Νέα

Προσωπικοί παράδεισοι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα _Avra_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μενω σε μονοκατοικια με καλη ηχομονωση και μεγαλο κηπο. Ο τοιχος του γειτονα ειναι πολυ μακρια απο το δικό μου. εχουν γνωση οι φυλακες :)

Το ανωτέρω περουσιακό στοιχείο είναι δικό σας ή είσαστε πολλοι(ες) οι κληρονόμοι?

Να μια ενδιαφέρουσα νύφη για τους ανύπαντρους εδώ :2funny: :2funny:

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:
Μοναχοκορη  ειμαι αλλα ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ και δε νοικοκυρευομαι. Μπορει να εχω κλασσικη μουσικη παιδεια αλλα τα old time classics του σκυλορεπερτοριου τα κατεχω κι αυτα :P

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Να μια ενδιαφέρουσα νύφη για τους ανύπαντρους εδώ :2funny: :2funny:

Με την διαφορά ότι η εν λόγω Κυρία έχει πολλές φορές δηλώσει σε άλλα thread την απέχθειά της προς την παραδοσιακή οικογενειακή ζωή κ την σαφή προτίμησή της προς το εργένικο στυλ διαβίωσης... ;)

Επισκέπτης
Για μένα προσωπικός παράδεισος είναι να βοηθάω όσους μπορώ και έχουν αναγκη και για αντάλλαγμα να εισπράτω ένα χαμόγελο...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μοναχοκορη  ειμαι αλλα ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ και δε νοικοκυρευομαι. Μπορει να εχω κλασσικη μουσικη παιδεια αλλα τα old time classics του σκυλορεπερτοριου τα κατεχω κι αυτα :P

και ενδιαφέρουσες φίλες από ότι είδα έχετε που αρέσκονται στην επί του προσώπου εκτόνωση (CIF). Ενδιαφέρον.  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Με την διαφορά ότι η εν λόγω Κυρία έχει πολλές φορές δηλώσει σε άλλα thread την απέχθειά της προς την παραδοσιακή οικογενειακή ζωή κ την σαφή προτίμησή της προς το εργένικο στυλ διαβίωσης... ;)
Αυτο. :smitten:

Επισκέπτης
Μιας και εχω και εγω μονοκατοικια και με πολυ μεγαλο κηπο μηπως κατι μπορει να γινει !!!!!! :think:
Ξεχασα να σου πω δε οτι εχω ακουσει οτι εχει βγαλει ο Μπαχ . ;)

[youtube=220,175]cZ13jHp7_P4&eurl[/youtube]

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μπορει να εχω κλασσικη μουσικη παιδεια αλλα τα old time classics του σκυλορεπερτοριου τα κατεχω κι αυτα :P

Αυτό που λέμε δηλαδή... "και του σαλονιού + του λιμανιού" ;)

(κι όπως έχω ξαναγράψει παλιότερα με αφορμή κάποιο άλλο thread... my type of girl) :boobies:

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Μιας και εχω και εγω μονοκατοικια και με πολυ μεγαλο κηπο μηπως κατι μπορει να γινει !!!!!! :think:
Ξεχασα να σου πω δε οτι εχω ακουσει οτι εχει βγαλει ο Μπαχ . ;)
Μπορεις και να παιξεις ότι εχει ...βγαλει ο Μπαχ?

Επισκέπτης
Οχι παιζω ποκα , τεννις  κλπ κλπ .
Και λιγο Σαξο.http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/Laie_28.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/123.gif[/img[/URL]]

perasma

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ο δικός μου παράδεισος είναι να βλέπω (και να βιώνω) την κόρη μου να μεγαλώνει. Μου δίνει μια τέτοια πληρότητα που έχει υποσκελίσει όλους τους υπόλοιπους (παραδείσους).

Συμφωνώ απόλυτα και σε συγχαίρω. Το έζησα, το βίωσα και υπερκέρασε κάθε τι άλλο. Ειναι το πρόσωπο της δημιουργίας , ιχνηλασία της και θυσία μας μαζί, γιατί για να το βιώσουμε χρειάστηκαν και θυσίες για άλλους παράδεισους. Όποιος ανατρέφει παιδιά, μπορεί να καταλάβει. Τώρα - σπουδάζουν πιά - εργασιακά και γενικότερα η ζωή μου ειναι στρωμένη πλέον, και οι παράδεισοι μου επιτρέπουν όχι μονον να μιλάω αλλά και να τους επιζητώ. Ένα πρωινό στο βουνό, μέσα στο πράσινο, άγριο ή ήρεμο, μια φυγή στη θάλασσα, όλα χωρίς σκοτούρες όμως, είναι τα πρώτα που επιδιώκω. Εδώ συμφωνούμε με τον πρόεδρο baby. Μια καλή μουσική, ένα ποίημα, πάλι χωρις σκοτούρες (συμφωνούμε με αβρα και κάποιον άλλον που αναφέρθηκε). Και σαφως ένα κρεββάτι, ένα κορμί που να αναγεννά κάθε κύτταρο (γιαυτό μπαινοβγαίνουμε ψάχνοντας εδω και σαυτο συμφωνούμε, με τους περισσότερους τουλάχιστον). Κάθε τι, που γαληνευει, ηρεμεί, γεμίζει, ταξιδεύει πέραν από την άγρια καθημερινότητα που την ρουτινιάσαμε ή μας την ρουτίνιασαν, είναι (ή μοιάζει και γιαυτό ψάχνουμε πιά την ουσιώδη ποιότητα)ένας αναπαυτικός παράδεισος.  

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Είναι μωρέ πάρα πολλές οι φορές που χω βρεθεί σε παράδεισους...
Οι διαδρομές off road στην Μπάχα Καλιφόρνια, στην Έρημο Μοχάβε και στις Μογγολικές στέππες...
Οι διαδρομές off road στην Πίνδο, στο ΚαράΝτερε στη Δράμα και στη Ζήρεια, αλλά και στην βαριά χιονισμένη Πεντέλη...
Η πίστα στο ΝόρντΣλάιφε του Νύρμπουργκρινγκ, ειδικά ένα ανοιξιάτικο πρωινό με πολύ ελαφρα ομίχλη...
Η καλοκαιρινή καταρρακτώδης βροχή από Μιλάνο για Μπολώνια και εμείς (μια παρέα τρελλών με μηχανές) να "πλέουμε" με 230 χ.α.ω
Το περπάτημα στα δάση κοντά στην Κόνιτσα με τα σκυλιά να ψάχνουνε...
Ο ήλιος πάνω από τους Πύργους στο Πάπιγκο....
Οι αχτίδες του ήλιου στα 35 μέτρα στο βυθό έξω απ τη Σκύρο....
Πάρα πάρα πολλές στιγμές ακόμα...

Αλλά τώρα πια ο μεγαλύτερος παράδεισος μου είναι να κοιτάζω τις κορούλες μου στα μάτια και να χάνομαι μέσα στο αθώο βλέμμα τους...

Επισκέπτης
Είναι μωρέ πάρα πολλές οι φορές που χω βρεθεί σε παράδεισους...
Οι διαδρομές off road στην Μπάχα Καλιφόρνια, στην Έρημο Μοχάβε και στις Μογγολικές στέππες...
Οι διαδρομές off road στην Πίνδο, στο ΚαράΝτερε στη Δράμα και στη Ζήρεια, αλλά και στην βαριά χιονισμένη Πεντέλη...
Η πίστα στο ΝόρντΣλάιφε του Νύρμπουργκρινγκ, ειδικά ένα ανοιξιάτικο πρωινό με πολύ ελαφρα ομίχλη...
Η καλοκαιρινή καταρρακτώδης βροχή από Μιλάνο για Μπολώνια και εμείς (μια παρέα τρελλών με μηχανές) να "πλέουμε" με 230 χ.α.ω
Το περπάτημα στα δάση κοντά στην Κόνιτσα με τα σκυλιά να ψάχνουνε...
Ο ήλιος πάνω από τους Πύργους στο Πάπιγκο....
Οι αχτίδες του ήλιου στα 35 μέτρα στο βυθό έξω απ τη Σκύρο....
Πάρα πάρα πολλές στιγμές ακόμα...

Αλλά τώρα πια ο μεγαλύτερος παράδεισος μου είναι να κοιτάζω τις κορούλες μου στα μάτια και να χάνομαι μέσα στο αθώο βλέμμα τους...
...γιατι τα γραφεις πριν απο μενα??? :headbang: :headbang: :headbang:Ποτε θα μαθω να γραφω γρηγορα??? :headbang: :headbang: :headbang:Υ.Γ. Την αναβαση για το Sasso Marconi την ξεχασες...γερο-ξεκουτη!...και το βλεμμα ΤΗΣ...μετα τον οργασμο της!!!Σαν να σε κυττα ο Θεος στα ματια και να σου λεει ευχαριστω!!!...και ΓΙΑΤΙ μοιαζει ο παραδεισος μου με τον δικο σου??? :headbang: :headbang: :headbang:Και στην αλλη ζωη διπλα μου θα σ"εχω κωλογερεεεεεεεε??? :headbang:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
...γιατι τα γραφεις πριν απο μενα??? :headbang: :headbang: :headbang:Ποτε θα μαθω να γραφω γρηγορα??? :headbang: :headbang: :headbang:Υ.Γ. Την αναβαση για το Sasso Marconi την ξεχασες...γερο-ξεκουτη!...και το βλεμμα ΤΗΣ...μετα τον οργασμο της!!!Σαν να σε κυττα ο Θεος στα ματια και να σου λεει ευχαριστω!!!
Ε πως θα αλληλοσυμπληρωνόμαστε αλλοιώς?

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ξεκιναω κανοντας copy paste απο το άλλο θρεντ:
Παραδεισος για μενα ειναι να γυρναω το χαραμα στο σπιτι απο μια εξαιρετικη βραδια και ν ακουω μουσικη στον κηπο μου. Να ξυπναω το πρωι και να μην ειναι κανενας ανεπιθυμητος στο σπιτι. Να ειμαι μ αυτους που γουσταρω, στα μερη που γουσταρω με τις μουσικες και τα φεγγαρια που γουσταρω.
+1
επισης αλλος παραδεισος για μενα που δυστυχως δεν θα πραγματοποιησω ποτε ειναι να ειμαι εκει ψηλα και να πεταω ( πιλοτος )

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
και ΓΙΑΤΙ μοιαζει ο παραδεισος μου με τον δικο σου??? :headbang: :headbang: :headbang:Και
Μη χαλιέσαι ρε σύντροφε, ΙΧ παράδεισο θες? Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να έχουμε κοινοκτημοσύνη στον παράδεισο :2funny: :2funny: Με υπόκρουση την Αυρούλα να παίζει Μπαχ!!! :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Προσωπικοί παράδεισοι...?

Για μενα εδω:

126430695b8ef27d085ogm0.jpg

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Νύρμπουργκρινγκ, Νόρντσλάιφε, μετά το Αντενάου :rockon: :rockon: :rockon: Έχει ήδη συμπεριληφθεί στους προσωπικούς μου παράδεισους αδελφέ, χαίρομαι που με νοιώθεις

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Δεν ξέρω πότε θα σας επισκεφθώ πάλι, έχω έρθει αρκετές φορές πάντως και πάντα το χω στο μελλοντικό πρόγραμμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom