Νέα

Προσωπικοί παράδεισοι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα _Avra_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Waldorf...εσυ που βλεπεις,σε ποιο thread ειμαστε???Στην ηλικια μας,μονο στο thread του Παραδεισου,μπορουμε να γραφουμε!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Waldorf...εσυ που βλεπεις,σε ποιο thread ειμαστε???Στην ηλικια μας,μονο στο thread του Παραδεισου,μπορουμε να γραφουμε!!!
Αχ τρομάρα σου γεροξεκούτη!!! Το φωτοστέφανο σου λείπει αφορεσμένε!

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Παραδεισος... :)

Συνημμένα

• PianoWoman.jpg
    PianoWoman.jpg
    48 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Με πεθανες...οχι οτι μετραγα και πολλες , βεβαια!Μπραβο!

Επισκέπτης
Ο δικος μου ας πουμε παραδεισος αυτη την εποχη, ειναι το μερος που ζω. Με τα καλα και τα κακα του.
Ειναι τα βραδια στην πλατεια του χωριου μου αυτη την εποχη, οταν αραζω μετα τη δουλεια στην πολη, με φιλους, συγχωριανους ή ατομα που ερχονται απο την πολη επι τουτου. Ειναι οι μασες που ριχνουμε, το κρασι και μπυρες που πινουμε, τα εδωδιμα προιοντα που καλιεργουνται στο χωριο και καταναλωνονται μετα μανιας απο ολους μας ;) ειναι οι μουσικες που ακουμε (Reggae), οι συζητησεις που κανουμε που συνηθως δεν καταληγουν πουθενα. Ειναι οι χειμωνιατικες βραδιες διπλα στο τζακι με Pro Evolution Soccer. Λιωσιμο λεμε.
Δεν εχουμε αναγκη ουτε club, bar ουτε γυναικες ουτε TV (αυθτη ειναι για να συνδεουμε τις παιχνιδομηχανες) ουτε πολλα λεφτα. Καλη διαθεση και να εισαι μεσα στο πνευμα της παρεας.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Ο δικος μου ας πουμε παραδεισος αυτη την εποχη, ειναι το μερος που ζω. Με τα καλα και τα κακα του.
Ειναι τα βραδια στην πλατεια του χωριου μου αυτη την εποχη, οταν αραζω μετα τη δουλεια στην πολη, με φιλους, συγχωριανους ή ατομα που ερχονται απο την πολη επι τουτου. Ειναι οι μασες που ριχνουμε, το κρασι και μπυρες που πινουμε, τα εδωδιμα προιοντα που καλιεργουνται στο χωριο και καταναλωνονται μετα μανιας απο ολους μας ;) ειναι οι μουσικες που ακουμε (Reggae), οι συζητησεις που κανουμε που συνηθως δεν καταληγουν πουθενα. Ειναι οι χειμωνιατικες βραδιες διπλα στο τζακι με Pro Evolution Soccer. Λιωσιμο λεμε.
Δεν εχουμε αναγκη ουτε club, bar ουτε γυναικες ουτε TV (αυθτη ειναι για να συνδεουμε τις παιχνιδομηχανες) ουτε πολλα λεφτα. Καλη διαθεση και να εισαι μεσα στο πνευμα της παρεας.
ωραίοςςς!.....  :)  :rockon:  :rockon:  :rockon:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εγώ μια τον βρίσκω και μια τον χάνω τον
προσωπικό μου παράδεισο....  :cool2:
τα παλαιότερα χρόνια με τις σχολές
τις φοιτητοπαρέες τα φιλαράκια απ'το σχολείο
τα πράγματα ήταν πιο 'τακτοποιημένα' και σταθερά
και η ευτυχία σε απλές καθημερινές στιγμές σύνηθες
φαινόμενο για όλους μας..
από τότε που μπήκαμε
σε ρουτίνες σχέσεων και δουλειάς, με όλα τα καλά προφανώς 
και τα κακά τους, η ζωή έγινε
πιο σύνθετη, πιο ρευστή, πιο δύσκολη στο να μας
ικανοποιήσει..  :think:
από τους περισσότερους εισπράττω
καθημερινά αυτό το συναίσθημα.... οι παραδεισοι
γινανε δύσκολοι στις μέρες μας.. εγώ το παλεύω
πάντως και πιστεύω οτι ο παράδεισος πάνω απ'όλα βρίσκεται
μέσα μας στον ψυχισμό μας σε πράγματα που κάνουμε
και μας ευχαριστούν, στα ψυχικά μας αποθέματα και σε σκέψεις
και πράξεις που εύκολα δεν θα λέγαμε στο διπλανό!....
μία από αυτές είναι και ο αγοραίος έρωτας....

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
ο δικος μου προσωπικος παραδεισος ειναι η αγκαλια του κολλητου μου και το αμαξι μου τιποτα δεν με ηρεμει οσο αυτα τα δυο
ξεφευγω απο καθε προβλημα και ζορι που αντιμρτωπιζω τηην εκαστοτε περιοδο της ζωης μου

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Ανεξαρτητος τοποθεσιας. Οπουδηποτε, μπορω να χαλαρωσω, να αφαιρεθω και να απορροφηθω στις σκεψεις μου.

Νοιωθω πολυ τυχερος που καποιες φορες εχω την πολυτελεια να το προγραμματιζω, κιολας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom