lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εδω μεσα δε σε κουναει τιποτα εΕκτος μπου σιγουροτατα
εδω μεσα δε σε κουναει τιποτα εΕκτος μπου σιγουροτατα
εδω μεσα δε σε κουναει τιποτα ε
Προς το παρόν αρκούμε στο βιβλίο του Σπύρου Κόντη! Το ότι δεν έχω γκόμενα στα 27 δεν είναι επειδή δεν κάνω προσπάθειες ή ντρέπομαι να πλησιάσω κάποια άγνωστη... Δυστυχώς η τρόϊκα έριξε τα πάντα εκτός από τις απαιτήσεις των γυναικών! ;) Αγαπώ το σεξ αλλά το επί πληρωμή με έχει φθείρει όπως είπα πριν και να σου πω την αλήθεια στην αρχή σκεφτόμουν όπως εσύ...Με τον καιρό μπορεί να το καταλάβεις αλλά ο καθένας είναι διαφορετικός και μπορεί και όχι...Φίλε εσύ πρέπει επειγόντως να διαβάσεις το Νόμο του Picker.
Αφού έφτασες σε αυτή την ηλικία και δεν έχεις γκόμενα, ο μόνος τρόπος για να νιώσεις ευτυχισμένος είναι να αποκλείσεις τελείως την πιθανότητα να κάνεις σχέση και να γίνεις όσο το δυνατό καλύτερος, πιο αποτελεσματικός και πιο συνειδητοποιημένος μπουρδελιάρης.
Αγάπα αυτό που κάνεις!
οι πουτανες δεν φταινε αν τρως σαν πουστης.μαγκες ξερετε τι εχω παρατηρησει ομως?
οι πουτανες παχαινουν
χωρις πλακα,μπορω και να το τεκμηριωσω
οι πουτανες δεν φταινε αν τρως σαν πουστης.
φταινεοι πουτανες δεν φταινε αν τρως σαν πουστης.
Προς το παρόν αρκούμε στο βιβλίο του Σπύρου Κόντη! Το ότι δεν έχω γκόμενα στα 27 δεν είναι επειδή δεν κάνω προσπάθειες ή ντρέπομαι να πλησιάσω κάποια άγνωστη... Δυστυχώς η τρόϊκα έριξε τα πάντα εκτός από τις απαιτήσεις των γυναικών! ;) Αγαπώ το σεξ αλλά το επί πληρωμή με έχει φθείρει όπως είπα πριν και να σου πω την αλήθεια στην αρχή σκεφτόμουν όπως εσύ...Με τον καιρό μπορεί να το καταλάβεις αλλά ο καθένας είναι διαφορετικός και μπορεί και όχι...
Καινούριο σπορ αυτοκίνητο πήρα αλλά δεν μετράει γιατί τώρα με την κρίση αγοράζει και η κουτσί Μαρία εργαλείο τζάμπα...Σιγά μην γίνουμε και ουρακοτάγκοι για να βρούμε γκομενάκι! Όποια γουστάρει καλώς, όποια δεν γουστάρει από κει πάνε και άλλοι!Κάνε πολλά τατού σάν Μεξικάνος εγκληματίας, φόρα φόρμα στυλάτη μονόχρωμη στόν καφέ, καί μπαινόβγαινε μπλαζέ. Θά σέ προσέξουν αυτές. Άν έχεις λεφτά καί καλό αμάξι κάνε πάλι τά ίδια αλλά βράδυ στό DC μέ Dsqrd. Μόνο facebook θά τούς δείνεις όχι πολύ αέρα καί μετά ξέρουν αυτές.
αν πεσουν τα στανταρ των γυναικων θα μεινω χωρις γκομενα μετα ομως :S
Καινούριο σπορ αυτοκίνητο πήρα αλλά δεν μετράει γιατί τώρα με την κρίση αγοράζει και η κουτσί Μαρία εργαλείο τζάμπα...Σιγά μην γίνουμε και ουρακοτάγκοι για να βρούμε γκομενάκι! Όποια γουστάρει καλώς, όποια δεν γουστάρει από κει πάνε και άλλοι!
ναι...
η μοναξιά της κορυφής !!!
τυπε θα σου ξηλωσει τον τιτλο βλεπω αυτος
Τελικα ειναι εφιαλτικο να εισαι top :S
Τελικα ειναι εφιαλτικο να εισαι top :S
Ξεπετα της στιγμης ηταν τυπε μουΜε την αγγελική είχατε σοβαρή σχέση ή ήταν μια ξεπέτα της στιγμής;
Οχινα της δωσεις την μητρα στο χερι δεν παιζει δλδ;
Συμβαινει σε ολους φιλε μου αυτοΜπουρδελιάρης από ανάγκη φυσικά! Σιγά μην μου αρέσει να γαμάω μια γυναίκα που περνάνε από πάνω της αμαξοστοιχίες ολόκληρες!!! Την περίοδο των 7 μηνών που είχα σχέση, δεν είχα πατήσει το πόδι μου εκεί. Χθες που μπήκα σε ένα μπουρδέλο μου λέει η πουτάνα αν θες να περάσεις καλά πέρνα μαζί μου και εγώ της απαντάω επίτηδες ότι δεν θέλω να περάσω καλά και αυτή μου λέει τότε να πας στην γυναίκα σου αν δεν θες να περάσεις καλά και της λέω ότι αν είχα γυναίκα σιγά μην ερχόμουν σε εσένα! Μπουρδελιάρης από ανάγκη και μόνο!!! Μετά από χρόνια σε φθείρει ψυχολογικά το σεξ επί πληρωμή γιατί νιώθεις ανίκανος και έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. Σε εμένα έτσι συμβαίνει, σε άλλους δεν ξέρω...
Μπα που να φας την γλωσσα σου πισωγλεντημενη !!!!!!Εκτος και αν παθει καμια γαγγραινα