Νέα

Προσωπικοί παράδεισοι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα _Avra_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Για μενα τα περισσοτερα εχουν να κανουν με το φως και τη σκια.
Ο προσωπικος μου παραδεισος εχει σιγουρα απογευματινο φως, Φθινοπωρινο.
Μουσικη Ραγκ ταιμ και αλτο απο τζαζ κλαρινετο... αυτα για αρχη

Επισκέπτης
Μη χαλιέσαι ρε σύντροφε, ΙΧ παράδεισο θες? Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να έχουμε κοινοκτημοσύνη στον παράδεισο :2funny: :2funny: Με υπόκρουση την Αυρούλα να παίζει Μπαχ!!! :2funny: :2funny:
Σαλιερι...τι,να κανω???Μ'αρεσαν παντα οι αιρετικοι...ο μπον ειναι καμμια 25ετια κολλητος,γι'αυτο η αντιπαραθεση!Ολοι οι καλοι χωρανε...ακομα και στο στομα του δρακου(για τον μπον ηταν αυτο)Δοκτωρ...επιστησατε την προσοχη,παρακαλω στον εξοχον επιστημονα...να τονιζει με κεφαλαια και ερυθρα τας επισημανσεις προς υμας,διοτι ο ευνουχισμος,οπως και να το καμωμεν,πρεπει να αποφευγετε!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
[youtube=425,350]pC4Cq3Q8dDw&feature=related[/youtube]

Παράδεισος η κόλαση δεν ξέρω, δυό όψεις του ίδιου νομίσματος είναι, πάντως αξίζει να βρεθείς εκει μέσα (Nurburgring Nordschleife)

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Και γω που φοβομουν ότι θα αντικρυσω μονο απαντησεις που θα αφορουν σεξ και ότι οι περισσότεροι θα μ εκραζαν...
Τελικα εισαστε πιο αντρες απ ότι θελετε να δειχνετε. Γιατι θελει πολλα κιλα αρχ... να εισαι μεσα σ ενα τετοιο σαιτ και να μιλας για τον παραδεισσο αναφεροντας τα παιδια σου αντι για μεγαλα βυζια ή δουλεμενους κωλους κλπ.
Εχω εντυπωσιαστει. Ευχαριστα.  :)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και γω που φοβομουν ότι θα αντικρυσω μονο απαντησεις που θα αφορουν σεξ και ότι οι περισσότεροι θα μ εκραζαν...
Τελικα εισαστε πιο αντρες απ ότι θελετε να δειχνετε. Γιατι θελει πολλα κιλα αρχ... να εισαι μεσα σ ενα τετοιο σαιτ και να μιλας για τον παραδεισσο αναφεροντας τα παιδια σου αντι για μεγαλα βυζια ή δουλεμενους κωλους κλπ.
Κοίτα, βασικά για όλους μας ο παράδεισος είναι να είσαι ξάπλα σε μια παραλία και να σου κάνουν πεοθηλασμό ένα ξανθό Ρωσσίδι και μια μελαχρινή Βραζιλιάνα από κοινού, αλλά ντρεπόμαστε να σου το πούμε και δεν θέλουμε να τραυματίσουμε το ψυχικό σου κόσμο γιατί φαίνεσαι πολύ καλλιτεχνική ψυχούλα. Αυτά.
Και σου κάνουμε και τα καλά παιδάκια μήπως μας κάτσει τίποτα, ποτέ δεν ξέρεις... :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πως το άλλάζεις τόσο γρήγορα το ρεπερτόριο βρε κορίτσι μου...
Ζαλιστήκαμε τελείως τώρα... :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Λες γι αυτο να μου πε ο άλλος προχτες ότι ο ...πεοθηλασμός που του εκανα ηταν εργο τεχνης? :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μη μας κολάζεις και εδώ ρε συ Αύρα...πριν πολλά χρόνια, στην Άνδρο έκανα το λάθος να πώ σε μια καλά περπατημένη ντόπια να μου κάνει μια πίπα που να μη την ξεχάσω ποτέ...Ακόμα τη θυμάμαι την ρουφιάνα... :2funny: :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Λες γι αυτο να μου πε ο άλλος προχτες ότι ο ...πεοθηλασμός που του εκανα ηταν εργο τεχνης? :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν σου ειπε ετσι εισαι σε καλο δρομο.
Φανταζεσαι μετα τον πεοθυλασμο σου να σου ελεγε " Τι ηθελε να πει η Καλλιτεχνης αραγε?"

OP
OP
A

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Πως το άλλάζεις τόσο γρήγορα το ρεπερτόριο βρε κορίτσι μου...
Ζαλιστήκαμε τελείως τώρα... :2funny:
Ελισσομαι και εξελισομαι... Οπως ο Ραχμανινοφ... Για να με παιξεις πρεπει να χεις 11 δαχτυλα και οχι 10 ;)

Επισκέπτης
Μη μας κολάζεις και εδώ ρε συ Αύρα...πριν πολλά χρόνια, στην Άνδρο έκανα το λάθος να πώ σε μια καλά περπατημένη ντόπια να μου κάνει μια πίπα που να μη την ξεχάσω ποτέ...Ακόμα τη θυμάμαι την ρουφιάνα... :2funny: :2funny:
Μονο το οτι εχεις Αλτσχαιμερ , ξεχνας κωλογερε

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Danke Shön!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Μονο το οτι εχεις Αλτσχαιμερ , ξεχνας κωλογερε
Εννοείς, αυτό τον Γερμανό πού' πε ο γιατρός ότι έχω στο κεφάλι μου μικρέ?
(Και που νάξερε ο γιατρός πόσοι ακόμα είναι μέσα σ αυτό το κεφάλι, ακούω φωνές λέμεεεε)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Εννοείς, αυτό τον Γερμανό πού' πε ο γιατρός ότι έχω στο κεφάλι μου μικρέ?
(Και που νάξερε ο γιατρός πόσοι ακόμα είναι μέσα σ αυτό το κεφάλι, ακούω φωνές λέμεεεε)
Μου'χεις κανει την ζωη μου κολασηηηηηη...καλα...ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΝΗΚΑΜΕ :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ας μη το πηδήξουμε άλλο το θρεντ, γράφονται καλά εδώ, πάμε να γελάσουμε στα δικά μας νήματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom