωτοβουλιες δεν το καταλαβαινω :think: :think: :think: δεν γαμιεται μονος του εισαι κι εκει. το τι θες εσυ δεν μετραει;

και τα δυο μετρανε ... και τα θελω μου και τα θελω της... διοτι το σεξ δεν γινεται μονο για να ικανοποιηθει ο αντρας... (ο οποιος ειναι και ποιο ευκολα προβλεψιμος) αλλα και η γυναικα...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
και τα δυο μετρανε ... και τα θελω μου και τα θελω της... διοτι το σεξ δεν γινεται μονο για να ικανοποιηθει ο αντρας... (ο οποιος ειναι και ποιο ευκολα προβλεψιμος) αλλα και η γυναικα...

ετσι. by the way ωραιο avatar μπορεις να μου το στειλεις;

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Οι καλυτερες φασεις ητανε με γυναικες που βριζανε αλλα σχεδον παντα αυτο συνοδευοταν με σκληρο σεξ και ολιγον ξυλο, κατι που μπορω να πω οτι μου αρεσε. Σε μερικες μαλιστα εριχνα πολυ σκαμπιλι ενω γενικα στη ζωη μου ειμαι ηπιων τονων.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αυτο που εχω μαθει ειναι οτι οσο πιο ερεθισμενος ειμαι,τοσο πιο πολυ ερεθιζω και την γυναικα,το αντιστροφο επισης ισχυει,αν λοιπον σου βγαινει,πραγματικα σου βγαινει να θελεις να μιλας στη διαρκεια του σεξ σιγουρα θ αρεσει και σε μας

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
πεστου σκισε με μπακαλη..........χυσε με να κανω μπανιο.....!!!!ειναι αναλογα την φαση τωρα ετσι στα ξεκαρφοτα που τ ακουω δεν με ενθουσιαζει αλλα στην ωρα της πραξης μπορει και να μ αρεσε!

Επισκέπτης
Να λεει οτι γουσταρει να φτυνει να ριχνει και κανενα χαστουκι στα κωλομαγουλα καθε τοσο και να περνει οσες πρωτοβουλιες θελει και να δεις τι ωραιο γλυκο που θα φτιαχτει. :booty: :2funny: :rockon:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Σημασία έχει η διαμόρφωση του συνολικού κλίματος που σημαίνει ότι είναι σημαντικά και άλλα στοιχεία πέραν της λεκτικής συμμετοχής.
Παραδείγματα:
Αγριο ξεκίνημα φιλιά με δαγκώματα κ.λ.π. προφανώς ευνοεί προστυχόλογα εκφρασμένα ανάλογα με το ρόλο που παίζεις. Αν οδηγείς εσύ μπορείς να ζητήσεις επιτακτικά "σκίσε με" "γάμα με" κ.λ.π. ή αν οδηγεί ο παρτενέρ μπορείς να ζητήσεις το ίδιο παρακλητικά (θυμάμαι αξέχαστη στιγμή συντρόφου μου να σπαρταρά παρακαλώντας "γάμα με", "θέλω ..." κ.λ.π.).

Στην πρώτη περίπτωση το σκηνικό διαμορφώνεται πληρέστερα αν καθώς τον έχεις βάλει κάτω του ακινητοποιήσεις τα χέρια, ενώ στη δεύτερη αν έχεις τη στάση του avatar της Thaleia (στα 4 με τα χέρια στην πλάτη, οι καρποί ενωμένοι -το σκοινί προαιρετικό  :)- και προσοχή γιατί σίγουρα θα τραβηχτεί μαλλί και θα πέσει σφαλιάρα :rockon:).

Αλλο παράδειγμα: κάθεσαι απέναντι μετά το sex και καθώς μιλάτε ή κοιτάζεστε, όταν νοιώσεις έτοιμη για τον επόμενο γύρο δε λές τίποτε αλλά ανοίγεις ανεπαίσθητα τα γόνατα σου :o :rolleyes:. Κίνηση ισοδύναμη με 1000 προστυχόλογα.

Τελευταίο παράδειγμα : Στοματικό. Δε λές τίποτε αλλά όταν είσαι έτοιμη το εξαφανίζεις στο στόμα σου και τον κοιτάς στα μάτια. :o :o Σε αυτή την περίπτωση δε μπορείς να μιλήσεις έτσι κι' αλλιώς αλλά δε χρειάζεται γιατί του έχεις ρουφήξει το μυαλό οπότε δεν ακούει :rockon:.

GOTHIC TEAR

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ασφαλώς και είναι καυλωτικά τα προστυχόλογα κατά τη διάρκεια του Σεξ.Τουλάχιστον για μένα και την κοπέλα μου.Θυμάμαι ενδεικτικά ότι την πρώτη φορά που το κάναμε τα προστυχόλογα μας βγήκαν αβίαστα χωρίς να το πολυψάξουμε από πριν. :grin:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Απαραδεχτο!!!Ακου προστυχολογα αυτα ειναι για τις "επαγγελματιες" μονο!!Σιγα μην θες να ακους τετοια πραγματα απο την γυναικα σου ή τον δεσμο σου.Και φυσικα ουτε εκεινη θελει να ακουει τετοια πραγματα.Οταν υπαρχει συναισθημα πρεπει να εισαι τρυφερος/η αλλιως χαλας ολη την εικονα που εχει πλασει ο αλλος για σενα.
Να την/τον παρεις να πατε σε μια παραλλια να περπατησετε χερι χερι, να βρεχει ο ενας τον αλλον με δροσερο νερακι, να τρεξετε στην αμμουδια να παιξετε κυνηγητο, κρυφτο,μακρια γαϊδουρα κτλ.
Μετα να την πας σε ενα ωραιο σαχαροπλαστειο να την κερασεις ενα καταϊφι και μετα να πατε σπιτι σου οπου θα κανεις ατμοσφαιρα με κερια και ωραια μουσικη για να φτιαξεις διαθεση για αγνο παρθενο ερωτα.Σε καθε σου κινηση πρεπει να λες ποσο τον/την αγαπας και οταν δεν το λες θα ρωτας τον αλλον αν σε αγαπαει και ποσο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
συμφωνω με το ΒΑΒΥ.
οσο περρισοτερες πρωτοβουλιες παιρνει η γυναικα,
τοσο καλυτερο γινεται το σεξ ;)
Να λεει οτι γουσταρει να φτυνει να ριχνει και κανενα χαστουκι στα κωλομαγουλα καθε τοσο και να περνει οσες πρωτοβουλιες θελει και να δεις τι ωραιο γλυκο που θα φτιαχτει. :booty: :2funny: :rockon:

GOTHIC TEAR

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απαραδεχτο!!!Ακου προστυχολογα αυτα ειναι για τις "επαγγελματιες" μονο!!Σιγα μην θες να ακους τετοια πραγματα απο την γυναικα σου ή τον δεσμο σου.Και φυσικα ουτε εκεινη θελει να ακουει τετοια πραγματα.Οταν υπαρχει συναισθημα πρεπει να εισαι τρυφερος/η αλλιως χαλας ολη την εικονα που εχει πλασει ο αλλος για σενα.
Να την/τον παρεις να πατε σε μια παραλλια να περπατησετε χερι χερι, να βρεχει ο ενας τον αλλον με δροσερο νερακι, να τρεξετε στην αμμουδια να παιξετε κυνηγητο, κρυφτο,μακρια γαϊδουρα κτλ.
Μετα να την πας σε ενα ωραιο σαχαροπλαστειο να την κερασεις ενα καταϊφι και μετα να πατε σπιτι σου οπου θα κανεις ατμοσφαιρα με κερια και ωραια μουσικη για να φτιαξεις διαθεση για αγνο παρθενο ερωτα.Σε καθε σου κινηση πρεπει να λες ποσο τον/την αγαπας και οταν δεν το λες θα ρωτας τον αλλον αν σε αγαπαει και ποσο.(ereunitikos)

Φαντάζομαι ότι θα αστειεύεσαι!!!! Αν όχι δεν έχεις δίκιο σε αυτό που λες.Και αυτό διότι τα προστυχόλογα τα αφήνουμε μόνο για το κρεββάτι,εγώ και η κοπέλα μου.Εκτός "κρεββατιού" και τα ρομαντικά μας κάνουμε και σεβασμός υπάρχει μεταξύ μας.Είναι η κοπέλα μου και όχι το πουτανάκι μου.Απλώς τα "βρώμικα" λόγια κάνει πιο πικάντικο το σεξ και ανεβάζει το επίπεδο "καύλας" αν θες να το πεις και έτσι. ;)

Επισκέπτης
Σκέψου να σου πει άντρας προστυχολογα μόνο με επαγγελματίες...ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Περαστικά του.

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
στα 4 ,πάτημα στο σβέρκο με το ένα πόδι,

τράβηγμα μαλλί ,κωλοδαχτύλιασμα, χαστούκια στην κωλάρα και ξεφτύλισμα ελεεινό :dancing: :dancing: :dancing:

καριόλα θα σου πετάξω το την κωλοτρυπίδα έξω  :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom