You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπικοί παράδεισοι...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα _Avra_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σαλιερι...τι,να κανω???Μ'αρεσαν παντα οι αιρετικοι...ο μπον ειναι καμμια 25ετια κολλητος,γι'αυτο η αντιπαραθεση!Ολοι οι καλοι χωρανε...ακομα και στο στομα του δρακου(για τον μπον ηταν αυτο)Δοκτωρ...επιστησατε την προσοχη,παρακαλω στον εξοχον επιστημονα...να τονιζει με κεφαλαια και ερυθρα τας επισημανσεις προς υμας,διοτι ο ευνουχισμος,οπως και να το καμωμεν,πρεπει να αποφευγετε!Μη χαλιέσαι ρε σύντροφε, ΙΧ παράδεισο θες? Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να έχουμε κοινοκτημοσύνη στον παράδεισο Με υπόκρουση την Αυρούλα να παίζει Μπαχ!!!
Και γω που φοβομουν ότι θα αντικρυσω μονο απαντησεις που θα αφορουν σεξ και ότι οι περισσότεροι θα μ εκραζαν...
Τελικα εισαστε πιο αντρες απ ότι θελετε να δειχνετε. Γιατι θελει πολλα κιλα αρχ... να εισαι μεσα σ ενα τετοιο σαιτ και να μιλας για τον παραδεισσο αναφεροντας τα παιδια σου αντι για μεγαλα βυζια ή δουλεμενους κωλους κλπ.
Εχω εντυπωσιαστει. Ευχαριστα.
Τελικα εισαστε πιο αντρες απ ότι θελετε να δειχνετε. Γιατι θελει πολλα κιλα αρχ... να εισαι μεσα σ ενα τετοιο σαιτ και να μιλας για τον παραδεισσο αναφεροντας τα παιδια σου αντι για μεγαλα βυζια ή δουλεμενους κωλους κλπ.
Επισκέπτης
[youtube=425,350]pC4Cq3Q8dDw&feature=related[/youtube]
Παράδεισος η κόλαση δεν ξέρω, δυό όψεις του ίδιου νομίσματος είναι, πάντως αξίζει να βρεθείς εκει μέσα (Nurburgring Nordschleife)
Κοίτα, βασικά για όλους μας ο παράδεισος είναι να είσαι ξάπλα σε μια παραλία και να σου κάνουν πεοθηλασμό ένα ξανθό Ρωσσίδι και μια μελαχρινή Βραζιλιάνα από κοινού, αλλά ντρεπόμαστε να σου το πούμε και δεν θέλουμε να τραυματίσουμε το ψυχικό σου κόσμο γιατί φαίνεσαι πολύ καλλιτεχνική ψυχούλα. Αυτά.Και γω που φοβομουν ότι θα αντικρυσω μονο απαντησεις που θα αφορουν σεξ και ότι οι περισσότεροι θα μ εκραζαν...
Και σου κάνουμε και τα καλά παιδάκια μήπως μας κάτσει τίποτα, ποτέ δεν ξέρεις...
Λες γι αυτο να μου πε ο άλλος προχτες ότι ο ...πεοθηλασμός που του εκανα ηταν εργο τεχνης?γιατί φαίνεσαι πολύ καλλιτεχνική ψυχούλα.
Μη μας κολάζεις και εδώ ρε συ Αύρα...πριν πολλά χρόνια, στην Άνδρο έκανα το λάθος να πώ σε μια καλά περπατημένη ντόπια να μου κάνει μια πίπα που να μη την ξεχάσω ποτέ...Ακόμα τη θυμάμαι την ρουφιάνα...Λες γι αυτο να μου πε ο άλλος προχτες ότι ο ...πεοθηλασμός που του εκανα ηταν εργο τεχνης?
Αν σου ειπε ετσι εισαι σε καλο δρομο.Λες γι αυτο να μου πε ο άλλος προχτες ότι ο ...πεοθηλασμός που του εκανα ηταν εργο τεχνης?
Φανταζεσαι μετα τον πεοθυλασμο σου να σου ελεγε " Τι ηθελε να πει η Καλλιτεχνης αραγε?"
Ελισσομαι και εξελισομαι... Οπως ο Ραχμανινοφ... Για να με παιξεις πρεπει να χεις 11 δαχτυλα και οχι 10 ;)Πως το άλλάζεις τόσο γρήγορα το ρεπερτόριο βρε κορίτσι μου...
Ζαλιστήκαμε τελείως τώρα...
Επισκέπτης
Μονο το οτι εχεις Αλτσχαιμερ , ξεχνας κωλογερεΜη μας κολάζεις και εδώ ρε συ Αύρα...πριν πολλά χρόνια, στην Άνδρο έκανα το λάθος να πώ σε μια καλά περπατημένη ντόπια να μου κάνει μια πίπα που να μη την ξεχάσω ποτέ...Ακόμα τη θυμάμαι την ρουφιάνα...
Και γω που φοβομουν ότι θα αντικρυσω μονο απαντησεις που θα αφορουν σεξ και ότι οι περισσότεροι θα μ εκραζαν...
Danke Shön!
Μόλις έχασα!Ελισσομαι και εξελισομαι... Οπως ο Ραχμανινοφ... Για να με παιξεις πρεπει να χεις 11 δαχτυλα και οχι 10 ;)
Ή μήπως εννοείς κάτι άλλο? (το 11ο ποιο μπορεί να είναι?)
Εννοείς, αυτό τον Γερμανό πού' πε ο γιατρός ότι έχω στο κεφάλι μου μικρέ?Μονο το οτι εχεις Αλτσχαιμερ , ξεχνας κωλογερε
(Και που νάξερε ο γιατρός πόσοι ακόμα είναι μέσα σ αυτό το κεφάλι, ακούω φωνές λέμεεεε)
Φουγκα στη Στρουγκα λεμεΕλισσομαι και εξελισομαι... Οπως ο Ραχμανινοφ... Για να με παιξεις πρεπει να χεις 11 δαχτυλα και οχι 10 ;)
ΑυτοσχεδιασεΉ μήπως εννοείς κάτι άλλο? (το 11ο ποιο μπορεί να είναι?)
Επισκέπτης
Μου'χεις κανει την ζωη μου κολασηηηηηη...καλα...ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΝΗΚΑΜΕΕννοείς, αυτό τον Γερμανό πού' πε ο γιατρός ότι έχω στο κεφάλι μου μικρέ?
(Και που νάξερε ο γιατρός πόσοι ακόμα είναι μέσα σ αυτό το κεφάλι, ακούω φωνές λέμεεεε)
και θεατρίνο έχω μέσα στο κεφάλι λέμεεεεΜου'χεις κανει την ζωη μου κολασηηηηηη...καλα...ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΝΗΚΑΜΕ
Μου'χεις κανει την ζωη μου κολασηηηηηη...καλα...ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΝΗΚΑΜΕ
Μαπετ σοου γιναμε λεμεεεεεκαι θεατρίνο έχω μέσα στο κεφάλι λέμεεεε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις